Büyücü va savaşçıdaki element hasarını karşılaştırırken bazı faktörleri atlamışsınız.
1- Büyücü bu elementleri kullanabilmek için büyü başı 30 puan harcamaktadır. Buda üzerinde o elementten hiç efsun bulunmasa bile 500 ila 1000 arası bir hasar vermesini sağlamaktadır. Yani efsun olmadanda element büyüsü hakkındaki bilgisi sayesinde (bakınız büyü bilgileri) zaten belli oranda hasar verebilmektedir.
2-Gelen grup bölgeleri güncellemesi ile büyücüler üzerindeki efsunların 4 misli hasar verme yeteneğine kavuşmuşlardır. (Yaratıklara karşı kullanıldığında)
Savascı İle Büyücü Arasındaki Tartışılacak En Büyük Hata.
Re: Savascı İle Büyücü Arasındaki Tartışılacak En Büyük Hata.
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Ama gel gelelim hadi dyelim abarttım o kadar büyük hasar vermese bile büyücü ya savascının bu kadar düşük hasar vermesi neden.
En son yarar tarafından 17 Kas 2010 22:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

SİNCE 2007...
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
peki savaşçının 21 bin canı olması neden ? junon nedir bilmeyen savaşçıların bile hiç değilse tek itemli zırhla dolaşması neden ? büyücünün 1 item eksiği var piyasada satılmayan. neden ?yarar yazdı:Ama gelgelelim hadi dyelim abarttım o kadar büyük hasar bermese bile büyücü ya sabascının bu kadar düşük hasar vermesi neden.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
öncelikle büyücüde tüm yetenekler 4 kat ana hasar bonusu eklenir buzunuz 1000 ise normal ben şahesen 4 bin vuruyorum direnç kırmalı 5 bin kritik düz 6 bin kriti kdirenç kırmalı 9-11 bin arası vuruyorum..
Ve burda element diyorsun savaşçı element dizdi büyücde element dizdi ama büyücünün bir yeteneği war itemsizken 3-4 bin kritik vurabilir ama savaşçıda buz kılıcı veya elektirik kılıcı gibi bir yetenek yok..
Ve burda element diyorsun savaşçı element dizdi büyücde element dizdi ama büyücünün bir yeteneği war itemsizken 3-4 bin kritik vurabilir ama savaşçıda buz kılıcı veya elektirik kılıcı gibi bir yetenek yok..

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
bi savaşçı 98 yetenek puanının hiç birini kullanmadan yine vurabilir dimi ? peki bi büyücü vurabilir mi ? 30 puanımız boşa gidiyor. bunu da düşün.

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
mitmet yazdı:bi savaşçı 98 yetenek puanının hiç birini kullanmadan yine vurabilir dimi ? peki bi büyücü vurabilir mi ? 30 puanımız boşa gidiyor. bunu da düşün.
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
gıt buz a 1 ver yıne vurmitmet yazdı:bi savaşçı 98 yetenek puanının hiç birini kullanmadan yine vurabilir dimi ? peki bi büyücü vurabilir mi ? 30 puanımız boşa gidiyor. bunu da düşün.
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Pembeşєутαη ©
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
bu çocuk harcanıyor.XxXJoKeRXxX yazdı:gıt buz a 1 ver yıne vurmitmet yazdı:bi savaşçı 98 yetenek puanının hiç birini kullanmadan yine vurabilir dimi ? peki bi büyücü vurabilir mi ? 30 puanımız boşa gidiyor. bunu da düşün.

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
lafı yıyınce kıvırmaya baslama post makınasımitmet yazdı:bu çocuk harcanıyor.XxXJoKeRXxX yazdı:gıt buz a 1 ver yıne vurmitmet yazdı:bi savaşçı 98 yetenek puanının hiç birini kullanmadan yine vurabilir dimi ? peki bi büyücü vurabilir mi ? 30 puanımız boşa gidiyor. bunu da düşün.
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©

Pembeşєутαη ©
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
madem öyle sen savaşçına kafa koparan balyoz felan alma. tekme ile dal ????XxXJoKeRXxX yazdı:lafı yıyınce kıvırmaya baslama post makınasımitmet yazdı:bu çocuk harcanıyor.XxXJoKeRXxX yazdı:gıt buz a 1 ver yıne vurmitmet yazdı:bi savaşçı 98 yetenek puanının hiç birini kullanmadan yine vurabilir dimi ? peki bi büyücü vurabilir mi ? 30 puanımız boşa gidiyor. bunu da düşün.

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!