ŞU Konuyu Artık silseniz Yanlışlıkla silinen ve yok olan....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Britishtobacco92
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

ŞU Konuyu Artık silseniz Yanlışlıkla silinen ve yok olan....

Mesaj gönderen Britishtobacco92 »

İlk Önce Selamlar...
Biliyorsunuz ki 1 buçuk ay önce veya daha uzak zamanda açılan bu konunun artık hiç bir önemi yok...''Yanlışlıkla silinen yok olan şaheser veya nadideler hk.'' adlı bu konunun tamamen bize bi faydası yok.Benim nadide itemim çöpe gitti,size bildirdim fakat hiçkimse benimle ilgilenmedi,neden çünkü başvurular sonlanmış.Ama ben 1 buçuk ay önce size bildirim yaptım ve forumdada açtığınız konudada bahsettiğiniz gibi başvurular sonlanmıştır.Saten başvurular sonlanmadan önce kimse verim alamadı,ayrıca hem başvurular sonlanmış hemde o konu orda duruyor ve şaheseri veya nadide itemi kaybolan bi oyuncu desteğe başvuruyor ve hiçbi cevap yazmıyorsunuz veya başvurular sonlanmıştır diyorsunuz.Böyle uğraşacağınıza konuyu kökten silin çünkü bize bi faydası yok.Hem başvurular sonlanmış hemde konu forumda halen mevcutt.ve başvuru yapanlar bu konuyu göze alarak size mail atıyor ve kimse tenezzül edip bir cevap vermiyor,hadi diyeLim veriyor cevap ise şu:Başvurular sonlanmıştır vs vs uzatmak istemiyorum.
Sizden Ricam O konunun silinmesidir.Çünkü Kimseye bi faydası yok ve yararı yok.birinin şaheseri kayboluyor adam foruma bakarak mail atıyor.Aaaa silinen şaheserler ve nadideler geri getirilebiliyormuş diye.Bence kaldırırsanız yerinde olacak...
Teşekkürler
Resim
İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
Kullanıcı avatarı
BuRSaSpoRLu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Re: ŞU Konuyu Artık silseniz Yanlışlıkla silinen ve yok olan....

Mesaj gönderen BuRSaSpoRLu »

bnmde nadide ayak yok oldu şahaeserler getiriliomuş saçmalığa bak..
ResimResim
ResimResim

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
Kullanıcı avatarı
Britishtobacco92
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Britishtobacco92 »

güncel...
Resim
İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rapid »

aslında üretilmeyen nadideleri geri getirmeleri lazım. tamam nadide ayakkabı yok olduysa adam bi daha üretebilir, yani geri getirmek için başvuruya gerek yok. ama bildiğim kadarıyla azat mor eldiven üretilmiyor, sadece görevden veriliyor. enesinde bu eldiveni yok olmuş, yani ne yaparsa yapsın ne üretebilir ne de başka bi chardan aktarabilir. sadece bosslardan çıkan nadidelerin geri verilebilmesi taraftarıyım.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Bahsi geçen konuyu incelemişseniz eğer aşağıdaki bölümünü de görmüş olmalısınız.
GÜNCELLEME 13.09.2010

Bu gün itibari ile başvurular sonlanmıştır. Elimizdeki başvurular 15.09.2010 Çarşamba tarihinden itibaren kontrol edilmeye başlanacaktır.

Katılımınız için teşekkür ederiz.

NOT: Test sürecinin neticesi hakkında, yani bu desteğin devam edip etmeyeceği hakkında, bu konuda bilgi verilecektir.
Bu desteğin devam edip etmeyeceği konusunda açıklama mevcut konuda yapılacaktır.

Bilginize.
teamxtolgacan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen teamxtolgacan »

kendı acımdan solıyeyım evotın zırhımı yanlıslıkla cope atmıstım basvuru yaptım ve 1 ay sonra esyam carıma gerı verıldı guzel bı uygulama ama bunun deneme oldugunu solemıslerdı devam etme olasılıgı vardır konuyu belkı oyuzden kaldırmıyolardır
GÖKHAN DEMİRCAN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön