Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
o Kutuyu yıne eskısi Gißi teknosa Gißi ws yerlerdede SAtılsın Fuara Gelme imkanımız 0 ßizim Suçumuz Ne ..! O KUTU SADECE İSİM DEYİŞTİRM KUTUSU OLCAK 
Ben yeni bölge gelecek gelecek demedim zaten, gelebilir dedim.. İsimlerin de Beta'daki gibi olacağı da kesin değil.adresbu yazdı:hyr Sadece Karekte rismi deyiştirme kutusu o..! hiç ßir yenı ßölge gelmıyor.Hatta İsimler ßeta yanı ßüyüklü küçüklu yazılabılınecekmıs..! Ama sadece o Fuara Gidesılenler içinJouRney yazdı:Kim bilir , belki dillerden düşmeyen "Karaköy" veya "Çemberlitaş" olabilirSymanTec yazdı:Acaba nereler gelcek . Çok merak ediyoruuum![]()
![]()
Genişleme Paketi'nin içinde neler olacağı henüz bilinmiyor. Bekleyip göreceğiz.
2009-2013
Yeni Seviyeler (59), Yeni Bölgeler (Karaköy, Çemberlitaş vs.), Lonca Sistemi,
Saç-sakal değiştirebilme, İsim Değiştirebilme, Banka'da 3. Bölüm açılması ve daha niceleri ,
GENİŞLEME PAKETİ'nde biraraya getirilebilir. Bazı arkadaşlar "kesin gelmez yeni seviye bölgeler , gelirse devrim olur" diyorlar..
Bence İKV Yönetim Ekibi'ni [GM]'leri, [DEV]'leri küçümsememek gerekir. Yapamaz edemez demek yerine bence ,
YAPARLAR, BAŞARIRLAR dememiz daha iyi olur.. Bu sanırım güvensizlikten geliyor ..
Tercihim , Yeni Seviyelerin ve Yeni Bir Bölgenin gelmesinden yana
Saç-sakal değiştirebilme, İsim Değiştirebilme, Banka'da 3. Bölüm açılması ve daha niceleri ,
GENİŞLEME PAKETİ'nde biraraya getirilebilir. Bazı arkadaşlar "kesin gelmez yeni seviye bölgeler , gelirse devrim olur" diyorlar..
Bence İKV Yönetim Ekibi'ni [GM]'leri, [DEV]'leri küçümsememek gerekir. Yapamaz edemez demek yerine bence ,
YAPARLAR, BAŞARIRLAR dememiz daha iyi olur.. Bu sanırım güvensizlikten geliyor ..
Tercihim , Yeni Seviyelerin ve Yeni Bir Bölgenin gelmesinden yana
2009-2013
Bence de yeni bölge ve seviye gelmesi çok güzel olur ..JouRney yazdı:Yeni Seviyeler (59), Yeni Bölgeler (Karaköy, Çemberlitaş vs.), Lonca Sistemi,
Tercihim , Yeni Seviyelerin ve Yeni Bir Bölgenin gelmesinden yana![]()
Ama öncelikle oyuncuların istedikleri şeyleri yaparlarsa daha güzel olur ..
Lonca Sistemi, Akçe, İsim Değiştirme, Berber .. Daha birsürü istek var, ama en çok öne çıkan istekler bunlar ..
Öncelik olarak bunlara önem verirler diye düşünüyorum..
Lonca Sistemi, Akçe, İsim Değiştirme, Berber .. Daha birsürü istek var, ama en çok öne çıkan istekler bunlar ..
Öncelik olarak bunlara önem verirler diye düşünüyorum..
2009-2013
Benim en çok istediğim , şu karakter aktarımının 3 den fazla olması ...

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
aynen karakter aktarımları sıfırlansa yada herkese bastan 3 hak daha tanınsa guzel olurdu.SymanTec yazdı:Benim en çok istediğim , şu karakter aktarımının 3 den fazla olması ...
Aynen bende çok istiyorum 3 den fazla oLmasını ...SymanTec yazdı:Benim en çok istediğim , şu karakter aktarımının 3 den fazla olması ...
Konuyu GünceL TutaLım . .
2009-2013
Ben karakter aktarımına karşıyım bile.. Oyun sözleşmesinde hesap ve karakter devirleri yasaktır yazıyor ancak millet işi iyice ticarete döktü oyun parası veya gerçek para ile çar satıyolar. Bunada karakter aktarımı kolaylık sağlıyor. Bence yönetimin bu konuya bir çözüm bulması gerekir diye düşünüyorum.. :?
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar geçmişe dönüp bakarsak;
39 lvl döneminde 1 yıllık bir beklentiden sonra compex fuarında er meydanı eklentisi tanıtıldı...
Daha sonra 1 yıldan az bir süre zarfında yeraltı genişleme paketi çıktı...
Daha sonra 1 yıl kadar bir süre sonra grup bölgeleri tanıtıldı çıktı...
Ve şu andada ikv yönetimi yeni bir GENİŞLEME paketi olduğunu çok açıkca belirtiyorlar...
Soruyorum size arkadaşlar sizce lonca sistemi,kasa eklentisi,saç-sakal değişimi vb. eklentiler sizce yüzlerce sır mı barındırır ?
Benim kurduğum mantıktan yeni bir güncelleme paketi geleceği sonucu çıkıyor...
Fakat aklımda bir soru kafama kurcalıyor birazdan desteğede sorucam...
Üretilen şaheserler yeni güncellemede ne olucak ? değerini kaybedicek mi yoksa şaheserlerdemi güncellenecek ?yoksa yeni şaheserler mi gelicek ?siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
39 lvl döneminde 1 yıllık bir beklentiden sonra compex fuarında er meydanı eklentisi tanıtıldı...
Daha sonra 1 yıldan az bir süre zarfında yeraltı genişleme paketi çıktı...
Daha sonra 1 yıl kadar bir süre sonra grup bölgeleri tanıtıldı çıktı...
Ve şu andada ikv yönetimi yeni bir GENİŞLEME paketi olduğunu çok açıkca belirtiyorlar...
Şimdibakalım TurkDragonun dediğine açıkca çözülmeyi bekleyen yüzlerce sır diyor ve ekliyor arkadaşlar gelen GENİŞLEME paketi diyor açıkca...TurkDragon yazdı:Hep beraber bekleyip göreceğizHer zamanki gibi çözülmeyi bekleyecek yüzlerce sırrı beraberinde getirecek yeni bir genişleme paketi...
Soruyorum size arkadaşlar sizce lonca sistemi,kasa eklentisi,saç-sakal değişimi vb. eklentiler sizce yüzlerce sır mı barındırır ?
Benim kurduğum mantıktan yeni bir güncelleme paketi geleceği sonucu çıkıyor...
Fakat aklımda bir soru kafama kurcalıyor birazdan desteğede sorucam...
Üretilen şaheserler yeni güncellemede ne olucak ? değerini kaybedicek mi yoksa şaheserlerdemi güncellenecek ?yoksa yeni şaheserler mi gelicek ?siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&