BU ÇİFTE STANDART NİYE DESTEK EKİBİNDE !

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

BU ÇİFTE STANDART NİYE DESTEK EKİBİNDE !

Mesaj gönderen Ferhatbey »

ŞERRUHHHH 3 DEFA 999 GÜN BAN YEDİ 3 ÜDE AÇILDI BİZ BİR DEFA YEDİK İTİRAZIMIZA CEVAP BİLE YOK ! :roll: İYİ İYİ AFERM GÜZEL ÇİFTE STANDART VE 6.11.2010 DA BLOK YEDİM 9 UNDA AÇILDI AYNI OLAYDAN BİR DAHA BAN YEDİM BU SEFER SINIRSIZ BU NE SAÇMA Bİ YÖNETİM TARZI ? :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Re: BU ÇİFTE STANDART NİYE DESTEK EKİBİNDE !

Mesaj gönderen SeRRuh »

Ferhatbey yazdı:ŞERRUHHHH 3 DEFA 999 GÜN BAN YEDİ 3 ÜDE AÇILDI BİZ BİR DEFA YEDİK İTİRAZIMIZA CEVAP BİLE YOK ! :roll: İYİ İYİ AFERM GÜZEL ÇİFTE STANDART VE 6.11.2010 DA BLOK YEDİM 9 UNDA AÇILDI AYNI OLAYDAN BİR DAHA BAN YEDİM BU SEFER SINIRSIZ BU NE SAÇMA Bİ YÖNETİM TARZI ? :roll:
Şerruhh kadar kafana taş düşsün Ban yerken yanımdamıydın ?
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

he bu Çifte standartın sebebi ney ? biri bi açıklama yapsın da görelim 3 ban affediliyorda 1 banım neden affedilmiyor ? :roll:

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

YAHU BİRDE BANLA İLGİLİ MESAJ ATIYORUZ DESTEGE 5 GÜN OLDU CEVAP YOK BU NE SORUMSUZLUKTUR BU NE ÇİFTE STANDART

Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

NOLDU CEVAP VEREBİLCEK YETKİLİ YOK MU NOLLDU SUSTUNUZ ??

Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Dünyadaki insanlar, ikiye ayrılırlar; Ferhatbey ve diğerleri...

Forum üzerinde ve oyun içerisinde sergilediğiniz tavra bakılırsa; Sizin içinde bulunduğunuz ve insanlarla paylaştığınız ortama, yaşama bakışınız, bu. Forum üzerinde sarfettiğiniz yetmiş kusur iletinin, en az yüzde yetmişi kusurlu. Ve bu kusurlu iletileriniz, hakkınızda tam da dediğim durumu düşündürüyor. Durum böyle olunca Sizin çifte standart olduğunu düşünmeniz, gayet doğal.

Gerçekten çifte standart hakkında birşeyler söylemek gerekirse; bu kadar kusurlu olmanıza... Forumda yasaklanan hesablarınıza alternatif hesab açmanıza rağmen halen burada yazabiliyor olmanız, hakikaten çifte standart. Forumun genel düzenine sürekli muhalif iletilerle, aslında Sizinle alakası olmayan konulara saldırmanıza... Forum kurallarını bu konuda da olmak üzere sürekli ihlal ediyor olmanıza rağmen halen burada olmanız hakikaten çifte standart.

"Yetkili" diyerek beklediğiniz cevabı veremediğim için üzgünüm. Zira forum, şikayetlerin ve destek bildirimlerinin yapılabildiği, kabul edildiği bir alan değil. Cevabınızı geçte olsa alabileceğiniz merci;
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresidir.

Konu ilgili forum kuralları ve inisiyatif dahilinde kapatılacaktır!...
Şahsınıza ait tüm iletiler kontrol edilecek ve gerekli olanlar silinecektir!...
Aksi tutumunuzun devamı halinde forum hesabınıza erişiminiz engellenecektir!...
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön