selçuk bunu senmi diyosun lan BENLE EN AZ 40 50 JUNON ATMIŞLIGIN VAR her junon sana zırh vermediginde ana bacı söven sen deyilmiydin şimdi ondara aynı Suçtan dolayı yargılıyon ? AGZA ALINMICAK vay be MELEK KESİLDİ
Cihanı Hükümran Lideri böyleyse.....
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Re: Cihanı Hükümran Lideri böyleyse.....
JUNONA KÜFÜR ETME konusumu
selçuk bunu senmi diyosun lan BENLE EN AZ 40 50 JUNON ATMIŞLIGIN VAR her junon sana zırh vermediginde ana bacı söven sen deyilmiydin şimdi ondara aynı Suçtan dolayı yargılıyon ? AGZA ALINMICAK vay be MELEK KESİLDİ
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
çarda o yoktur feromLASTDRAGON yazdı:JUNONA KÜFÜR ETME konusumu
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Oktay Ben bi insanın şerefine ve Anne sine asla küfür etmedim Etmemde.Sen de bunu iyi biliyorsun küfür edermiyim evet ederim ama Asla ağza alınmıycak küfürler etmedim senin gibi heleki anneye şerefe gelince Şerefsizlere Her zaman yüzüne karşı #@!? derim.WaxWhineRAVYN yazdı:hahapeki junon anladı mı canım ?
biz makarasına oyun bosuna söveriz sen bize söversin hemde ciddi olarak
banka önünde söyleden bizlere ettiğin küfürler çok mu ağza alınacak şeylerdi ?
şeref, anne gibi kavramlar ?![]()
İyiForumlar...
Güncelleştirmede yüklendi ikv'deyim
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Zalimfelek seLçuğa diyossun ki kapasiten yetmez falan olm sen 13-14 yasındasın senin kapasiten yetiyorsa selçuqunda yeter Roa'nında seLçuğa karşı tavır alması hoş değil..
SeLçuğum seni biLen biLio
Ferhat sende akıLLı oL Beni konusturma
Yakamoz Lonca Başkanı
Chatlaqs
SeLçuğum seni biLen biLio
Yakamoz Lonca Başkanı
Chatlaqs
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Benim yazdıklarıma cevap yazsana yüzünmü yok Varsa yazarsın hadi
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
Özür canım desen çarda sen yoktun o zaman dimi pardonYaslikurt yazdı:
Oktay Ben bi insanın şerefine ve Anne sine asla küfür etmedim Etmemde.Sen de bunu iyi biliyorsun küfür edermiyim evet ederim ama Asla ağza alınmıycak küfürler etmedim senin gibi heleki anneye şerefe gelince Şerefsizlere Her zaman yüzüne karşı #@!? derim.
Güncelleştirmede yüklendi ikv'deyim
samim bizim tavrımız küfür yediklerimize karşıdır
İyiForumlar...
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
evet sami cim 13 yaşındaki veletle tartışıyoruz..SONUÇ, Zalimfelek özür borçlusun..kanıtın olmadna konuşuyorsun. oyunsYIM
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Sami sen ne ötüyosun acaba tekrarmı düşmanlıgı başlatmak amacın ? Yaşım 17 ha 13 diyenler icinde Bişey diyemem kendi sevyelerinde dogal
KİMSEDEN ÖZÜR BORÇLU DEYİLİM.
KİMSEDEN ÖZÜR BORÇLU DEYİLİM.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
Anlamadığım konu ;
Atılan Her Bir yorum yeni bir konuyu açıyor. .
SeLçuk arkadaşımın anlatmış istediği Tamam Klan bu Kesiyorsun ancak neden hakaret ediyorsun .onu anlatmaya çalışırken bilmem junondan girip askerliğe askerlikten girip özel günlerde konuştuğunuz konulara kadar girmişsiniz .
konu actığında da belirtti. klana girdiğinde kesmek/ kesilmek gibi durumları göz onune alır..* Ancak kestiğinde yada kesildiğinde hakaretler de bulunmak gercektende böyle bir lonca liderine yakışmayacak bir durum.
Gelelim bir ayrı konuya..
Her iki lonca da selçuğa düşman gibi yaklaşmış olması da ayrı üzücü bir konu. Tamam Selçuğun eski loncası olabilir. Ama ona böyle düşman gibi davranmanız gerekmiyor.
Junon konusuna da gelirsek bir anlık sinir , emeklerimizin boşa gitmesini kim ister ? Bu yüzden junon u bu konuya getirdiğiniz için size bolca ../alkış
iyi forumlar.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Fatih Konuyu buralara o kişi getirdi yorumları iyi okursan görürsün adam diyor sizin jUnona ettiginiz küfürler felan ? YANİ ANLAMIYOm biz cevabını veririsek ayıp Onlar verirse Kahraman ha Ben laf etmişim peki niye etmişim al onuda azayım
MİGRATTAN cıkıp Ejderinöpücüğü ile gezinirken bu Selçk bi grub arkdaşıyla beni kesip pEHHHH CİHAN I HÜKÜMRAN mış demesi üzerine gelmediysem buyursun söylesin? Onun attıgı laf deyil benim attıgımmı laf oluyor Fatih sizde pişman olacaksınız onu korudugunuz icin al yazıom buraya Onun işi sadece Köprüyü geçene kadar
MİGRATTAN cıkıp Ejderinöpücüğü ile gezinirken bu Selçk bi grub arkdaşıyla beni kesip pEHHHH CİHAN I HÜKÜMRAN mış demesi üzerine gelmediysem buyursun söylesin? Onun attıgı laf deyil benim attıgımmı laf oluyor Fatih sizde pişman olacaksınız onu korudugunuz icin al yazıom buraya Onun işi sadece Köprüyü geçene kadar
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>