Suan o karekterler çalıntı malesef.Byefsane yazdı:Oyarar,Yararxbir,Yarar,iki,Yararxüç çalıntımı ?
Duyuru LÜTFEN DİKKAT ( Yarar )
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Re: Duyuru LÜTFEN DİKKAT ( Yarar )

SİNCE 2007...
Orda dur bakalım laz ben 2.5 senedir maden topluyorum .ne klana girdim ne kp kastım sadece maden toplayıp sattım ben ve isa armaured yani gökxyağız ortak kasamız vardı .3 karakterimizede gözlük aldık .biz bunları yaparken ben ömeri tanımıyordum.yeni lwller gelicek dendiğinde ecelimin çoğu malzemesi hazırdı.benim 2.5 senelik emeğime laf söyleyecek senmi kaldın ? aRTEMİS Madenle doluydu gece gündüz maden topladım .. N e sandınızz ne düşündünüz ? benim gibi 2.5sene maden toplayan gökxyağız a borcum vardır .sizlere değil .Ömerin yüzünden birşey sahibi olamadık yazmışsın bi yarar soyulmadımı?? kimi suçladı ömer Neyi vardı ömerin sen 25lwl çarlarından bile ömeri sorumlu tuttun .Artemis in kasa resimlerini paylaşırım buradan tarihiyle birlikte iftira atarken iyi düşünün .
GÖKxBynYaRaR, Gökxartemis, Kallisto & Artemis.
Gök Loncası Kurucu & Onursal Başkanı

http://www.ikvgok.tr.gg

- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
Okumamakta ısrarcı oldum ama zorla okumak zorunda kaldım ulan zibidi herif gece gündüz kp kastık diyosun sen beni 750 bin kp kadar yanımda durdun yardım ettin inkar etmiyorum ama tutupta sanki günde 5 tur sen kastın dimi hep yardım ettin eyv ama ben hiç bişey yapmadım mı ? Yeni lvl geldi ne halt yaptın çarı babanmı 49 yaptı senin karekterlerini babanmı 49 yaptı sabahın köründe 12 pc açan babanmıydı lan cvp ver çileden çıkarma beni ben o sahaseri ürettim evet ne muammer abi ne sen yardım etti erçin abinin yardımı oldu hilalin yardımı benim emeklerimin yardımı oldu ne senin nede bi başkasının adam gibi oyunu oyna çekemiyosan anten tak ama sakın karsıma çıkma artık ezerim hatır gönül işi bitti.

SİNCE 2007...
madem konuşmuyonuz saygı duyun birbirinize ayıptır ikinizede yazık
IıISINyORIıI IıIxSİNyORxIıI Gökxsinyor
artemis hanımefendısı bır ben sıze ne maden toplamadınız ne mılletın emegını caldınız dıyorum neden ısrarla kalkıp boyle soyluyormusum gıbı davranıyorsunuz anlamıs deglım ama zamanında omer bızım madenlerımızle ıtemlerımızle paramızlıda aldı haram zıkkım olsun
yayar denen adama gelınce benım bır 3 carımı45 ten 49 a cıkardın ben senın dedıgın 20 tane carı ıcın 45 ten 49 a kacar yardımcı oldum o yuzden kalkıpta 3 carımın 4 lvlıne boburlenme artı zıbıdı senın gıbı adam olmayan lara denır
senın bende hatırın bıtelı aylar oldu gercek yuzunu gorunce bıtmıstı zaten kı yanında duran adam gıbı adamların hıc bırı yanında yok artık don bır bak aynaya belkı zıbıdının kım oldugunu gorursun ılk once yasını basını bılde konus
yazmayacaktım ama o bahsettıgın adap sende yok
caner bu ıs konusmamayıda gectı bır ınsan saygı duyacagı ınsalara camur atıyorsa ortada saygı yoktur ılk once askerlıgını yapsın sonra adam olur belkı ordada sılahcılık oynar belkı keske herseyı bılsenız
artı ezer gecerım dedıya artık sokaga bıle cıkamam bu korku ıle valla ezer gecer
)))))
yayar denen adama gelınce benım bır 3 carımı45 ten 49 a cıkardın ben senın dedıgın 20 tane carı ıcın 45 ten 49 a kacar yardımcı oldum o yuzden kalkıpta 3 carımın 4 lvlıne boburlenme artı zıbıdı senın gıbı adam olmayan lara denır
senın bende hatırın bıtelı aylar oldu gercek yuzunu gorunce bıtmıstı zaten kı yanında duran adam gıbı adamların hıc bırı yanında yok artık don bır bak aynaya belkı zıbıdının kım oldugunu gorursun ılk once yasını basını bılde konus
yazmayacaktım ama o bahsettıgın adap sende yok
caner bu ıs konusmamayıda gectı bır ınsan saygı duyacagı ınsalara camur atıyorsa ortada saygı yoktur ılk once askerlıgını yapsın sonra adam olur belkı ordada sılahcılık oynar belkı keske herseyı bılsenız
artı ezer gecerım dedıya artık sokaga bıle cıkamam bu korku ıle valla ezer gecer
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
Korkunun ecele faydası yoklan ezme ne verdin de haram ediyorsun bana bi dede iade edim sana soytarı. qq oyunda bi halt yapamadınız burda anca ahkam keserek erkek olursun sen zibidi bırak lan haramı günahıda adam olun ben size yardım edecem dedikçe büyüklendiniz biz yaparız biz ederiz baktınız bi bçok yapamadınız şimdi ötüyosunuz avrat gidi hadi canım önüne kemik attım onla konus sen ve bir daha muhattap olma artık seviyene inmeyecem senin.

SİNCE 2007...
“İçinizde bir savaş var.
Korkunç bir savaş.
İki kurt arasında...
Bu kurtlardan birisi; korkuyu, öfkeyi, kıskançlığı, üzüntüyü, pişmanlığı, açgözlülüğü, kibri, kendine acımayı, suçluluğu, küskünlüğü, aşağılık duygusunu, yalanları, yapmacık gururu, üstünlük taslamayı ve egoyu temsil ediyor.
Diğeri ise; zevki, huzuru, sevgiyi, umudu paylaşmayı, cömertliği, dinginliği, alçakgönüllülüğü, nezaketi, yardımseverliliği, dostluğu, anlayışı, merhameti ve inancı temsil ediyor.
Aynı savaş sizin içinizde de sürüyor ve diğer tüm insanların içinde de.”
“Hangi kurt kazanacak?”
“Beslediğiniz…”
İnsan genellikle başkasına sürmek istediği çamura bulanır..Bu konuya daha doğrusu saçmalığa daha fazla zamanımı ayırmayacağım.İyi olan kurdu besliyoruz besledik beslemeye devam edeceğiz..Yazmaya değecek yada cevap beklenecek hiçbir şey yok .Giden gitmiştir. Mutluyuz huzurluyuz ..İyi geceler tatlı rüyalar :!:
Korkunç bir savaş.
İki kurt arasında...
Bu kurtlardan birisi; korkuyu, öfkeyi, kıskançlığı, üzüntüyü, pişmanlığı, açgözlülüğü, kibri, kendine acımayı, suçluluğu, küskünlüğü, aşağılık duygusunu, yalanları, yapmacık gururu, üstünlük taslamayı ve egoyu temsil ediyor.
Diğeri ise; zevki, huzuru, sevgiyi, umudu paylaşmayı, cömertliği, dinginliği, alçakgönüllülüğü, nezaketi, yardımseverliliği, dostluğu, anlayışı, merhameti ve inancı temsil ediyor.
Aynı savaş sizin içinizde de sürüyor ve diğer tüm insanların içinde de.”
“Hangi kurt kazanacak?”
“Beslediğiniz…”
İnsan genellikle başkasına sürmek istediği çamura bulanır..Bu konuya daha doğrusu saçmalığa daha fazla zamanımı ayırmayacağım.İyi olan kurdu besliyoruz besledik beslemeye devam edeceğiz..Yazmaya değecek yada cevap beklenecek hiçbir şey yok .Giden gitmiştir. Mutluyuz huzurluyuz ..İyi geceler tatlı rüyalar :!:
GÖKxBynYaRaR, Gökxartemis, Kallisto & Artemis.

Merhaba,
Konu ikili tartışma ortamına dönüştüğü ve konu sahibinin isteği üzerine kilitlenmiştir.
İyi Forumlar.
Konu ikili tartışma ortamına dönüştüğü ve konu sahibinin isteği üzerine kilitlenmiştir.
İyi Forumlar.