sonuna kadar katılıyor ve destekliyorum. çantalar cok kucuk. iş illada ticarete donecekse plusu olanlara 2 nci bi canta kullanımı soz konusu olabilir plus alımınıda korukler. bi cok oyunda bu sekil de canta durumuNVIDIA yazdı:Slm
Bu konuyu açma sebebim bılıyorsunuz item kasarken veya başka eşyalarımızı materyal yer kalmıyor bu yüzden cantamızda 2 . bir bölmeninde olmasını istiyoruz sizinde desteğinizi ve gm desteğini beklıyorum iyi eğlenceler
2.çanta için destek
Re: 2.çanta için destek
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Bu da ayrı bir trajikomik olay ...
Anlamıyorum çok mu zor acaba 2. çanta yeri açmak kaç senedir sorun bu ve bişeyler yapmamakta direniyolar.
Millet uzaya çıktı be biz daha 2. çanta yeri açamıyoruz
Anlamıyorum çok mu zor acaba 2. çanta yeri açmak kaç senedir sorun bu ve bişeyler yapmamakta direniyolar.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
dışardan herşey kolay gözükür.kardeş yapılıcaksa önce getirisilerine bakarlar.Refresh yazdı:Bu da ayrı bir trajikomik olay ...
yani hataları en aza indigemek gerekir.Code yazmak kolay iş degil biz okulunu okuyoruz.
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- Refresh
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
2. bir çanta açmanın o kadar zor olacağını zannetmiyorum .o kadar şey yapıyolar onların yanında bu çocuk oyunu kalıyodur
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Şehire İşporta KoyuLabilir ...