AlpAykan yazdı:Selamün aleyküm , Herkese hayırlı geceler.
HAyırlı ve iyi bir hafta geçirmeniz temennisiyle.
100. Sayfanıza ilk ileti benden olsun dedim.
Hayırlı olsun.
Kadir , dostum , ben açıkçası oyundan soğusum.Hele şu son günlerde ki tartışılan konulardan sonra iyice soğudum.
Sİzlere iyi oyunlar , ben biraz mola veriyorum kendime , görüşrüz kalın sağlıcakla .....
Abi sendemi gerci haklısında özele karışmaları sucdur bu bizim içinde geçerli ama en azından seni forumda kaybetmiyelim abi
S.a
Kadir bu Kanunixxaeagleatacak loncandaysa şuna bişey söyle bu kadar şerefsizlik olmaz gelmiş ws atıyorum direnç kırıyo bize vuruyo eger loncandaysa şuna bişey de yoksa olacaklara katlanır...
Yasakask yazdı:S.a
Kadir bu Kanunixxaeagleatacak loncandaysa şuna bişey söyle bu kadar şerefsizlik olmaz gelmiş ws atıyorum direnç kırıyo bize vuruyo eger loncandaysa şuna bişey de yoksa olacaklara katlanır...
buralara kadar zahmetmi ettin walla körermissin oyun oynaya oynaya sen benle dogru konusma babanla ws atsan gene karısırım
as yiğıt
berkay yığıt arkaşımızdır neden adamın ws sıne ellıyon
bı daha şikayet olmasın berkayım
AlpAykan yazdı:Selamün aleyküm , Herkese hayırlı geceler.
HAyırlı ve iyi bir hafta geçirmeniz temennisiyle.
100. Sayfanıza ilk ileti benden olsun dedim.
Hayırlı olsun.
Kadir , dostum , ben açıkçası oyundan soğusum.Hele şu son günlerde ki tartışılan konulardan sonra iyice soğudum.
Sİzlere iyi oyunlar , ben biraz mola veriyorum kendime , görüşrüz kalın sağlıcakla .....
we aleykum selam alp dostum kankım
oyunda ozellerımız okunmasına gelınce
onlar gerekdığı zaman okunuyokı kanıt olsun
dıye her zaman her yerde okunmuyo
1 hafta mola wer gene dön oyuna
bızım gıbılere ıhtıyacı war oyunun
Öncelikle olayı uzatmak istemem ama uslubunuzu düzgün bir şekilde kullanmanız gerekmekdedir sonucda lonca sayfamıza yazı yazıyorsunuz