aldatmaz2012 yazdı::mrgreen: :mrgreen: Yav bende bir yonetıcıye şakasına senı yonetıcı yapammı dedım once 999 gun susturma aldı sonra ertesi gün prınt yollamış heralde gm lere 999 ban oldu lan şakadan anlamyıorlar :mrgreen: gerı ıstıyorum sıfacımı :mrgreen:
evet af istiorz :|
Uygunsuz içerikli resim kaldırılmıştır.
RedNight
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
aldatmaz2012 yazdı::mrgreen: :mrgreen: Yav bende bir yonetıcıye şakasına senı yonetıcı yapammı dedım once 999 gun susturma aldı sonra ertesi gün prınt yollamış heralde gm lere 999 ban oldu lan şakadan anlamyıorlar :mrgreen: gerı ıstıyorum sıfacımı :mrgreen:
RedNight
MİTMET SENİ BULAZAM OLUM xD
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
RedNight
MİTMET SENİ BULAZAM OLUM xD
olum ?
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
RedNight
seni bulazam mitmet hanım xP
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Arkadaşlar her insan bir hata yapabilir.Maalesef ki oyun bazen insanları hırsla bazı kötü şeylere teşvik edebiliyor.Bu yüzden ilk ceza uyarı niteliğinde 3 ay tekrarlarsa 1 yıl birdaha tekrarlarsa 3 yıl olabilir.Bu oyunda sadece plus satılır yazanların,bir anlık sinirle siyasi konuşma yapanların arkadaşına şaka yapmak için nickinin başına yönetici yazanlar vs 999 gün blok alan bir çok arkadaşımız var.İnsanlar oyuna emek veriyorlar gecesini gündüzüne katıyorlar plus alıyorlar binbir hevesle bilgisayara oturuyorlar ama emekleri bir çırpıda uyarısız 999 gün bloklanıyor.Bir kişiyi 999 bloklamak kime ne kazandırır ? aksine kaybettirir.İkv kaybeder bir oyuncusunu daha kaybeder.Oysa 3 ay gibi bir ceza olsa hem suçu işleyen kişi suçunu anlar birdaha yapmaz hemde ikv kazanır.Bu yüzden İKV ye destek amacıyla Kutu alan herkesin banı kalksın.Eminim yüzlerce arkadaşımız kutu alacak,karakterlerine kavuşacak,yaptıkları suçu anlayacak ve kazanan yine ikv olacak.Yılbaşında bir genel af istiyoruz.