Darbe yazdı:Karızma yonunden bakarsak jında abenın carı (MaNiaCjnd) ve yusuf abenın carı (ExTaCYII) süper KuTSaLGeNC ve MaHKuMII de unutmamak lazım derım
Anlam Bakımından bakarsak umut abenın savaşçı carı (SoMeGıVeıToGırL)
SoMeGıVeıToGırL bu isim kızık için veririm demekmi
Yok Anlamını net olarak bılmıyorum ama guze bi isim :|
Yıllar Önce İstasyon Meydanından Geçerken bir Bmw Arabasının ses sonra Hızla Geçtiğini gördüm tam olarak cami Köşesindeydim Sean Paul yabancı olarak Dinlediğim Tek sanatçıydı ve onun şarkılarına bir ilgim vardı.O araba geçerken Sean paul un sesini Duydum 3 kelimesini duya bildim sadece o 3 kelimeside:" Some give to Some give To Some Give To " Bunlardı ve yeni çıkarmış olduğu bir albumdur Diyerek internette araştırdım ve Yeni bir şarkısı Olan " Temperature" şarkısını Çok beğendim şarkıda dediği gibi Some Give iT To Thu a GİRL anlamıyla Uğraşma mustafa canın yanar
bir anlam taşımamakta Şarkı sözü OLarak bilinmekte SomeGiveİtToGİRL (Temperature ) QSOMEGOSALENQ (Like Glue) GiveUpTheMeGİRLS Bu charı silindi (Give Up The Me ) Adlı şarkılardan esintidir kısacası Sean PAUL..
yıllardır saklıyoruz ama artık nafile bu gerçeği daha fazla söylemeden duramayacam 2 kişinin bildiği sır değildir Umut kusura bakma söylemek zorundayım dünyanın geleceği bizim elimizde atık söylüyorum SomeGiveToGirl (Umut) Sean Paul'dur.
Allah Kahretmesın seni sana bunu Açıklama hiçbir zaman diye her ay 20 m bono oyunda ve her ay hesabına 30 m yolluyorum neden nedennnnnn ben..!
İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!! New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
[C]oşsun ırmaklar kavuşsun denizine [E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme [R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime [E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin [N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu
umut demek istedigin şarkı bumu ? :mrgreen: :mrgreen:
[C]oşsun ırmaklar kavuşsun denizine [E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme [R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime [E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin [N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu