GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler

Mesaj gönderen Comader »

İKV yönetimide artık para ağırlıklı düşünür oldu,ben fuara gidemeyeceğim ve oyuna destek vermek içinde elimden geleni yapığıma inanıyorum ama bu isim değiştirme olayı büyük bir haksızlık.

1-Hırsızlar isim değiştirebilecek,umarım bunu düşünmüşsünüzdür.
2-Sayıları az olan eski oyuncular,zaten oyuna yeni başlayanlar ben eskilerdenim diyip ortalıkta geziniyor bu iki grubu ayıran tek şey karakterin adının büyüklü küçüklü olması.Çok ciddiyim böyle birşey gerçekleşirse bu adamlar OYUNU BİLE BIRAKABİLİR.Ben de eskilerdenim ama tamamen büyük harfler ile yazılmış adı olan karakterim oyunu bıraktığımda silindi ve kurtarabilmek içinde uğraşmadım.Ama benim başıma gelseydi oyunu bırakırdım ondan söylüyorum.
3-''Özel Kod''suz kutu alanlar.İKV'ye destek ver,3 aylık plus al diye oyuna bile reklam koydunuz.Ben ve oynayan bütün arkadaşlarım aldık.Onlar hem kutuya daha az para verip hem de böyle bir koda sahip olacaklar.İnanın herkes bu fuara katılmak ister ama hiçkimse sorumlulukları yüzünden fuara katılamadığından böyle bir haksızlığa maruz BIRAKILAMAZ.

Yani genel olarak birşey sormak istiyorum;

Bu karakter ismi değiştirme kodu denen şeyi yapmanız,ve bunu herkese değilde sadece fuardan kutu alanlara özel yapmanızın amacı ne ?

Benim fikrimi merak eden olursa,bence fuara gidecekler yine fuara gidecek.Ama hiçkimse o özel kod için fuara gitmeyecekken fikrini değiştirip fuara gitmez.Ha,fuarda kutu satmak ve ordan kutu alanlara özel birşey hediye etmek istiyosanız,bahsettiğiniz tişörtleri sadece oradan kutu alanlara özel yapın.Ve karakter değiştirme kodunu da daha önce aldığı herhangi bir kutudan çıkan EPİN'i giren herkese,yine dediğiniz gibi kutu başı 1 tane verin.

Bence en mantıklısı bu.Umarım bu büyük hata yapılmaz.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
Liderxbuyucux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Liderxbuyucux »

bilall yazdı:
Liderxbuyucux yazdı:
Lathander yazdı:
bilall yazdı:Selamlar, Fuardakı satış standından satılacak olan IKV Özel Sürüm DVD kutusunu almamız ve yuklememız otomatık olarak ısım degıştırme hakkını elde etmemız anlamına mı gelıyor ? Pekı ısım degıştırmek ıstedıgımızı sıze IKV Destek ıle mı sunacaz ?
Evet her kutu bir kullanımlık isim değiştirme hakkı demektir. İşlemin nasıl olacağı ise bir duyuru ile açıklanacaktır.
NE BU SIMDI YAPTIGINIZ BIZI GORMEMEZLIKTEN MI GLEIOSUNUZ AMAN COKTA KORKTUM AYIP YA WALLA HA AYIP SAYIN LATHENDER BIZI DESTEKLEMESENIZDE BIZIM YORUMLARIMIZA CEVAP VERMELISINIZ...!

Kardeşım sorunun ne ? O kutudan alamayacagın ıçın mı korkuyorsun. Hıç korkma cunku bende aynı durumdayım.Batman'da oturuyorum. oraya gıtme şansımda yok. Eger ögrenmek ıstedıgın cevap bekledıgın soruları düzgün bir dille söylersen neden cevap alamayacaksın kı ?
HADI BENI GEC TMM MI BEN ARGO CUYUM DILIM KI HER YOLU DENEDIM YA DIER ARKADASLAR ONLAR BENDEN DAHA IYI TATLI DIL KULLANDILAR ONALRA NIYE CEVAP YOK.....!
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

Resim
Kullanıcı avatarı
IIrobII
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen IIrobII »

Patasana yazdı:Her sene fuara katıldım.
2008 senesinde fuara katılanlar için 3 erli gruplar yapıldı ve bunlar arasında savaşlar yapıldı. Kimisininki 10 saniye sürdü kimisinin ki 2 dakika ,

Kazananlara neler verildi
Yüzük Kolye ve Sobee'nin takdiri epe

Sadece fuara giderek bilgisayar başında oturarak bunları kazandım.(30 saniyede) Bana katkısı 150milyon oldu. 39 Level için gerçekten büyük bir para, ama bir kişi ortaya çıkıp itiraz etmedi. Aksine bu senede öyle hediyeler verilecek mi diye yazıyor ?

Kimisi 150 milyon için kaç gecesini harcasa zar zor ulaşacağı bu para miktarına ben sadece , Otobüse bir paso (0.75 kuruş) ve 2 büyü atarak kazandım.

Bunlara tepki göstermediniz. Şimdi isim değiştirme hakkına tepki gösteriyorsunuz.
Benim karakterimin adı Patasana bunu pATAsANA şeklinde değiştirince, başka bir oyuncu karşısında farklı bir özelliğe kavuşmicam. Karakterimin hasarları x2 katına çıkmicak.

Asıl şimdi Sobee'yi tebrik etmek lazım. Sadece fuara gelenlere haksız kazanç (item para) verilmiyor. Oyuncular arası dengeden etkilenmiyecek hediyeler veriliyor.
Böylesine büyük bir organizasyonda geçmişteki hatalarını tekrarlamayan ;
Sobee'yi bu konuda destekliyorum.

Her kelimesine katılıyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

Lathander yazdı:Merhaba İKV,

Ana sponsorluğunu Sobee'nin yapacağı bu yılki GameX buluşmamıza katılacak oyuncularımıza yönelik sürprizlerimiz hakkında kafanızda oluşan soruları burada küçük bir soru-cevap ile gidermek istiyoruz.

Öncelikle, sizlerin en çok merak ettiğiniz sorularla başlayalım, sizler de ayrıca sorularınızı bu başlıkta bizlere iletebilirsiniz.

GameX'de İKV standını ziyaret ederek bizlere destek olacak oyuncularımıza yapacağımız sürprizlerin başında İKV standından indirimli İKV Kutu alanlara özel karakter ismi değiştirme hakkı hediye edilmektedir.

Bu hediyeden yararlanmak için ne gereklidir?
Karakter ismi değiştirme özelliği için GameX'de İKV Standında satışa sunulacak indirimli İKV Özel Sürüm Kutusu'ndan almak yeterlidir.

Peki İsim değiştirme hakkında karakter adlarınızı dilediğiniz gibi büyüklü küçüklü yazabilecek misiniz?
Evet, fuarda İKV standından Kutu alanlar karakter ismi değiştirirken mevcut isim kurallarından farklı (Karışık büyük küçük harf içerebilen) karakter isimleri kullanabileceksiniz.

GameX'e katılamayacak oyuncularımız bu fırsatı kaçırdı mı?
GameX'e katılamasanızda GameX'e katılacak arkadaşlarınız aracılığı ile İKV Özel Sürüm Kutu aldırabilirsiniz. İKV Standında satılacak bu özel sürüm kutularla birlikte, bu haktan faydalanılmasını sağlayan özel kodlar olacaktır (E PIN gibi).

GameX katılımcılarına Karakter adı değiştirme hediyesi aynı zamanda bir test midir? Daha sonra böyle bir fırsat olacak mı?
Kesinlikle test değildir. GameX'e katılarak bizlerle buluşan ve İKV Standında Özel Sürüm kutu alarak bizlere destek olan İKV oyuncularına bir HEDİYEDİR.
kardeş biz ankarada oturuyoruz.ankara ki başkent;siz sadece istanbullulara hediye veriyorsunuz.bu haksızlık değilmidir?
oyun İSTANBUL kıyamet vakti olabilir ama biz tüm türkiyeden oynuyoruz hatırlatırım.bence yanlış bir uygulama
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Lathander, neden sustun ? Haa.. Kutu'yu alanlara cevap var da alamayanlara cevap yok mu ?

Helal olsun bee ..
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

JouRney yazdı:Lathander, neden sustun ? Haa.. Kutu'yu alanlara cevap var da alamayanlara cevap yok mu ?

Helal olsun bee ..
Bir sorunun varsa yeri burası değil sobee'nin destek takımana sorunun yolla konuyu kirletmede bari biz cevabımızı alalım.ona göre plan yapıcam.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Yaslikurt yazdı:
JouRney yazdı:Lathander, neden sustun ? Haa.. Kutu'yu alanlara cevap var da alamayanlara cevap yok mu ?

Helal olsun bee ..
Bir sorunun varsa yeri burası değil sobee'nin destek takımana sorunun yolla konuyu kirletmede bari biz cevabımızı alalım.ona göre plan yapıcam.
Bu yazdıklarım konuyu kirletmekse, git diğer haksızlığa uğrayan kişilere de bunları söyle, seni dinleyecekler mi bakalım .
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

JouRney yazdı:
Yaslikurt yazdı:

Helal olsun bee ..
Bu yazdıklarım konuyu kirletmekse, git diğer haksızlığa uğrayan kişilere de bunları söyle, seni dinleyecekler mi bakalım .
Söylediklerinde haklısın ama böyle davranarak haksız duruma düşüyorsun :)
En son Yaslikurt tarafından 25 Kas 2010 17:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
Lavender
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Lavender »

Bu yaptığınız insanları oyundan soğutmak değilde nedir ?????

Kullanıcı avatarı
Faust
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Faust »

Selamlar,

Eğer Yeni Özel İKV Kutusu Çıktı İse Bunu Sadece Fuarda Satmanız Mantıksız Aral Game İle İnternette Satışa Sunun Ve İsteyen Herkes Sipariş Yoluyla Bu Özel Kutuya Ulaşsın. Herkesin Memnun Olacağını Düşünüyorum Bu Şekilde.

İyi Forumlar..

“Eski Duyurular” sayfasına dön