Savascı İle Büyücü Arasındaki Tartışılacak En Büyük Hata.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Savascı İle Büyücü Arasındaki Tartışılacak En Büyük Hata.

Mesaj gönderen yarar »

Merhabalar
Konu başlığında belirttiğim üzere bu bir hatamıdır, yoksa bizmi hatalıyız bunu tartışarak bir sonuca varacağımızın kanaatindeyim.

1, husus. Buz efsun düzülü bir büyücü max kırma ile 19 bin gibi hasar vere bilmektedir.
2, husus. Buz efsun düzülü bir savascı max kırma ile sadece 2,900 3030, 3100 gibi hasarlar vere bilmektedir.
Yukardaki testler Grup Bölgeleri neticesinde verilen değerlerdir. Şimdi diyeceksiniz savascıda kırma varmı hayır yok ancak kıma nasıl drenci - düşürüyorsa bir büyücü kırarak savascı rakibe dalmıstır.

Aşağıdaki değerler Akrep & Meran Muhafızları Kesimlerinde:
Büyücü; 12 bin , 14 bin. 10 bin 10,800.
Savascı; 3 bin 2,900. 2 bin 1,600

Sonuç olarak; Bir büyücü uzakan atışlar ile rakibini yavaslatır ve keser, bir savascı dayanıklıkdır, yakın dövüş yaparak rakibini etkisiz hale getirir keser. Bir büyücü ful buz efsun düzülü iken 19 bin gibi bir hasar vere biliyorsa, buz efsun düzülü bir savascı bunun aksine yaratıklara 2,900 3030, 3100 gibi hasarlar vere bilmektedir. Kırma ile bizim görüşümüzce yaratıklara 6 ile 7 bin gibi bir hasar vermeleri gerekir. İşte bu husus ne kadar yanlış ne kadar hatalı burda tartışalım.

NOT: BUZ İLE YAPILAN TEST ELEKTİRİK İLE DENENMİŞ HİÇBİR FARK OLMAMISTIR. ELEKTİRİK HASAR DÜZÜLÜ BİR SAVASCI VURUŞLARI KIRMA İLE 2,500 3000 ARASINDA SEYİR ETMİŞTİR.
İyi formlar.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Savascı İle Büyücü Arasındaki Tartışılacak En Büyük Hata.

Mesaj gönderen mitmet »

max kırma ? bu arada bi buzcu imkanı yok 19 bin vuramaz

meran muhafızının zırhı yüksek. sen bi de aynısını buz büyücüsünde dene. çünkü onun da buz direnci yüksek :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen yarar »

mitmet yazdı:max kırma ? bu arada bi buzcu imkanı yok 19 bin vuramaz
meran muhafızının zırhı yüksek. sen bi de aynısını buz büyücüsünde dene. çünkü onun da buz direnci yüksek :)
Buz hasarı 1100 olan bir büyücü 19 bini rahatllkla vurmaktadır. Benim büyücümün elektirik hasarı 988 olmasına rağmen 16 bin gibi bir rakamı rahatlıkla vura biliyor. Şimd diyeceksin elektirik hasarı ile buz birmi evet bir çünkü ikiside element hasarı. Aralarında gözle görülecek çok büyük bir fark yoktur.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

yarar yazdı:
Buz hasarı 1100 olan bir büyücü 19 bini rahatllkla vurmaktadır. Benim büyücümün elektirik hasarı 988 olmasına rağmen 16 bin gibi bir rakamı rahatlıkla vura biliyor. Şimd diyeceksin elektirik hasarı ile buz birmi evet bir çünkü ikiside element hasarı. Aralarında gözle görülecek çok büyük bir fark yoktur.
3 kat buzda yok

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen yarar »

mitmet yazdı:
yarar yazdı:
3 kat buzda yok
Seninle tartışma konumuz benim burda belirttiğim konu le alakası yok ki ben savascı ile büyücü arasındaki farkı veya hatadan bahsettim. Büyücü 19 da vura bilir 20 de vura bilir veya 8 binde vura bilir. Ancak Bir büyü 10 Bin gibi rakam vuruyorsa ve bunu iki yetenek ( buz elektirik veya buz ateş veya buz metoirt )kullanarak 1,5 sn de yaparsa bir savascı 3 snde bir 3 bin vuruyorsa işte ben bu konuyu tartışmak istiyorum. Kaldıki ben sana zaten buzun üç kat etkisi var demedim olmadığını zaten biliyorum merak etme ;)
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

ya sen meran muhafızında denemişsin. e o kadar yüksek zırhlı bi yaratıkta denersen olacağı budur. sen bi de buz büyücüsünde dene buz ve max ile

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen yarar »

yarar yazdı:Merhabalar
Konu başlığında belirttiğim üzere bu bir hatamıdır, yoksa bizmi hatalıyız bunu tartışarak bir sonuca varacağımızın kanaatindeyim.

1, husus. Buz efsun düzülü bir büyücü max kırma ile 19 bin gibi hasar vere bilmektedir.
2, husus. Buz efsun düzülü bir savascı max kırma ile sadece 2,900 3030, 3100 gibi hasarlar vere bilmektedir.
Yukardaki testler Grup Bölgeleri neticesinde verilen değerlerdir. Şimdi diyeceksiniz savascıda kırma varmı hayır yok ancak kıma nasıl drenci - düşürüyorsa bir büyücü kırarak savascı rakibe dalmıstır.

Aşağıdaki değerler Akrep & Meran Muhafızları Kesimlerinde:
Büyücü; 12 bin , 14 bin. 10 bin 10,800.
Savascı; 3 bin 2,900. 2 bin 1,600

Sonuç olarak; Bir büyücü uzakan atışlar ile rakibini yavaslatır ve keser, bir savascı dayanıklıkdır, yakın dövüş yaparak rakibini etkisiz hale getirir keser. Bir büyücü ful buz efsun düzülü iken 19 bin gibi bir hasar vere biliyorsa, buz efsun düzülü bir savascı bunun aksine yaratıklara 2,900 3030, 3100 gibi hasarlar vere bilmektedir. Kırma ile bizim görüşümüzce yaratıklara 6 ile 7 bin gibi bir hasar vermeleri gerekir. İşte bu husus ne kadar yanlış ne kadar hatalı burda tartışalım.

NOT: BUZ İLE YAPILAN TEST ELEKTİRİK İLE DENENMİŞ HİÇBİR FARK OLMAMISTIR. ELEKTİRİK HASAR DÜZÜLÜ BİR SAVASCI VURUŞLARI KIRMA İLE 2,500 3000 ARASINDA SEYİR ETMİŞTİR.
İyi formlar.
Resim®
SİNCE 2007...
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Doktordoctor »

mitmet yazdı:ya sen meran muhafızında denemişsin. e o kadar yüksek zırhlı bi yaratıkta denersen olacağı budur. sen bi de buz büyücüsünde dene buz ve max ile
buz ve max denenmıyor buz ve buz denenıyor sonuc olarak bırısı hasar buz bırısı buyu hasarı buz
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen justine »

Şimdi burda gözüme çarpan ana hatalar var , ilk olarak bunu söyleyim..
Bir savaşçının kullandığı element hasarı ile büyücünün element hasarları aynı şey değildir..Aynı şey olduğunu varsayarsak 8 itemle dizebileceğin full element set ile 1464 element hasar yakalarsın savaşçıda ; aynı şekilde büyücünün büyü hasarı da 1000 olduğunu varsayalım e şimdi çıkıp bir büyücü benimde element hasarım 1000 ben niçin asamla savaşçı kadar vuramıyorum dese düz mantıkla kimse cevap veremez..
Aradaki fark şu biri yakın dövüş yaparken işin içine yaratıkların etkilendikleri silah tipi , zırh oranı , element dirençleri hatta savunmaları ve silah hasarı faktörleri girerken , büyü kullanımında hayvanın sadece direnci vuruşların yüksek ya da düşük olmasında rol oynuyor..
Ki bundan önce meteor bölgesi güncellemesinde bu konu yine gündeme gelmiş ve bir yönetici foruma gelip gerekli açıklamayı yaparken şu cümleyi kullanmıştı
"Maksimum hasar etkisi rakiplerin zırh oranına göre değişiklik gösterirken element hasarı sadece silah hasarı aralığında değişkenlik gösterebilir. " Sanırım şu cümle herşeyi açıklamaya yetiyor.
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Theanswer3 »

abartma kardeş üstüm full elektrik giydim kırma attım kriitk geldi max 9000 vurabiliyorsun sen çok abartmışsın
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön