Arkadaşlar Gördüğümüz gibi "Kendi İletileriniz" in altına konu başlığının üzerine Reklam Alınmış.....
Fakat bir online oyun un resmi forumu olarak bana göre saçmalıktır.BU bugün bimeksle başlar yarın orjindi ayça_22 diydi v-pills di devam eder
LÜTFEN FORUMU TEMİZ KULLANIN DEDİĞİNİZ OYUNCULARA SAYGINIZ OLARAK SİTEYE REKLAM ALMAYIN...
ayrıca çok yavaşlatıyor..
Reklam Saçmalığı
Reklam Saçmalığı
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Re: Reklam Saçmalığı
Koptum yorumunaHaNdSoMe yazdı:Arkadaşlar Gördüğümüz gibi "Kendi İletileriniz" in altına konu başlığının üzerine Reklam Alınmış.....
Fakat bir online oyun un resmi forumu olarak bana göre saçmalıktır.BU bugün bimeksle başlar yarın orjindi ayça_22 diydi v-pills di devam eder
LÜTFEN FORUMU TEMİZ KULLANIN DEDİĞİNİZ OYUNCULARA SAYGINIZ OLARAK SİTEYE REKLAM ALMAYIN...
imzam oldun xD
-
yusuferkam
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Bana biraz değişik geldi ama devir para kazanma devri
)
Tabii o reklamın oyunun sermayesine getireceği büyük katkıyı düşünen yok...
Hiçbir şey karşılıksız, bedelsiz yapılamaz arkadaşlar, reklam yerinde bir reklam, Bimeks mağazasında İKV kutu da satılıyor, ayrıca mağaza bir teknoloji mağazası geniş çetıdan bakacak olursak İKV de bir teknoloji ürünüdür.
Bu tarz (sayıları çoğalmadıkça ve oyun temasıyla alakasının sıfırlanmadığı sürece) reklamların olması bence zarar değil kardır. Oyun içinde oyunun kendi reklamları dışında reklam yok, oyun içinde reklamlar olacağına -ki böyle bir şey olduğu gün ile oyunu bırakma tarihim aynı olacaktır- forumda olması daha mantıklı. O reklamın Sobee'ye getirisi bir çalışanın maaşını karşılar diye düşünüyorum...
Olaylara empati kurarak bakmayı deneyeelim biraz...
Hiçbir şey karşılıksız, bedelsiz yapılamaz arkadaşlar, reklam yerinde bir reklam, Bimeks mağazasında İKV kutu da satılıyor, ayrıca mağaza bir teknoloji mağazası geniş çetıdan bakacak olursak İKV de bir teknoloji ürünüdür.
Bu tarz (sayıları çoğalmadıkça ve oyun temasıyla alakasının sıfırlanmadığı sürece) reklamların olması bence zarar değil kardır. Oyun içinde oyunun kendi reklamları dışında reklam yok, oyun içinde reklamlar olacağına -ki böyle bir şey olduğu gün ile oyunu bırakma tarihim aynı olacaktır- forumda olması daha mantıklı. O reklamın Sobee'ye getirisi bir çalışanın maaşını karşılar diye düşünüyorum...
Olaylara empati kurarak bakmayı deneyeelim biraz...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
HaNdSoMe yazdı:Arkadaşlar Gördüğümüz gibi "Kendi İletileriniz" in altına konu başlığının üzerine Reklam Alınmış.....
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
Katılıyorum...Olması gerekende buydu extra gelirRescuer yazdı:Tabii o reklamın oyunun sermayesine getireceği büyük katkıyı düşünen yok...
Paranla ŞEREF Kazanma, ŞEREFİNLE Para Kazan...
Merhaba
Görüşünüze saygı duyuyorum fakat size katılmıyorum.İnsanlar burada bir iş yapıyorlar ve gerçekten hak ettikleri yerde değiller.. gereken ilgi alaka yok.Bunun için reklam yapmaları gerekiyor ve bu yolda yaptıkları herşey mübahdır hoş karşılanmalıdır oyunun gelişmesi büyümesi için oyunu yapan kişiler maddi ve manevi açıdan tatmin olacakki biz oyuncularıda tatmin edebilsinler oyun zevki açısından yeni bölümler yeni leveller için bu gerekiyor.Emeğe saygı diyorum başkada birşey demiyorum.Bi ürün çıkardığınızda onun reklamını yapmak zorundasınız yoksa kimse aa ikv özel kutusu varmış gidip alayım demez.. Ayrıca uslubunuz pekbir laubali yönetimin veya oyun yapımcısının böyle birşeyi hakkettiğini düşünmüyorum.
Kruis
Görüşünüze saygı duyuyorum fakat size katılmıyorum.İnsanlar burada bir iş yapıyorlar ve gerçekten hak ettikleri yerde değiller.. gereken ilgi alaka yok.Bunun için reklam yapmaları gerekiyor ve bu yolda yaptıkları herşey mübahdır hoş karşılanmalıdır oyunun gelişmesi büyümesi için oyunu yapan kişiler maddi ve manevi açıdan tatmin olacakki biz oyuncularıda tatmin edebilsinler oyun zevki açısından yeni bölümler yeni leveller için bu gerekiyor.Emeğe saygı diyorum başkada birşey demiyorum.Bi ürün çıkardığınızda onun reklamını yapmak zorundasınız yoksa kimse aa ikv özel kutusu varmış gidip alayım demez.. Ayrıca uslubunuz pekbir laubali yönetimin veya oyun yapımcısının böyle birşeyi hakkettiğini düşünmüyorum.
Kruis
"Fâniyim, fâni olanı istemem. Âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahman'a teslim eyledim, gayr istemem."
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Reklam alınabilir ama bazı siteler gibi açılır pencere her yer reklam zırt pırt ekrana gelen reklamlar vs. olursa foruma katılım azalır. Bunun gibi reklamlara karşı değilim ama demin dediklerim olursa foruma giren sadece adminler olur 
Görüşlerinizi ikvdestek formundan iletebilirsiniz.
Teşekkürler.
Teşekkürler.