Funditores
Oyundaki Karakterlerinizin Nick'lerinin Anlamları
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: Oyundaki Karakterlerinizin Nick'lerinin Anlamları
Airbus: Bir Hava Yolu Şirketinin adı ...
Funditores
/color] Migratta şifa basan yaratığın adı
Funditores
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Fenomen , Fransızcadan(Fransızca: phénomène kelimesinden) Dilimize Geçmiş Bir Kelime
Bana Göre Kendi Dalında İşini Benliğiyle En İyi Yapan Herkes Fenomen''dir Ama Sunucumun Fenomen i Benım

Bana Göre Kendi Dalında İşini Benliğiyle En İyi Yapan Herkes Fenomen''dir Ama Sunucumun Fenomen i Benım

xXFENOMENXx
/Beğenhilalxxfenomen yazdı:Bana Göre Kendi Dalında İşini Benliğiyle En İyi Yapan Herkes Fenomen''dir Ama Sunucumun Fenomen i Benım![]()
![]()
2009-2013
Aynı konu Tılsım sunucusu forumunda var çalmışsın demenin kibarcasıJouRney yazdı:Bu dediğini tam olarak anlayamadım kardeş :roll: :?:Pangea yazdı:Eğer gerçekten senin aklına gelmediyse Tılsım sunucusu forumundan esinlendim gibi bir yazı olmasını isterdim![]()
Şimdi Kuklacı'da olduğum için Tılsım'la ilgilenmiyorum.. .Pangea yazdı:Aynı konu Tılsım sunucusu forumunda var çalmışsın demenin kibarcasıJouRney yazdı:Bu dediğini tam olarak anlayamadım kardeş :roll: :?:Pangea yazdı:Eğer gerçekten senin aklına gelmediyse Tılsım sunucusu forumundan esinlendim gibi bir yazı olmasını isterdim![]()
Çalmışsın demen üzdü açıkçası , konu benim fikrimdi
2009-2013
Fark ettiysen başına eğer gerçekten senin aklına gelmediyse yazdım.JouRney yazdı:Şimdi Kuklacı'da olduğum için Tılsım'la ilgilenmiyorum.. .Pangea yazdı:Aynı konu Tılsım sunucusu forumunda var çalmışsın demenin kibarcasıJouRney yazdı:Bu dediğini tam olarak anlayamadım kardeş :roll: :?:Pangea yazdı:Eğer gerçekten senin aklına gelmediyse Tılsım sunucusu forumundan esinlendim gibi bir yazı olmasını isterdim![]()
Çalmışsın demen üzdü açıkçası , konu benim fikrimdi![]()
Kimseyi hırsızlıkla suçlamam
Evet, aklıma geldi öyle açtım ..Pangea yazdı:Fark ettiysen başına eğer gerçekten senin aklına gelmediyse yazdım.JouRney yazdı:Şimdi Kuklacı'da olduğum için Tılsım'la ilgilenmiyorum.. .Pangea yazdı:Aynı konu Tılsım sunucusu forumunda var çalmışsın demenin kibarcasıJouRney yazdı:Bu dediğini tam olarak anlayamadım kardeş :roll: :?:Pangea yazdı:Eğer gerçekten senin aklına gelmediyse Tılsım sunucusu forumundan esinlendim gibi bir yazı olmasını isterdim![]()
Çalmışsın demen üzdü açıkçası , konu benim fikrimdi![]()
Kimseyi hırsızlıkla suçlamam
Tartışmayı bitirelim NOKTA !
2009-2013
- Cover
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Tayfaxcover = Cover : 'Koruma altına almak' demek
Tayfaxoverdose = Overdose : 'Son doz' demek 'Altın Vuruş' da denir
Bi de 'Hydrogenxcover' var = Hidrojen, evrenin kütlesinin %75'ni oluşturan ve evrende en çok bulunan elementtir.Ayrıca kendi grubunda birçok yönden diğerlerinden farklıdır.
Tayfaxoverdose = Overdose : 'Son doz' demek 'Altın Vuruş' da denir
Bi de 'Hydrogenxcover' var = Hidrojen, evrenin kütlesinin %75'ni oluşturan ve evrende en çok bulunan elementtir.Ayrıca kendi grubunda birçok yönden diğerlerinden farklıdır.
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Comader kelimesinin bir anlamı yok
Commander kelimesinin yanlış yazılmış hali de değil
Spore diye bir oyunda uçak tasarlamıştım ve isim bulamıyordum,pc benim için rastgele bir isim seçti;Comader.İKV'ye geri döndüğümde de yeni bir isim için kendimi yormak istemedim sadece.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı