Arkadaşlar görüyorum nick değiştirme vs gibi konular açılmış...
Dediniz ki karışıklık yaratabilir vs. vs.
Haklı olabilirsiniz..
Benimde şöyle bir önerim var..Oyundaki çarımızın tipini değiştirelim..
Hani silinen karekterler vs kutuyla geliyorsa tip değiştirmek içinde kutu alalım..Kutu ile karekterimizin tipini değiştirme mümkün olsun..
**Yorumlarınızı Bekliyorum**
Tip Değiştirme Hk.
Tip Değiştirme Hk.
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Re: Tip Değiştirme Hk.
Hayırlı geceler,
Karakter ismi değiştirme, seviye atlatma, seviye düşürme ve para azaltma/çoğaltma ayrıca istenen eşyayı koyma olabilir. Fakat söylediğin durum tahminen çok zor olur. Çünkü karakterleri silmeleri gerek kalıyor.
Yinede İKVdestek üzerinden şansını dene diyorum, belki bildikleri vardır yaparlar
Karakter ismi değiştirme, seviye atlatma, seviye düşürme ve para azaltma/çoğaltma ayrıca istenen eşyayı koyma olabilir. Fakat söylediğin durum tahminen çok zor olur. Çünkü karakterleri silmeleri gerek kalıyor.
Yinede İKVdestek üzerinden şansını dene diyorum, belki bildikleri vardır yaparlar
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Hatta estetik yapalım saçmalık
Berber Konusunu 3 Ay Güncel Tuttuk O Kadar Desteğe Gönderdik..
Ne Konuya ..Nede Desteğe Gönderdiğimiz Mesajlara Tek Bir Cevap Gelmedi :mrgreen: :mrgreen:
Saç Değiştirme Mantıksız Gelmiş Olsa Gerek Tip Değiştirmeye Göz Ucuyla Bile Bakmazlar :mrgreen:
Ne Konuya ..Nede Desteğe Gönderdiğimiz Mesajlara Tek Bir Cevap Gelmedi :mrgreen: :mrgreen:
Saç Değiştirme Mantıksız Gelmiş Olsa Gerek Tip Değiştirmeye Göz Ucuyla Bile Bakmazlar :mrgreen:
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
Bana kalırsa yönetimin incelemesi lazım tipimden hiç memnun değilim :lol:
kutu alalım mesela 3 kere değiştirme hakkımız olsun :!:
kutu alalım mesela 3 kere değiştirme hakkımız olsun :!:
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.