HERATERA'nın Sırrı ! ! !
Re: HERATERA'nın Sırrı ! ! !
PAylaşım İçin Sağol ...
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
hadi ama bekliyoruz.
benim de küçük araştırmalarım var sen yayınladıktan sonra bende o küçük soruları soracam aklımdaki.
Beklemeye Devam...Merak Etmeyin Ben Yönetim Gibi Elimde Yeni Bölgeler ve Eşyalar Varken Sunmamazlık Yapmam :lol:turkoxHAMSTER yazdı:hadi ama bekliyoruz.benim de küçük araştırmalarım var sen yayınladıktan sonra bende o küçük soruları soracam aklımdaki.
Demekki Konu Hazır Değil ki Sizlere Sunmadım, Bekleyin Sabredin
teskılatta olsan kasardık:D
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Mükemmelsin.
beni yeterince aydınlattığın için teşekkür ettim yani yeni lwl olmadan yeni lwl geleceğini biliyorum artık
ve o tapınağın yaratıkla ilgili olduğunu biliyordum zaten ve Arkadaşın emeğine lütfen söz atmayın çok uğraşmış belli.
beni yeterince aydınlattığın için teşekkür ettim yani yeni lwl olmadan yeni lwl geleceğini biliyorum artık
ve o tapınağın yaratıkla ilgili olduğunu biliyordum zaten ve Arkadaşın emeğine lütfen söz atmayın çok uğraşmış belli.
Hırs
- mcronaldo94
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
ARKADAŞLARRRRR.
sizi acilen Base/data-classes dosyalarına davet ediyorum burda bilgi verirsem kullanıcımda konuda klitlenir bir bakın neler var neler ben oynadım biraz şok oldum hetara görldüğü gibi canlı değil ayrıca bossta değil üstelik grafikleride iğrenç ötesi
sizi acilen Base/data-classes dosyalarına davet ediyorum burda bilgi verirsem kullanıcımda konuda klitlenir bir bakın neler var neler ben oynadım biraz şok oldum hetara görldüğü gibi canlı değil ayrıca bossta değil üstelik grafikleride iğrenç ötesi
Hırs
NASI GİRİLCEK ?Hirs yazdı:ARKADAŞLARRRRR.
Reader