Sizlerle sinir olduğum bir durumu paylaşmak istiyorum.Büyücülerin wslere %30 kaybetme riskiyle başlamasını adil bulmuyorum.Zaten vuruşlarının güçlülüğüyle dengeleme olabilmesi için canı ve zırhı azaltılmış.Bunun yanında üzerimizi tamamen şaheserelerden dizsek bile tek bir zihin...... Belki üzerinde en dandik itemlerin dizili olduğu bir karakter gelip bir büyücüyü kesiyor ve bu %30 oranını düşermek için hiç bir item işe yaramıyor.Önceleri zihin yemek sürekli başıma gelen birşey değildi fakat son zamanlarda 2 kişiden birinden zihin yiyiyorum.Savaşçımla da atıyorum ama bunu adil bulmuyorum.Bazılarınız iyi bir büyücüye karşı belki de bunun tek şans olduğunu adil olduğunu düşünecekler fakat oyunda direnç ve zırh eklentili itemler var.Farklı yaratıklar için farklı itemler takarak kazanma şansı arttırılabilir.Bir savaşçının bir büyücüye karşı bunu yapma ihtimali varken üzeri mükemmel dizili bir büyücü bile asla bu %30 ihtimali düşüremiyor.Bence bu hiç adil değil.Zihin ve kutup eklentisi büyücülere göz ardı edilemez bir güç katmıştır bu aşikardır fakat üzeri güzel dizili bir savaşçının yine yenme ihtimali var dirençler veya zırhla.Ben zihin kaldırılsın demiyorum sadece eskisi gibi olsun zırt pırt gelmesin diyorum.
Okuyupta yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler............
Fastolf
Bence büyük ve sıkıcı bir sorun
- Ordinaryus
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Bence büyük ve sıkıcı bir sorun
bence yanılıyorsun o zamanda buyuculerın byu mesafelerı azalsın zıhın oolmaması durumunda savascının buyucuyu yakalaıpta kesme yuzdesı kac olur ?
Herkes Bir Gün Mutlaka Lodos Olucak ...

- Ordinaryus
- İskele Babası
- Klan: Lodos
bence yanılıyorsun o zamanda buyuculerın byu mesafelerı azalsın zıhın oolmaması durumunda savascının buyucuyu yakalaıpta kesme yuzdesı kac olur ?
Herkes Bir Gün Mutlaka Lodos Olucak ...

Ben zihin kaldırılsın demiyorum eski düzene dönülsün zihin konusunda diyorum.Ayrıca direnç ve zırh etkileri de var savaşçıda.39luk sistemde savaşçıyla ws savaşçıda dirençlerin önemi yok muydu bunu sadece dirençlerle veya zırhla da isteyenin aldığı hasarı düşürebileceğini anlatmak için söylüyorum.Ayrıca bu kadar zihin atılmazken büyücü kesilemiyor muydu ??
- smalowesar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
-----------------
alman ful dizili adam bi zhnle ful bir büyüyü kesebliyr bencede adil deil ...
BySnıpeRs(Eminönü)
XxSnıpeRsxX (Sancak)
BySnİpeRs(Eminönü)
XxSnıpeRsxX (Sancak)
BySnİpeRs(Eminönü)
- Kastilyax
- Şarapçı'nın Sırdaşı
bencede hiç adil değil. zihin yemeyi azaltacak item olsa daha iyi olur.
Arz olmak bir ayrıcalıktır ***
Frkncl
Frkncl
Kritik büyü için hayati,kritik savunma veren item var.Buna karşın zihini engelleyebilecek bir item yok bence de olmalı
- sehabe09
- Sahaf Yardımcısı
Kastilyax yazdı:bencede hiç adil değil. zihin yemeyi azaltacak item olsa daha iyi olur.