Belirttiğiniz e-posta adresi ile kayıtlı bir kullanıcı bulun
- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Belirttiğiniz e-posta adresi ile kayıtlı bir kullanıcı bulun
Merhaba bugün Karaktere girmeye calıstıgımda Şifre Yalnış Hatası aldım daha sonra şifremi unuttumdan Değiştirmeye calısmak için girmeyi Denedıgımde Belirttiğiniz e-posta adresi ile kayıtlı bir kullanıcı bulunmamaktadır. Lütfen tekrar deneyiniz. Yazısı Çıktı Bu bir Hatamı Karakterin calınmıs oldugunu zannetmıyrum hata oldugunu düşünüyorum Hala Ttnet'im İnternet felan iptal değil fakat böyle bir hata aldım yardımcı olucak Bir Gm.
Adosisxunruly - Turanadosis
Re: Belirttiğiniz e-posta adresi ile kayıtlı bir kullanıcı bulun
TTNET Üyeliğime ait şifremi unuttum / yitirdim ne yapmalıyım?
TTNET Oyun üyeliklerinin şifre desteği İKV Destek Takımı tarafından verilmemektedir. Bu yüzden TTNET Oyun şifre hatırlatma seçeneği yada TTNET Çağrı Merkezi aracılığı ile TTNET Oyun şifrenizi alabilirsiniz. Masaüstünde yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini TTNET olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız. Gelen giriş ekranından; Şifremi unuttum seçeneğini seçiniz. E postanızı giriniz. Şifreniz E postanıza gönderilecektir. Ayrıca 444 0 375'i 7/24 arayarak şifrenizi TTNET Çağrı Merkezi'nden talep edebilirsiniz. Müşteri temsilcisi TTNET ADSL sahibinden TTNET ADSL bilgilerinizi isteyeceğinden TTNET ADSL sahibi ve abonelik bilgilerinin hazır bulundurulması gereklidir.
TWTY
TTNET Oyun üyeliklerinin şifre desteği İKV Destek Takımı tarafından verilmemektedir. Bu yüzden TTNET Oyun şifre hatırlatma seçeneği yada TTNET Çağrı Merkezi aracılığı ile TTNET Oyun şifrenizi alabilirsiniz. Masaüstünde yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini TTNET olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız. Gelen giriş ekranından; Şifremi unuttum seçeneğini seçiniz. E postanızı giriniz. Şifreniz E postanıza gönderilecektir. Ayrıca 444 0 375'i 7/24 arayarak şifrenizi TTNET Çağrı Merkezi'nden talep edebilirsiniz. Müşteri temsilcisi TTNET ADSL sahibinden TTNET ADSL bilgilerinizi isteyeceğinden TTNET ADSL sahibi ve abonelik bilgilerinin hazır bulundurulması gereklidir.
TWTY
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
TwTy Onu yapmayı Bizde Biliyoruz Yukarıda Böyle bir kullanıcı yok diyor yazdım
Adosisxunruly - Turanadosis
444 0 375'i ara.