h.b saolsın semih abi biraz geç gmrdüm ama k.surabakmaNedenben yazdı:A.s Sende H:g Gozum
Oº°‘¨ нυηχℓση¢αѕι уєηı güη¢єℓ ѕαуƒαѕı (уєηι) ¨‘°ºO
Re: Oº°‘¨ нυηχℓση¢αѕι уєηı güη¢єℓ ѕαуƒαѕı (уєηι) ¨‘°ºO
xALPx
AtISaLDıMÇaYıRa
AtISaLDıMÇaYıRa
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Bakdım Kusura Nedıcık Sımdıbymosess yazdı:h.b saolsın semih abi biraz geç gmrdüm ama k.surabakmaNedenben yazdı:A.s Sende H:g Gozum![]()

sen kes cezamı abiNedenben yazdı:Bakdım Kusura Nedıcık Sımdıbymosess yazdı:h.b saolsın semih abi biraz geç gmrdüm ama k.surabakmaNedenben yazdı:A.s Sende H:g Gozum![]()
xALPx
AtISaLDıMÇaYıRa
AtISaLDıMÇaYıRa
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
Woww Keseyım Ama Once AcLıgımı Gıderım BayıLıcam 40 Saat OLdu HaLa uykusuzum 

tmm abi sen bi yemek ye sana afiyet olsun biraz geç yauzıyorum ama diyer oyunda 3 köyüme saldırı vardı onlar la ilgilendim biraz :mrgreen: :mrgreen:Nedenben yazdı:Woww Keseyım Ama Once AcLıgımı Gıderım BayıLıcam 40 Saat OLdu HaLa uykusuzum
xALPx
AtISaLDıMÇaYıRa
AtISaLDıMÇaYıRa
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
Dıkkat Et Ocagına Incır DıkmesınLer Kurtar koyubymosess yazdı:tmm abi sen bi yemek ye sana afiyet olsun biraz geç yauzıyorum ama diyer oyunda 3 köyüme saldırı vardı onlar la ilgilendim biraz :mrgreen: :mrgreen:Nedenben yazdı:Woww Keseyım Ama Once AcLıgımı Gıderım BayıLıcam 40 Saat OLdu HaLa uykusuzum

Nedenben yazdı:Dıkkat Et Ocagına Incır DıkmesınLer Kurtar koyubymosess yazdı:tmm abi sen bi yemek ye sana afiyet olsun biraz geç yauzıyorum ama diyer oyunda 3 köyüme saldırı vardı onlar la ilgilendim biraz :mrgreen: :mrgreen:Nedenben yazdı:Woww Keseyım Ama Once AcLıgımı Gıderım BayıLıcam 40 Saat OLdu HaLa uykusuzum
saldırsınlar izin verdim ama gece onlar görürler
xALPx
AtISaLDıMÇaYıRa
AtISaLDıMÇaYıRa
seçim lerde bi göktürk var bi selcuk var bi de hunlar var ben hunu seçtim full saldırı yönünde kimse kaçamaz benden gecce 20bin asker leri başlarını gönderim görsünlerbymosess yazdı:Nedenben yazdı:Dıkkat Et Ocagına Incır DıkmesınLer Kurtar koyubymosess yazdı:tmm abi sen bi yemek ye sana afiyet olsun biraz geç yauzıyorum ama diyer oyunda 3 köyüme saldırı vardı onlar la ilgilendim biraz :mrgreen: :mrgreen:Nedenben yazdı:Woww Keseyım Ama Once AcLıgımı Gıderım BayıLıcam 40 Saat OLdu HaLa uykusuzum
saldırsınlar izin verdim ama gece onlar görürler
saldırsınlar alcakları nelerdir bi 50bin adet odun bi 25bin adet demir 200bin adet tahıl dır ama ben akşama benden aldıklarının 2 katını alıcam :mrgreen: :mrgreen:
xALPx
AtISaLDıMÇaYıRa
AtISaLDıMÇaYıRa
Hayrola beyler noluyo 
havadan sudan abi öleAlpAykan yazdı:Hayrola beyler noluyo
xALPx
AtISaLDıMÇaYıRa
AtISaLDıMÇaYıRa