Öncelikle selamlar
Bu oyunda Herkes beni Sivri Dilli olarak Tanıdı Kimine Göre Çok iyidim Kimine Göre Adam degildim.Bu oyunda bi sürü Kişi tanıdım Ve çok Değer verdiğim yanımda Olan bir çok bir birinden değerli İnsanlar Tanıdım.Kimsenin İsimi veya nick yazmıyacam cünkü Sayfalara Sığmaz Ve bu oyundaki Bu Yönetim Olduğu sürece benim gibi bırakanlar olucaktır.
Eğer kırdığım aĞIR Sözler söylediğim arkadaşlardan ÖzürDilerim Bu oyunda Kimde en ufak bi hakım varsa Helal-i hoş olsun Bende hakı Olan arkadaşlarında haklarını helal ederlerse Sevirim etmezlerse Canları sağ olsun. Kalın Sağlıcakla.
NOT: OYunda carımı falan Görürseniz Ben degilimdir Çok samimi Dostum Eskilerden Kabusxmusti mustibalık dır
Kralvanli ,Gecemsensiz, Kabusxazazel Kabusxgecegözlüm Gecegözlüm
Böyle Bİr YÖnetim Böyle Bİr Oyun Ve Elveda
Böyle Bİr YÖnetim Böyle Bİr Oyun Ve Elveda

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Böyle Bİr YÖnetim Böyle Bİr Oyun Ve Elveda
Siz giderseniz meydan böyle çapulculara kalır. Yinede yolun açık olsun selametle. Gerçek hayatında başarılar.
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Yolun acık olsun pasa ıns geri donusu olan bır ayrılıkdır kı oyunda aklı basında adamlarla ugrasalım
))
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
cansever18181 yazdı:Yolun acık olsun pasa ıns geri donusu olan bır ayrılıkdır kı oyunda aklı basında adamlarla ugrasalım))
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
www.anadoluakincilari.com
yilmaz3062 yazdı:Siz giderseniz meydan böyle çapulculara kalır. Yinede yolun açık olsun selametle. Gerçek hayatında başarılar.
İyi dilekleriniz için Tşk ler ama böyle bi oyuna belki zor..cansever18181 yazdı:Yolun acık olsun pasa ıns geri donusu olan bır ayrılıkdır kı oyunda aklı basında adamlarla ugrasalım))

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Alın Size Benim Gİbi Bİr YIldız Daha KAyıverdi....
Neolcak Bu Tılsımın Hali....
Siz DÜşünün ArtıK biz DÜşünmyoruz....
Neolcak Bu Tılsımın Hali....
Siz DÜşünün ArtıK biz DÜşünmyoruz....
Durmuşum Yöneticiler + YÖNETİCİLİK İÇİN YALVARANLAR milletin özelini okuyup oynayacaklar

Azazel yazdı:Durmuşum Yöneticiler + YÖNETİCİLİK İÇİN YALVARANLAR milletin özelini okuyup oynayacaklar
GElsinler benim Özelimi Okusunlar
Özellikle SELin gelsin Özelimde COk güzeL şeyler Var ona karşı
Her zamanki halin kardeşim
))

Azazel yazdı:Her zamanki halin kardeşim))
Yİhaaa
Hayata karşı bide bunlara karşı Özelim COşar taşar:D
Hele Seline
Büyük bi aşk besliyorum Ona muaa