sen ve ciddi :? :arrow: :| :roll: :!:Louster yazdı:Ali ben gevezemiyim , reelde çok ciddisin diyorlar../öp
TILSIMIN ENLERİ ( YENİ KONU )
Re: TILSIMIN ENLERİ ( YENİ KONU )
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
1642 doğumluyum hesapla bakam !Mertkinqx yazdı:senin yaş kactıLouster yazdı:Ali ben gevezemiyim , reelde çok ciddisin diyorlar../öp
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
ok yavru neyse.
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
mmm Crazydozzxsedmoment yazdı:Öncelikle Sa. Herkes Yazıyoda En Yazmıyo.
Tanğanyıka- Serserizaza-Sonlayn-Nefertari-Haşin-Korkux-Netmavisi-Türkücü- Yeniçerixbaşkan-Kızılölüm-Ustaölüm-Beyazölüm-Sarıölüm- Melle- Spoyraz-Sonangelsong- Masumprensim-Kyfgfb-Vusal-Brezee -Şekerpare-Dremant-Ayan-Rosafin-Özretay-Güneş-Sevecenberkant-Siyahx-Kabusxgecegözlüm-Kabusxasabidj- Girlbaytar-Lodosxbudainsan -Barutt-Çıglık-Sensizimsen-Yenisahralı-Crazydozzxsed-Canibalcorpse-Kankalarxlider-Prenses-wCansu-Hammer-Amatis-Ersinciex-apocalipse -Mustibalık-Atomkarınca-Barbaros(Kardeşim)-Delikadir-Xbaşkan-Alparslan-Karargahxserdar-Elendil-Foosa-masterfingo-Lazkopat-Amisosxgame-amisosxpitbull--messuguah -sonkorsan -pronto -xxinfazxx
Sadece 39 LwL de TıLsım Faliyete Geçtigi Zaman Görüdügüm . İnsanlar . Tabi Niceleri Var ama Akılda Kalanlar...

..
.\.Emre./.
- CansuxCansu
- Işık Hanım'ın Elemanı
hatırladıklarının çogu arz bunlarınRuTkaY yazdı:mmm Crazydozzxsedmoment yazdı:Öncelikle Sa. Herkes Yazıyoda En Yazmıyo.
Tanğanyıka- Serserizaza-Sonlayn-Nefertari-Haşin-Korkux-Netmavisi-Türkücü- Yeniçerixbaşkan-Kızılölüm-Ustaölüm-Beyazölüm-Sarıölüm- Melle- Spoyraz-Sonangelsong- Masumprensim-Kyfgfb-Vusal-Brezee -Şekerpare-Dremant-Ayan-Rosafin-Özretay-Güneş-Sevecenberkant-Siyahx-Kabusxgecegözlüm-Kabusxasabidj- Girlbaytar-Lodosxbudainsan -Barutt-Çıglık-Sensizimsen-Yenisahralı-Crazydozzxsed-Canibalcorpse-Kankalarxlider-Prenses-wCansu-Hammer-Amatis-Ersinciex-apocalipse -Mustibalık-Atomkarınca-Barbaros(Kardeşim)-Delikadir-Xbaşkan-Alparslan-Karargahxserdar-Elendil-Foosa-masterfingo-Lazkopat-Amisosxgame-amisosxpitbull--messuguah -sonkorsan -pronto -xxinfazxx
Sadece 39 LwL de TıLsım Faliyete Geçtigi Zaman Görüdügüm . İnsanlar . Tabi Niceleri Var ama Akılda Kalanlar...
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- Stylxkcalb
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
darkforever yazdı::?: kadimlidermi yeniceridelly onu ağlatıyo
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Stylxkcalb
Stylxblack
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
bende gülerim 
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
bNMDE 1820 VE GÖZLÜK YUZUK EKSIK GÖZLÜK 2 GUNE HAZIR YUZUK EDE ALLAH KERİM ..!Rocnqpung yazdı:1624 dü 1 günde ibn i ceket reçetesini okudum ürettim 1820 şuan. Adalet in en son bildiğim kadarıyla 1624 idi. Faşo nun 1876 bir fundi kolye farkı onuda düşürürüm inş.cansever18181 yazdı:İyilşetirmen kac ???Rocnqpung yazdı:Adalet ile em yapmıştık onlar 3 şifacı ben tektim kazandık.. Duruma göre değişiyor iteme göre bakarsan en güçlü şifa olabilecek fazla kişi yok adalet in iyileştirme şifası ayrıca benden az. Suan benden fazla iyileştirmeye sahip bi faşo faşo varxXMELEKveSEYTANx yazdı:Mertkinqx yazdı:BÜYÜCÜ OLARAK LOGARCI ; ŞİFACI OLARAK'DA : Adalet
Bence böyle
Adalet'i ermeydanında 3 vuruşla dışarda ise 6 vuruşla kesiyorum
(Dragony)[/
Mykons musun nesin artık senle uğraşmıcam istediğin kadar öt.. Yada havla.. Yada miyavla..oda bir fundi kolye farkı onuda bulursam tamamdır
![]()
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

Gözlük mor olanından mı alacaksın ? düz mü ? o zaman sen ayakkabıyı da üretmiş olmalısın o kadar fazla olması için gözlüksüz tabii ki bizim gözlük normal faşonunda benimde zaten sağlam olmak oynayış ile belli olur item ile değil.
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.