Şaheser Ticareti

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Unforxdoctr
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Şaheser Ticareti

Mesaj gönderen Unforxdoctr »

Herkesin bildiği gibi Turuncu (şaheser) Efsunlar Aktarılmıyor.Bende Bir şaheserden dört beş tane var mesela.Bir çok arkadaşımda da böyle olduğunu duyuyorum... Biliyorum... Bence herkes sağlam olmayı hakediyor.Birisi giriyor ilk kesişte zırh düşürüyor diğeri 100 kere kesiyor.100 madalyadan başka birşey göremiyor.Bu Adaletsizliği kaldırmak için Ticaretlerin Alışverişe açılmasını istiyorum, istiyoruz... Gereğini arz ederim.

Not:Adaletsizlik var.DAha iyi bir çözüm önerisi bulabilirseniz onu yapın lütfen... Daha Birçok Sorunumuz var ama bunu çözebileceğinizi umuyorum.
Şifaxanıl
Fuji [ Ejder Asa]
Aydıncıkxanıl [ Latif]

Senet Sözümdür, Adım İmzadır. :)
Kullanıcı avatarı
Ordinaryus
İskele Babası
İskele Babası

Re: Şaheser Ticareti

Mesaj gönderen Ordinaryus »

bu konuyu senden 2 saat once belırtmıstım ama ne destek veren cıktı nede onemsıyen tamamen sana katılıyorum hatta ve hatta sıfaya buyucu ıtemlerı dusuyor buda bır sacmalk
Herkes Bir Gün Mutlaka Lodos Olucak ...
ResimResim
Kullanıcı avatarı
alem623
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen alem623 »

[quote][/quote]Evt Haklısınız gm bune adamda 2 ecel var tekini satacak diyelim . birininde ihtiyacı var satması gerekiyyor ne olacak ?
Yalana gerek yok, kısa lafın özünü isterim...!
Kullanıcı avatarı
Engineer
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Engineer »

Öncelikle ticaret olsa da alacak parayı kasmakla uğraşacak vaktim yok arkadaşlarımdan da item istemedim şimdiye kadar iyi veya kötü bunu da istemem yani objektif olarak cevap yazıyorum bir çıkarım olmayacak bu iş olsa da.Benim de bildğim bir çok arkadaşımda onların işine yaramayacak ama bir çok oyuncunun aradığı şaheserler birikmiş durumda item düşer düşmez bu mesele değil üstünü dizmiş diyelim değiştirmek istiyor yeniden şansa bulmaya mı çalışacak veya fazla var satamayacak mı sadece giyilerek ve işportaya satılarak sahibine kazanç sağlayan item olması çok saçma adamın şaheseri var ama kısıtlanmış durumda atsa atılmaz satsa satılmaz mcbur giyecek :D böyle birşeyin olması çok saçma bence de
Kullanıcı avatarı
Geceninyargicii
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Geceninyargicii »

Arkadaşlar hepinize katılıyoruym burda aramızda bu oyunu iştem geldıgı zaman oynayan arkadasalarımız var dusunun 7 de paydos 8 de evde 9 da yemek flan yedı pc ye oturması saat 10 u bulur kı bnım hergun basıma gelıyor bundan sopnra nasıl mıgrat atsın kı bu adam atıpta bide nasıl şaheser dusursun saçma bnce de saheserler ticaret acılsın artık ...
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Kullanıcı avatarı
evrybodycry
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen evrybodycry »

Bence kendi ürettiğimiz şaheserler aktarılmasın.Çoğumuz net cafede giriyor oyuna bi gören olsa şifreyi o kadar emek pisi pisine gitmiş olcak. Fakat şaheser zırh takı vb. aktarımı olsun.Oyunda fazla şaheseri olanlarında olmayanlarında işine yarar. !
GÖKxIIxCeDRiCxII===49 lwl
AFTERLİFE
Resim
Kullanıcı avatarı
EmRReX
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen EmRReX »

sonuna kadar katılıyorum olsun saheser tıcaretı
Kullanıcı avatarı
amasiaa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen amasiaa »

evet katiliyorum
RoWxAmaSia{ecel+latif]
Kullanıcı avatarı
Leqendxkinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Leqendxkinq »

Şaheserleri ticarete açıcaklarına inanmıyorum ama her Junon/Kenan kesiminde %100 olarak bir şaheserin gruba düşüceğini garanti etmeleri daha iyi bence. Böylece bize düşmesede bir arkadaşımıza düşsün. En azından düşsünde kime düşerse düşsün .)

İyi Forumlar
°±° Lєqєηd кiηq °±°

RoWxLeqeNd
Trkstylvodka
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Trkstylvodka »

Leqendxkinq yazdı:Şaheserleri ticarete açıcaklarına inanmıyorum ama her Junon/Kenan kesiminde %100 olarak bir şaheserin gruba düşüceğini garanti etmeleri daha iyi bence. Böylece bize düşmesede bir arkadaşımıza düşsün. En azından düşsünde kime düşerse düşsün .)
Çok kez kere gördüm grubumdan bir kişiye bile bırak şahser düşmesini bilge yüzük kolye bile düşmediği oldu.
İksir,madalya ile geçiştirdi kenan bizi benim önerimde şudur;
Şaheser transferi olmaması bence normal birşey fakat daha önceden girdiği halde şaheser düşmeyen arkadaşların şaheser düşme kaatsayısı her düşmediğinde belirli bir oranda artsa ve şaheser o grup içerisinde katsayısı en yüksek olana düşse şaheser düşen kişinin de katsayısı sıfırlansa bence gayet adaletli olurdu.Hem faiş fiyatlarla şaheserlerin satışının önüne geçilmiş olur hemde bir adalet gelir (şans değil)
Teşekkürler.

“Genel Sohbet” sayfasına dön