ben bunu geçen hafta fiziksel + buz için hesapladım ve olabilicek en iyi set bu sanırım ?veym2 yazdı:![]()
buda benim çarım
azat bilge ceket
azat cevriye mor ayak
alter set
ejder falan
ben bunu geçen hafta fiziksel + buz için hesapladım ve olabilicek en iyi set bu sanırım ?veym2 yazdı:![]()
buda benim çarım
bilge azat çeketCanceazi yazdı:ben bunu geçen hafta fiziksel + buz için hesapladım ve olabilicek en iyi set bu sanırım ?veym2 yazdı:![]()
buda benim çarım
azat bilge ceket
azat cevriye mor ayak
alter set
ejder falantebrikler muhteşem
bildirdimde 2 ay olduCanceazi yazdı:o eldiveni dahada alamazsın dimi
Hehehe iki bayram arası cevaplamıyolar onların suçu yokveym2 yazdı:bildirdimde 2 ay olduCanceazi yazdı:o eldiveni dahada alamazsın dimi
Canceazi yazdı:Arkadaşlar ben ufak hesaplamalar yaptım ve sizlerle paylaşmak istiyorum
Eğer bir büyücü;
:arrow: Kıyamet Alevi Set + ejder + tarshass tarshass ceket ve nadide ateş y. gözlüğe sahipse ve diğerleri tarshass cevriye ise büyü hasarı ateşi 1638 olur.
:arrow: Eğer Ejder+alternator set+bilge azar ceket sahibiyse
:!: geri kalan itemlerini (ayak don eldiven gözlük) nadide bilge dizerse 1174=buz / 726=elektrik sahibi olur
:!: Geri kalanı nadide elektrik dizerse 1174=elektrik / 726=buz olur.
:arrow: Eğer Ejder + nucleus set + bilge fevzi ceketi varsa :arrow: Geri kalan itemlerini iki şekilde dizer
:geek: ilk seçenek:Fevzi cevo nadide pant + fevzi cevriye ayakkabı + fevzi cevriye eldiven ve nadide fiziksel y. giyerse Fiziksel=1117 / Buz=726 olur.
büyü buz asla 1174 olmaz 1162 de kalır don mor yok
:geek: ikinci seçenek: Ayakkabı + don + eldiven bilge cevriye nadide olur ve gözlük nadide buz y. olursa 1174=buz / 726= fiziksel büyü sahibi olur.
Eğer hesapların ayrıntısını isteyen varsa özelden yollayabilirim ama herşey gayet açık.
not: Nucleus set = Nucleus Kolye + Yüzük + GB - Amplifikatör
Şahsen benim favorim Nucleusun ilk seçeneğidir
büyü kritiklerle uğraşmadım ama hepsi + medit 15 açarsanız 28 civarı bi büyü kritiğe ulaşırsınız
Ufak bir iki hata düzelttimCanceazi yazdı:Arkadaşlar ben ufak hesaplamalar yaptım ve sizlerle paylaşmak istiyorum
Eğer bir büyücü;
:arrow: Kıyamet Alevi Set + ejder + tarshass tarshass ceket ve nadide ateş y. gözlüğe sahipse ve diğerleri tarshass cevriye ise büyü hasarı ateşi 1638 olur.
:arrow: Eğer Ejder+alternator set+bilge azat ceket sahibiyse
:!: geri kalan itemlerini (ayak don eldiven gözlük) nadide bilge dizerse 1174=buz / 726=elektrik sahibi olur
:!: Geri kalanı nadide elektrik dizerse 1174=elektrik / 726=buz olur.
:arrow: Eğer Ejder + nucleus set + bilge fevzi ceketi varsa :arrow: Geri kalan itemlerini iki şekilde dizer
:geek: ilk seçenek:Fevzi cevo nadide pant + fevzi cevriye ayakkabı + fevzi cevriye eldiven ve nadide fiziksel y. giyerse Fiziksel=1117 / Buz=726 olur.
:geek: ikinci seçenek: Ayakkabı + don + eldiven bilge cevriye nadide olur ve gözlük nadide buz y. olursa 1174=buz / 726= fiziksel büyü sahibi olur.
Eğer hesapların ayrıntısını isteyen varsa özelden yollayabilirim ama herşey gayet açık.
not: Nucleus set = Nucleus Kolye + Yüzük + GB - Amplifikatör
Şahsen benim favorim Nucleusun ilk seçeneğidir
büyü kritiklerle uğraşmadım ama hepsi + medit 15 açarsanız 28 civarı bi büyü kritiğe ulaşırsınız