Sobee nın bu kadar duyarsız olcagını dusunmuyordum
- seko94seko
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Sobee nın bu kadar duyarsız olcagını dusunmuyordum
Arkadaşlar karakterım tam 4 gundur susturulmus vazıyette sobee uyelıgı kullanıyorum ne bı bılgı mesajı geldı ne bısı ve susturulma hala kalkmadı mynet uyelıgı kullanırken en azından kac gun oldugunu ogrenıyoduk ne kadar berbat oldu bole hersey 
- seko94seko
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Sobee nın bu kadar duyarsız olcagını dusunmuyordum
www.istanbuloyun.com/ikvdestek e mesaj at dedı bırı onuda dahı yaptım ve hala sonuc yok 
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
heh 1 hafta oldu MYNET den Sobee ye karekter hala aktaılmadı :evil:
Sobee üyeliği kullanıyorsanız üye adınızı www.istanbuloyun.com/ikvdestek üzerinden bize gönedermelisiniz.
Bunu bir itiraz bildirimi olarak kabul eder, hem cezanızı tekrar değerlendirir, hem de ceza sürenizi size iletiriz.
Aktarım konusunda ise eğer bir hata ile karşılaşıyorasnız bu hata mesajı ile beraber bize aktarım bilgilerini (aktarılacak üye adları, hangi yönde olacağı, karakter adı ve sunucu adı ) yine Destek formundan bize ulaştırınız.
İyi eğlenceler dileriz.
Bunu bir itiraz bildirimi olarak kabul eder, hem cezanızı tekrar değerlendirir, hem de ceza sürenizi size iletiriz.
Aktarım konusunda ise eğer bir hata ile karşılaşıyorasnız bu hata mesajı ile beraber bize aktarım bilgilerini (aktarılacak üye adları, hangi yönde olacağı, karakter adı ve sunucu adı ) yine Destek formundan bize ulaştırınız.
İyi eğlenceler dileriz.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]