İMZA YAPIMLARI TEKRARDAN BALAMIŞTIR.[20 KASIM 2010] İTİBAREN İMZA TALEPLERİNDE BULUNABİLİRSİNİZ YENİ EFFEKLER VE YENİ FONT ' LARLA KARŞINIZDAYIZ
ZEYDAN'GRAFİK ...
[İ][K][V] FAN ART HİKAYE 1. ADAYI :shock:
FERHATBEYy yazdı:SANAL KORKUU BANA CHOOSENSXEFENDYYY ŞİFACI ŞEKİLDE GÜZEL Bİ YEŞİL ARKA PLANLI DEVRİMLE İLGİLİ BİŞELER OLSUN İÇİNDE D.GEZMİŞ AHMET KAYA FELAN YAP İŞTE PUSLU MUSLU BİŞELERARKASINDAN RELAXXEEFENDYY HANEDANXULTİO BÜYÜCÜ KIRMIZI ARKA PLANLI YILDIRIM MILDIRIM AT BİŞELER:D Relaxsavaşsanatı güzel bi savaşçııı kanlı manlı şimdiden teşekkürler tek bir yazı olcak arka arka ya döncek bunlar ama süreleri uzun olsun hemen geçmesin okunsunlar yani tşk.
EYW
Kardeş ben senden istiyorum Maira nickli bir şık imza yaparmısınSanalkorkun yazdı:Bilgilendirme:Kimden imza istiyorsanız Nickini söylemeniz yeterlidir.
FERHATBEYy yazdı:SANAL KORKUU BANA CHOOSENSXEFENDYYY ŞİFACI ŞEKİLDE GÜZEL Bİ YEŞİL ARKA PLANLI DEVRİMLE İLGİLİ BİŞELER OLSUN İÇİNDE D.GEZMİŞ AHMET KAYA FELAN YAP İŞTE PUSLU MUSLU BİŞELERARKASINDAN RELAXXEEFENDYY HANEDANXULTİO BÜYÜCÜ KIRMIZI ARKA PLANLI YILDIRIM MILDIRIM AT BİŞELER:D Relaxsavaşsanatı güzel bi savaşçııı kanlı manlı şimdiden teşekkürler tek bir yazı olcak arka arka ya döncek bunlar ama süreleri uzun olsun hemen geçmesin okunsunlar yani tşk.
EYW
Link:http://img403.imageshack.us/img403/4792/exporte.gif
Savaşcını bunların içine sığdırmak çok zaman alırdı.Savaşcına tek imza yaparım.
Liberator yazdı:Kardeş ben senden istiyorum Maira nickli bir şık imza yaparmısın
Canceazi yazdı:Canceazi imzası yaparsan çok sevinirim fazla zahmet etmene gerek yok içinden ne kadar gelirse