? Test Sunucusu ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Burkalak
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

? Test Sunucusu ?

Mesaj gönderen Burkalak »

arkadaşlar konuyu yanlış yere mi açtım farkında deilim.

bu test sunucusu ne günler ne saatler açıktır bilen var mı ? 2.5 yıldır oynuyorum 1 kez ible açık denk gelemedim. 1 kez denk geldim o da grup bölgelerinde hata varmış o yüzden açıkmış. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Resim
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: ? Test Sunucusu ?

Mesaj gönderen leviathan »

benim bildiğim zaten açık kalmayacak o =) sadece test takımı girebiliyor sürekli diye biliyorum..=)
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Burkalak yazdı:arkadaşlar konuyu yanlış yere mi açtım farkında deilim.

bu test sunucusu ne günler ne saatler açıktır bilen var mı ? 2.5 yıldır oynuyorum 1 kez ible açık denk gelemedim. 1 kez denk geldim o da grup bölgelerinde hata varmış o yüzden açıkmış. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Arkadaşım, Test Sunucusunda GM'ler oyunda yapacakları güncellemeleri yayınlamadan önce burada denerler.
Bir defa açılmıştı. Onda da her yaratık başına 1 Seviye atlıyordun.. Bildiklerim bu kadar :)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Reasonn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Reasonn »

Test sunucusu oyunla ilgili hata , sorun ve güncelleme olduğunda açılır. Grup bölgeleri ilk geldiyinde problem olmuştu onda girmiştim.
Kullanıcı avatarı
HasanAslan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HasanAslan »

JouRney yazdı:
Burkalak yazdı:arkadaşlar konuyu yanlış yere mi açtım farkında deilim.

Arkadaşım, Test Sunucusunda GM'ler oyunda yapacakları güncellemeleri yayınlamadan önce burada denerler.
Bir defa açılmıştı. Onda da her yaratık başına 1 Seviye atlıyordun.. Bildiklerim bu kadar :)
''Onda da her yaratık başına 1 Seviye atlıyordun.. Bildiklerim bu kadar :)''

Gülünmüyecek birşey degil Tebrik ederim :)
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
TurkDragon
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TurkDragon »

Arkadaşlarımızında açıkladığı gibi Test sunucusu normal oyunculara açık değildir. Sadece yetkili kişiler gerektiğinde bu sunucuya erişerek oyun dinamiklerini test ederler. Eğer bir stabilizasyon çalışması yapılıyor ise oyunculara forumdan bilgi verilerek sınırlı süre için herkese açılabilir. Genel olarak normal oyununuzu oynayabileceğiniz bir sunucu değildir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön