YÖNEtim EkiBİ GüNceLLEME KEsinLİkLE Şart ''!!!!1
Re: YÖNEtim EkiBİ GüNceLLEME KEsinLİkLE Şart ''!!!!1
Grup bölgelerinde savaşçıya ihtiyaç duyulmadığı için artıyor birazda piyasa grup bölgeleri biraz zorlaştırılsa savaşçılarda girebilcek ama savaşçılar giremediği için herkes büyü hasarı en çok olan büyücüyü tercih ediyor bu 1. o yüzden büyücülerde kendi aralarında rekabete girip piyasadada artış olabiliyor bu 2. Büyücücülerin hasarları eskisiden 4 kat daha fazla olduğu için birazda işin içine rekor giriyor bu 3 .. falan filan bunlar sadece bir kaç neden piyasanın artması için..
AZ OTURUN AYNAYA BAKIN BEN NE DİYORUM DEYİN ya arkadaş siz ne yeni leveli diyorsunuz kafaya koymuşsunuz siz daha çok oynarsınız yeni level gelecek diye hangi yapımcı arka arkaya yeni lvl atar...
adı üstünde ŞAHESER öyle dandik bişey değil illaki zor olacak üretimi o zaman üşenmeyeceksiniz gidip çekeceksinz madeni..
yok npc satsın yok yönetim bişey yapsın bırakın artık şu söylemleri... yok maden sayısı azaltılsın... sizin istekler say say bitmez oyun bu git para kas yada madende bekle çek çözüm budur
adı üstünde ŞAHESER öyle dandik bişey değil illaki zor olacak üretimi o zaman üşenmeyeceksiniz gidip çekeceksinz madeni..
yok npc satsın yok yönetim bişey yapsın bırakın artık şu söylemleri... yok maden sayısı azaltılsın... sizin istekler say say bitmez oyun bu git para kas yada madende bekle çek çözüm budur
Linkin
Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

Sanatkarr yazdı:LaStSiN yazdı:Merhaba
Arkadaşlar maden fiyatlarının artmasında yönetimin değil bizlerin suçu vardır.Hangi madenlerin arttığına dikkat etmelisiniz ve neden arttığınada.Son zamanlarda büyücü karakterine ilginin artması sonucu maden fiyatları yükselmiştir.Yönetim size büyücü karakterini açamazsınız demiyor bunu siz tercih ediyorsunuz bu yüzden böyle konuları açmadan önce lütfen araştırın.
İyi oyunlar
merhaba arkadaşım,
bu ve benzeri birçok konunun açılış nedeni karakteri (seçilen büyü) geliştirmekten ziyade dengesiz giden maden piyasasının dengelenmesine yardımcı olunması için bir kaç öneridir. Bir madenin 750 bin liradan 22 m a fırlamsında elbette yönetimin suçu yok. bu tamamen üretme adına hırs yapmış oyuncuların yükselen fiyatlara rağmen sunulan fiyatı kabul etmesidir. yani piyasayı satıcı değil alıcı belirler. o bakımdan o madeni o fiyata alanların yüzünden maden piyasası bu denli arttı. bizlerin önerisi böyle bir anda yükselen astronmik rakamlara ulaşma yolunda ilerleyen piyasanın yönetimin desteği ile dengelenmesi. Araştırmadan diyerek insanları küçümseme. Çeşitli yerlerde üşenmeden tüm sunuculardaki maden fiyatlarını araştıranlar bile var. önce yolunda gitmeyen şeyin ne olduğunu analiz et bence
herkese iyi forumlar.
Tekrar Merhaba
Tüm sunucularda belirli karakterlerim vardır asıl sunucum ise Kuklacıdır ki maden piyasasını burada kim bilir dersen girip istediğin karaktere beni sorabilirsin.Kısa ve öz olarak suna gelicem,yönetim ne gibi bir dengelemede bulunabilir öncelikle bunu söylüyorsan bir fikir üretip çözüme odaklanmalısın.Sunu yapın demekle hersey olmuyor.Bir oyuncu İridyumu 3 m den de satabilir 13 m den de satabilir!Buna sen karsı cıkabilir misin?Piyasayı bu hale getiren bizleriz,benim kimseyi küçümsemek gibi bir sözüm olmadı sadece araştırın diyorum bu lafımın neresini küçümsemeye çektin anlamış değilim.Karakter tercihini yönetim engelleyebilir mi?Ya da bir madeni 50 m den satmanı!Tabi ki istense alışverişe limit konur iridyum en fazla 10 m den satılır bak bu da öneri artı çözümdür.Yalnız bu yapıldıgında bizim olumlu olarak gördüğümüz bir çok olay olumsuza dönebilir.Bu sebeple böyle konularda lütfen yönetimde suç aramayın.
İyi oyunlar
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...
Müdahala Şart !..
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

- gothiic
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Selamlar yazılanları okudum ve düşüncemi paylaşmak istedim sizlerler. Böyle bir güncellemenin gelebilmesi söz konusu bile değildir; nedenmi eger böyle bir uygulama gelirse önceden üretim yapanlara çok büyük bir haksızlık yapılmış olacakdır..

amenna ve saddakna amentü
Bumu yani o zaman ilk zamanlarda Ecel,Ashap vb. şeyleri üretenler ve şimdi üretenelr arasındaki hakısızlık ne?gothiic yazdı:Selamlar yazılanları okudum ve düşüncemi paylaşmak istedim sizlerler. Böyle bir güncellemenin gelebilmesi söz konusu bile değildir; nedenmi eger böyle bir uygulama gelirse önceden üretim yapanlara çok büyük bir haksızlık yapılmış olacakdır..
Gizlenmiş İçerikGöster

- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayat Bana Güzel
Biz ürettiğimiz zaman piyasa değerinde aldık mavi topazları senin dediğin ise direk oyuna müdehale piyasanın altında almak istiyon bizim hakkımız yenmiş olur ben ürettigimde 5 6 m den mavi topaz alıyodum daha önceden 1 2 m e satılıyodu eğer direk piyasaya müdehale edilseydi saheserler ilk çıktığında bir müdahale gerekirdi .Getto yazdı:Bumu yani o zaman ilk zamanlarda Ecel,Ashap vb. şeyleri üretenler ve şimdi üretenelr arasındaki hakısızlık ne?gothiic yazdı:Selamlar yazılanları okudum ve düşüncemi paylaşmak istedim sizlerler. Böyle bir güncellemenin gelebilmesi söz konusu bile değildir; nedenmi eger böyle bir uygulama gelirse önceden üretim yapanlara çok büyük bir haksızlık yapılmış olacakdır..
PİYASAYI İSTEK , TALEP , (ALICI) BELİRLER...

-Arz !

-Keseriz anam

Bizim serverdeki fiyatları bilseniz böyle onuşmassın bizim serverde mesela 5-6m dediğin mavi 10mDangerousss yazdı:Biz ürettiğimiz zaman piyasa değerinde aldık mavi topazları senin dediğin ise direk oyuna müdehale piyasanın altında almak istiyon bizim hakkımız yenmiş olur ben ürettigimde 5 6 m den mavi topaz alıyodum daha önceden 1 2 m e satılıyodu eğer direk piyasaya müdehale edilseydi saheserler ilk çıktığında bir müdahale gerekirdi .Getto yazdı:Bumu yani o zaman ilk zamanlarda Ecel,Ashap vb. şeyleri üretenler ve şimdi üretenelr arasındaki hakısızlık ne?gothiic yazdı:Selamlar yazılanları okudum ve düşüncemi paylaşmak istedim sizlerler. Böyle bir güncellemenin gelebilmesi söz konusu bile değildir; nedenmi eger böyle bir uygulama gelirse önceden üretim yapanlara çok büyük bir haksızlık yapılmış olacakdır..
PİYASAYI İSTEK , TALEP , (ALICI) BELİRLER...
Gizlenmiş İçerikGöster

- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Merhabalar,
bu konuda çok yorum ve öneri getirildi. hatta bir başlık ve maden satılması önerisi getirenlerdenim. Ben ürettim Hala çekmeye devam ediyorum yakın bir dostum için evet gerçekten zorluyor almak imkansız hale geldi zira al al nereye kadar. Ancak şuda bir gerçekki bahsettiğimiz şeyler şaheserler yani çok zor bir görevin hediyesi veya zorluk derecesi yüksek bir üretimi olmak zorunda ki anlmı olsun. yoksa daha dün hesap açmış adam bunu üretecekse bu kadar basit olacaksa adı şaheser olmasın bari. bizim önerimiz fiyat yüksek olabilir ama stabil olsun. yani bir şaheserin fiyatı olsun. (örn:500 m) ona görede maden fiyatlarını belirli hatta tutmak adına maden satılsın (örn: mavi topaz 20 m menekşe 30 m ) herneyse satmak isteyen madeni olan bunu çeker 20 değilde 19 a satar 25 değilde 24 e satar bizim denege meselesi bu aslında yoksa basit olsun değil. zor olsun ama bilsin ki şu kadar gün para kasarsam üretirim. bu şekilde uzun vadade üretmek isteyen adam hapı yuttu 5 m almaya baslayan 20 m na kadar mavi topaz alıyor.
Ama şuda bir gerçek daha öncede yazdım piyasayı satan değil alan belirler. dileyen dilediği kadar yükseltsin sizler aceleye getirip tamam yaa alıyorum demezseniz dilediğinize çözüm olur. yada benim gibi madene yatacaksın gece 3-4 sabah 8-9 bana kalsa maden almayın zaten çekin.
benim tabiyatımdır satmak istemediğime yüksek fiyat veririm. ilk 6 mavi topazı 90 m dan almıştım. aldığımdan iki saat sonra biri sordu varmı dıye dedim 6 tane yeni aldım. satarmısın dedi 110 m dedim. peki alıyorum dedi.
)) demek istediğim ticarete kimse karışamaz ama bu şekilde yükselen fiyata evet denirse pekte yapılacak bir şey yok. ben o arkadaştan yuhh o ne be demesini beklerdim ama alıyorum dedi
))
iyi forumlar.
bu konuda çok yorum ve öneri getirildi. hatta bir başlık ve maden satılması önerisi getirenlerdenim. Ben ürettim Hala çekmeye devam ediyorum yakın bir dostum için evet gerçekten zorluyor almak imkansız hale geldi zira al al nereye kadar. Ancak şuda bir gerçekki bahsettiğimiz şeyler şaheserler yani çok zor bir görevin hediyesi veya zorluk derecesi yüksek bir üretimi olmak zorunda ki anlmı olsun. yoksa daha dün hesap açmış adam bunu üretecekse bu kadar basit olacaksa adı şaheser olmasın bari. bizim önerimiz fiyat yüksek olabilir ama stabil olsun. yani bir şaheserin fiyatı olsun. (örn:500 m) ona görede maden fiyatlarını belirli hatta tutmak adına maden satılsın (örn: mavi topaz 20 m menekşe 30 m ) herneyse satmak isteyen madeni olan bunu çeker 20 değilde 19 a satar 25 değilde 24 e satar bizim denege meselesi bu aslında yoksa basit olsun değil. zor olsun ama bilsin ki şu kadar gün para kasarsam üretirim. bu şekilde uzun vadade üretmek isteyen adam hapı yuttu 5 m almaya baslayan 20 m na kadar mavi topaz alıyor.
Ama şuda bir gerçek daha öncede yazdım piyasayı satan değil alan belirler. dileyen dilediği kadar yükseltsin sizler aceleye getirip tamam yaa alıyorum demezseniz dilediğinize çözüm olur. yada benim gibi madene yatacaksın gece 3-4 sabah 8-9 bana kalsa maden almayın zaten çekin.
benim tabiyatımdır satmak istemediğime yüksek fiyat veririm. ilk 6 mavi topazı 90 m dan almıştım. aldığımdan iki saat sonra biri sordu varmı dıye dedim 6 tane yeni aldım. satarmısın dedi 110 m dedim. peki alıyorum dedi.
iyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
bu yoruma katılıyorum maden fiyatları dahada ucuzlamaz ama herkes acele etmese herkes bu kadar pahalı fiyatlar varken almasa madenleri maden fiyatları ister istemez ucuzlar ama oyuncular çok aceleci sanki ejder üretince daha fazla item düşürüolarXxxgencinsanxxx yazdı:ilk olarak selamlar
Mavi kaya ucuzlamayacak .Ejder asa 49 lwl neden olduğunun sanıyorsunuz 10 seviye farkından doğan hasar düşmesini engellemek içindir. yani 59 lwllerde en iyi ejder asa olacaktır. kandırmayın kendinizi NPClere konmaz unutun yönetim hiç bişi yapmayacak garantisini weriyorum .Maden çekiceksiniz başka yapacak bişi yok . kolay gelsin
ilk olarak selamlar
Mavi kaya ucuzlamayacak .Ejder asa 49 lwl neden olduğunun sanıyorsunuz 10 seviye farkından doğan hasar düşmesini engellemek içindir. yani 59 lwllerde en iyi ejder asa olacaktır.kandırmayın kendinizi NPClere konmaz unutun yönetim hiç bişi yapmayacak garantisini weriyorum .Maden çekiceksiniz başka yapacak bişi yok . kolay gelsin