arkadaşlar konuyu yanlış yere mi açtım farkında deilim.
bu test sunucusu ne günler ne saatler açıktır bilen var mı ? 2.5 yıldır oynuyorum 1 kez ible açık denk gelemedim. 1 kez denk geldim o da grup bölgelerinde hata varmış o yüzden açıkmış. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
? Test Sunucusu ?
- leviathan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ? Test Sunucusu ?
benim bildiğim zaten açık kalmayacak o
sadece test takımı girebiliyor sürekli diye biliyorum..

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Arkadaşım, Test Sunucusunda GM'ler oyunda yapacakları güncellemeleri yayınlamadan önce burada denerler.Burkalak yazdı:arkadaşlar konuyu yanlış yere mi açtım farkında deilim.
bu test sunucusu ne günler ne saatler açıktır bilen var mı ? 2.5 yıldır oynuyorum 1 kez ible açık denk gelemedim. 1 kez denk geldim o da grup bölgelerinde hata varmış o yüzden açıkmış. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Bir defa açılmıştı. Onda da her yaratık başına 1 Seviye atlıyordun.. Bildiklerim bu kadar
2009-2013
Test sunucusu oyunla ilgili hata , sorun ve güncelleme olduğunda açılır. Grup bölgeleri ilk geldiyinde problem olmuştu onda girmiştim.
- HasanAslan
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
''Onda da her yaratık başına 1 Seviye atlıyordun.. Bildiklerim bu kadarJouRney yazdı:Arkadaşım, Test Sunucusunda GM'ler oyunda yapacakları güncellemeleri yayınlamadan önce burada denerler.Burkalak yazdı:arkadaşlar konuyu yanlış yere mi açtım farkında deilim.
Bir defa açılmıştı. Onda da her yaratık başına 1 Seviye atlıyordun.. Bildiklerim bu kadar![]()
Gülünmüyecek birşey degil Tebrik ederim
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
-
TurkDragon
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Arkadaşlarımızında açıkladığı gibi Test sunucusu normal oyunculara açık değildir. Sadece yetkili kişiler gerektiğinde bu sunucuya erişerek oyun dinamiklerini test ederler. Eğer bir stabilizasyon çalışması yapılıyor ise oyunculara forumdan bilgi verilerek sınırlı süre için herkese açılabilir. Genel olarak normal oyununuzu oynayabileceğiniz bir sunucu değildir.