<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Sariyerli »

Aynen ha Yasin. Gitceğiniz zamanı bildirin uygun olursam bende gelirim 2 tokat atcam şu kadime :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Sa Arkadaşlar bu gece oyunda ve klan kanalında bir konuşma yapıcam saat 9 da mümkünsde tüm dostlarımın oyunda olmasını istiyorum yapıcağım konuşma oyunla ilgili deil ama bunu bilmesi gerekenler sizlersiniz ümit ediyorum ki reisinizi kırmassınız ve o saatte oyunda olursunuz ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Evet Arkadaşlar bir yolun daha sonuna gelmiş bulunmaktayım . Geçmişimde silinmesi imkansız izler var gurur duyulucak şeyler deil belki ama ben hiç bunlardan utanmadım doğru bildiklerim için hep aynı düşüncede ilerledim ...

Bundan yaklaşık 2 yıl kadar önce başımdan talihsiz bir olay geçmişti içeriğini dile getirmek istemiyorum ama yapılan haksızlık karşısında bunu yapanların evine gittim ve birini vurdum ölmedi elbette şikayetçide olamadı ama kamu davası sürdü sürdü ve 2 hafta önce sonuçlandı Konut Dokunulmazlığı İhlali ( Haneye tecavüz ) Adam Öldürmeye Teşebbüs ve Kasten Adam yaralama suçlarından şahsıma kesilen ceza 20 ay hapis cezası 3 milyarda para cezası 2 gün önce hakkımda tutuklama emri çıkartıldı beni sizler az çok tanıyorsunuz Devlete baş kaldırıcak adam deilim nede devletin kestiği cezadan kaçıcak adam deilim Şeriatın kestiği parmak acımazmış yarın gidip teslim olucam ...

Bu gidişin bir dönüşü olucak elbette umarım döndüğümde herşeyi ve hepinizi bıraktığım gibi bulabilirim Hepinizi çok seviyorum hepinizi altın gibi bir kalbi var ve bir çoğunuz gerçek hayatta karşıma çıkamıycak kadar değerli dostlarsınız burada her birinizin ismini bir bir yazmak isterdim ama bunu yapamıycm sanırım loncada olsun yada sunucuda o kadar çok dostum arkadaşım ahbabım var ki birininismini unuturum bana kırılır diye yazmak istemiyorum

Hakkınızı Helal Edin bende Varsa Ananızın Ak südü kadar Helal Olsun

Yokluğumda lonca aynı istikrarlı duruşu ile yoluna devam etsin istiyorum hepimizin çok emeği var bu loncada bir zeval gelirse çok üzülürüm Tılsımda Ülkü nün yıkılmayan dreği hep dik dursun bundan sonrada yokluğumda Lonca Başkanlığı Görevini Evladıfatiha - Kurtlarxfatiha ( Eniştem Berkay ) üstlenicek ...

Reis'inizi Unutmayın ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

kurtreis yazdı:Evet Arkadaşlar bir yolun daha sonuna gelmiş bulunmaktayım . Geçmişimde silinmesi imkansız izler var gurur duyulucak şeyler deil belki ama ben hiç bunlardan utanmadım doğru bildiklerim için hep aynı düşüncede ilerledim ...

Bundan yaklaşık 2 yıl kadar önce başımdan talihsiz bir olay geçmişti içeriğini dile getirmek istemiyorum ama yapılan haksızlık karşısında bunu yapanların evine gittim ve birini vurdum ölmedi elbette şikayetçide olamadı ama kamu davası sürdü sürdü ve 2 hafta önce sonuçlandı Konut Dokunulmazlığı İhlali ( Haneye tecavüz ) Adam Öldürmeye Teşebbüs ve Kasten Adam yaralama suçlarından şahsıma kesilen ceza 20 ay hapis cezası 3 milyarda para cezası 2 gün önce hakkımda tutuklama emri çıkartıldı beni sizler az çok tanıyorsunuz Devlete baş kaldırıcak adam deilim nede devletin kestiği cezadan kaçıcak adam deilim Şeriatın kestiği parmak acımazmış yarın gidip teslim olucam ...

Bu gidişin bir dönüşü olucak elbette umarım döndüğümde herşeyi ve hepinizi bıraktığım gibi bulabilirim Hepinizi çok seviyorum hepinizi altın gibi bir kalbi var ve bir çoğunuz gerçek hayatta karşıma çıkamıycak kadar değerli dostlarsınız burada her birinizin ismini bir bir yazmak isterdim ama bunu yapamıycm sanırım loncada olsun yada sunucuda o kadar çok dostum arkadaşım ahbabım var ki birininismini unuturum bana kırılır diye yazmak istemiyorum

Yokluğumda lonca aynı istikrarlı duruşu ile yoluna devam etsin istiyorum hepimizin çok emeği var bu loncada bir zeval gelirse çok üzülürüm Tılsımda Ülkü nün yıkılmayan dreği hep dik dursun bundan sonrada yokluğumda Lonca Başkanlığı Görevini Evladıfatiha - Kurtlarxfatiha ( Eniştem Berkay ) üstlenicek ...

Reis'inizi Unutmayın ...
Murat abi... :(
Allah sana ve yakınlarına sabır versin Murat abi, kolay değil oralarda kalmak farkındayım ama senden daha kötü durumlarda olanlar da var sen de bunun farkındasındır biliyorum. Hayatın oynadığı kötü bi oyun bu, önündeki onlarca senenin içinde yaşayabileceğin acı ama çok şeyler öğretecek bir tecrübe bu...
Dostunu, düşmanını öğreneceksin belki bu sayede, her işte bir hayır vardır, bu kardeşin asla unutmaz seni, hak yiyenler var ise inşallah Ahiret'te cezalarını bulacaklardır, suçlular, asıl suçu hak edenler orada bulacaktır cezasını, dönmeni dört gözle, hasretle bekliyoruz şimdiden, Allah yar ve yardımcın olsun, hakkında hayırlısı olsun abiciğim, Allah'a emanetsin, bu bir veda konuşması değil ya, yine de belki o zamana kadar bu kardeşin olmaz, hakkını helal et abi, benden yana varsa son damlasına kadar helal olsun...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

kimsenin hak helal etmesine gerek yok Reisim hak ancak kesin ayrılışlarda helal olunur sen hep aramızdasın aramızda kalacaksın sen bizim Reisimizsin Şimdi ve Her zaman ...

Söylemişsin o konu hakkında bize bir söz düşmez fakat şunu bil her zaman başımızda gibi davranacağız senin yolundan devam edip loncamızı hep beraber daha iyi yerlere götürmeye çalışacağız dönüşün elbet olacak o dönüşte bizi karşında bıraktığın gibi dimdik hep beraber göreceksin ve inşallah başımızda bıraktığın gibi devam ettireceksin ülkünü

Allah seni bize inşallah çabuk kavuşturur emin ol bizler burada oldukça Kurt ismi bu sunucuda hep en ileride herkesin kulağına küpe gibi olacak

söylemek istediğim çok şey var ama şuan söyleyemiyorum :|
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
karopy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen karopy »

Allah yardımcın olsun Allah kurtarsın Murat Abi. Hak Haklı da kalır için rahat olsun. Sevenlerinin Duaları seninle olacaktır. Allaha Emanet ol Abi. (Kürşad ve Orhan)
MeTaNiZe

"Tarifi yok, dünyadaki sahipsizliğimin"
Kullanıcı avatarı
Kurtx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kurtx »

Allah sabır versin abi ailene ve sana :cry: ,Hakkım varsa helal olsun, Loncaya gelirse abi ayakta tutucaz sen gelene kadar...
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
yilmaz3062
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yilmaz3062 »

Reis :(

Allah yardımcın olsun. Her zaman reisimizsin...
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan

[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
yefe2009
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen yefe2009 »

kurtreis yazdı:Evet Arkadaşlar bir yolun daha sonuna gelmiş bulunmaktayım . Geçmişimde silinmesi imkansız izler var gurur duyulucak şeyler deil belki ama ben hiç bunlardan utanmadım doğru bildiklerim için hep aynı düşüncede ilerledim ...

Reis'inizi Unutmayın ...

Hakkımız helal olsun reısım.Suan kelımeler agzımda dugumlenıyor ne yazacagımı sasırmıs durumdayım olay herneyse bılmıyorum ama sen kımsenın hakkını yemessın ,yedırmessın bır bunu bılırım bunu solerım .Hanı derlerya sayılı gundur cabuk gecer , ısallah cabuk gecer dualarımız senınle olacak .Allah senı sevdıklerıne cabucak kavurtursun işallah .ne dıyecegımı bılmıyorum.Ama unutma herzaman aklımızda fıkrımızde olucaksın.Donusunu dort gozle beklıyecegız.ALLAH.yar ve yardımcın olsun .bız senı ALLAH*a emanet edıyoruz..... :cry:
Kurtlarxyagız *** Havzalı ***
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Okuduğum an dondum kaldım :(
Ancak bu bir ayrılık değil abi. Yolun sonuda değil. Allah kuluna çekemeyeceği dert vermezmiş. Allah'ın izniyle bunuda atlacağız yeniden gelecek güzel günlerimiz. Yine dostluğumuzun kuvveti bir arada tutacak ve buluşturacak hepimizi. Yine muhabbetimizi edeceğiz dostlarımızla hep beraber.
Zor zamanlar bizi bekliyor abi ancak dualarımız seninle olacak. İnsan abisini unutabilirmi hiç :(
Ve nice güzel arkadaşlıklar kurup gerçek hayata taşımamıza vesile olan Kurtlar Loncası dimdik yoluna devam edecek abi.
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD

“Lonca İletişim” sayfasına dön