Duyuru LÜTFEN DİKKAT ( Yarar )

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Duyuru LÜTFEN DİKKAT ( Yarar )

Mesaj gönderen yarar »

Merhabalar
Bildiğiniz üzere bir zamanlar kp kastığım karekterler kimliğini belirleyemedğim kişi yada kişiler tarafından hepsi çalınmıstır. Bunları gören bir çok arkadaşlarıma çeşitli sölemler çeşitli laf atmalar gerçekleşmiştir.
AŞAĞIDA YAZDIĞIM KAREKTERLER İLE HİÇBİR İLGİM ALAKAM YOKTUR LÜTFEN DİKKAT EDİNİZ. SİZLERLE İSMİMİ ZİKREDİP ALIŞ VERİŞ YAPMASINA İZİN VERMEYELİM.
Starxbir, Starxiki, Starxüç, Starxdört, Arhavi, Arhavii, Arhaviii, Arhaviiii, Eyüpp, Eyüppp, Eyüpppp, Oyarar, Yararxbir, Yararxiki, Yararxüç.

SAHSIMA AYİT KAREKTERLER AŞAĞIDA SIRLANMISTIR TAKLİTLERİMDEN SAKININ...

YARAR, YARARR, KAİİ, GÖKXYARAR, GÖKXKAİİ, GÖKXZEUS.

SANCAK SUNUCU BİLGİ VE DİKKATİNE.....
Resim®
SİNCE 2007...
lazepe
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Duyuru LÜTFEN DİKKAT ( Yarar )

Mesaj gönderen lazepe »

Haziran ayında yazılmıs bır yazıyı şimdi görüp cevap verdiğim için üzgünüm ama forum sayfasını çok takip eden biri değilim.

burda kendini oyun hayatım diye niteklendirip, oyunda sözü geçen biriyim diyip milletin emeklerinden kendine pay çıkartıp yalanlar konuşmasına gönlüm razı olmamasından dolayı buna cevap verme gereği duydum.

yukarıda ismi geçen kp çarlarından bazılar şahsıma ait olup çalınmamış Yarar kullanıcısının peskeş çektiği kişilerin gizli soruyu değitirmemesi üzerine şahsım tarafından geri alınmıştır ki onların hepsi benim şahsımın emekleridir. Ama yararın herşeyi her çarı şahiplenmesi gibi kendişine karşılılksız yaptığımız yardımlar verdiğimiz itemleri verdiğimiz paraları yani bize ait olan herşeyi sahiplenmesi gibi kendi kastığımız kp çarlarınıda çalınmış gibi göstermesi onu şahsen tanımayanlar için gerçek olabilir ama bizim gibi onu şahsen tanıyanlar için sadece kendi reklamını yapmak ve karekterini tekrar ortaya koymaktan başka bir şey ifade etmiyor.

starlar arhaviler benim kastığım çarlardırki bunun yanında çelik1-2-3 ve 4 vardı yazmamış bunlarıda Tusunaminin çarlarıydı ve onlarıda Başkalarına başkalarına item karşılığı peşkeş çektiğini ögrendik ama foruma girip yinede çalındı peşkeş çekildi demedik demezdikde ama bize hırsız deyen kişikere cevap vermekte görevimiz.

bunlara inanmak için bu şahsı çok çok iyi tanımak lazım oyunda değil reelde bura kendi çöplüğü istediği kadar kendini haklı bizi hırsız yerine koysun insan gibi insan olan kişiler zaten bizim bu güne kadar ne iteme ne çara ne paraya önem vermediğimizi eğlenmek için bu oyunu oynadığımızı bilir.
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen yarar »

Merhaba
Buna ne derler bilirmisin yediğin tasa pislik yapmak. Ya sen nasıl bi adamsın ki oyunda önce hatun karekteri ile herkezi kandırıp ben bayanım dedim, daha sonra gururuna yediremeyip erkek olduğunu açıkladın, yanımızda bişeyler sahip oldun oyun oynamayı öğrendin ya bunları inkar edecek kadar nankör olamazsın. Gelelim çarlarına sahiplendim çarım dediğin 8 tane 25 lvl karekterin bile lafını yapacak kadar aciz bi adamsın. istediğin 8 yane 25 lvl karekter olsun kaç tane istiyosan söle sana plus paket alıp kasacam. Bunların lafını yapacak kadar aciz bi adamsın. Aslında size daha söleyecek çok sözüm var ama sen ne reel hayat adabını be oyun adabını bilmeyen acizin tekisin.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
Artemis
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Artemis »

Ömer kalkıcak 25lwl çarları item karşılığı peşkeş çekecek öylemi?Bu yazdığına kendin inanıyormusun 25lwl çarları bana oyunda sen sormuştun haberin varmı çarlara giremedim diye şimdide diyorsunki ben değiştim geri aldım.Tek sevindiğim şey ömerin gerçek yüzünüzü görmüş olması ve bunu geçte olsa anlamasıdır.Bir gün oyuna geliyorum .Gökxyancy solucana gel diyor .Loncadakileri neden kasmıyorsun item verdiğinizde yok diyor orda üstümdekiler harici item olmadığını olanlarıda yaprağa verdiğimi söylüyorum ve o gün gökhan adlı kişinin rizeli olduğunu gökxorduludan duydum.loncadan atıldı .ve bana son sözü bu yaptığınızı size ödeticem ertesi gün yaprağa gidip hilal senin arkandan ona tüm itemlerini ben verdim vs.. diyor .O 2.5 senedir kardeşim dediğim insanda oyuna girer girmez seni Allaha havale ediyorum diyorsa bana burda kalkıp kimse ahkam kesmeyecek .Gökhan istediğini başardı bu belkide çok iyi oldu. bende göremediklerimi görmüş oldum.Gökx yancy rizeli kadir olduğunu çok geç öğrenebildim .zamanında titlerin loncasındaydı ve onların kasasını soymuştu.adının gökhan olduğunu yaşının 25 olduğunu söyledi .Bizde inandık .Siz o gün e .ö de gökhana inanıp giderken kahkahalar atıp seviniyordu.Bir söz vardır APTAL DOSTUN OLACAĞINA AKILLI DÜŞMANIN OLSUN...Ne eşimin nede loncamızın adını ağzınıza almayın..

Hilal Yarar.
GÖKxBynYaRaR, Gökxartemis, Kallisto & Artemis.
Gök Loncası Kurucu & Onursal Başkanı
Resim
http://www.ikvgok.tr.gg
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen yarar »

NOT :
Unutmadan bi dipnot düşeyim, sen o çarları bana verdiğin ne oyuna gire biliyodun ne baska bişey yapa biliyodun, her hangibir olumsuzluğa karsı bilgilendirme yaptım, bunun bile altında bir pislik çıkartmaya çalışıyosan bu senin kalbinden kaynaklı sana sadece yazıklar olsun diyorum.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

Oyarar,Yararxbir,Yarar,iki,Yararxüç çalıntımı ?
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
Mydavutt
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Mydavutt »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
... Davutt ... Yeniçerixdadawa ... Dmera ... Drowxdadawa ... Entrepreniurship
Bunlar Harici Karakterim Bulunmamaktadır
lazepe
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen lazepe »

Merhaba
Buna ne derler bilirmisin yediğin tasa pislik yapmak. Ya sen nasıl bi adamsın ki oyunda önce hatun karekteri ile herkezi kandırıp ben bayanım dedim, daha sonra gururuna yediremeyip erkek olduğunu açıkladın, yanımızda bişeyler sahip oldun oyun oynamayı öğrendin ya bunları inkar edecek kadar nankör olamazsın. Gelelim çarlarına sahiplendim çarım dediğin 8 tane 25 lvl karekterin bile lafını yapacak kadar aciz bi adamsın. istediğin 8 yane 25 lvl karekter olsun kaç tane istiyosan söle sana plus paket alıp kasacam. Bunların lafını yapacak kadar aciz bi adamsın. Aslında size daha söleyecek çok sözüm var ama sen ne reel hayat adabını be oyun adabını bilmeyen acizin tekisin.

bunları dıyorsun elınde kullanacagın tek koz bu bayan carı ıle oyuna gırmem kı gruruma yedırememek degıl muammer abıyı pelın ablayı alıyı ve senın gıbı karaktersız bır ınsana gercekten deger vermem den dolayı soylemıstım unutma kı abı oyunu bırakıyordu ve bende bundan dolayı soyledım oyuna oylesıne gırdıgımı yardım eden olsun dıye bayan carı actıgımı senden ıyı kımse bılmez omer karaktersızı.

yanında hıc bır halta sahıp olmadık ne ben ne muammer abı sadece senı bır yerlere getırdık yarar yaptık gece gunduz kastık 3 yıldız olman ıcın karsılık beklemedık ıtem beklemedık. ama sen o kadar karakterswız bır ınsansınkı sana yapılan ıyılıklere sırtını donerek verdın

hılal bu oyunda ıtem aldıgın ne ılk bayan carı nede son olacaktır. 3 yıldız olana kadar aldıgın butun gozluklerı bıle bayan carlarına dagıttın sattın bayan carlarına ıtem aldın bunu bılmeyenmı var sımdı kalkmıs bana adaptan bahsetme. kp carlarını kasarken yarara yıldız kasarken kazandıgımız ve dusen ıtemlerı sana verırken en ıyı car senın olsun ustun full olsun dıye ugrasırken bızden ıyısı yoktu. sen sadece cıkarları ıcın dost satan bır ınsansın ne eksık ne fazla

senden ne ıtem ıstedım ne para ıstedım nede car ıstedım sen kalkıp carlar calındı yok adamalrı bulamadık bılmem ne demesen ben bu acıklamayı bıle yapmazdım. sen kalkıp yok alısverısınızden sorumlu degılız yok cıkarıldı loncadan yazmasan o baslıgınada yazı yazmazdım ama yazıkkı senın gıbı acız bır ınsanla zamanında tanısmısım. gercek yuzunu bız gorduk yanındakı ınsanda gorecek zamanı gelınce merak etme.

sana kapsını acan yemegını yedıgın ınsana bıle sırtını dondun bız kımız kı pardon sen kımsınkı adaptan bahsedıyorsun otur oyununu oyna herkeze durust gozuk sonucta suratını goren kımse yok yalanlarını goren kımse yok.

hılal hanım sıze gelınce esım dıyortsun sesımı cıkarmıyorum burda anlatacak cok cok sey var ama esın olmus bıraklım oda bızde kalsın ama unutma omerı senden once tanırız ve omer 8 carın degıl 1 tane carın 1 tane ıtemın lafını edecek adam.

az sozunun arkasında dur omer herkez senden vaz gectı mısır carsısının onunde sılerım carıda emegınızıde dıyordun yarar hala duruyor bu kadarmı karakterın var bızı sıldıgın gıbı emeklerımızıde sılde gorelım degersız bır car senın ıcın.ama sılemezsın cunku bır daha 3 yıldız takamazsın bızım gıbı ınsnları bulup gece gunduz senın carın ıcın ugrasacak.

uzun lafın kısası omer yasın basın kadar konus oyundakı carın kadar degıl oyunda herkez sahte olabılır ama reelde ınsan ınsanı tanır bızde senı tanıdık bu benım yasam tarzım bunun ıcın herseyı yaparım dıyecek kadar acız bır ınsan oldugunu gorduk. sen destanlar yaz buraya senı tanıyan saygı duyulacak kısıler bıle arkanda degıl sen sımdı onlarada camur atarsın ama atma olurmu dahada acızlesme

bu arada gokhanı benım yegenım dıyerek aramıza alan kım oldugnu bılen ve benım carımı ona vermemı ısteyen yıne yıne yararın ta kendısıdır bızde enayı gıbı sozune ınanıp yegenı sanıp carımızı vermıstık. sırf nıye hılalle arası bozuk hılal onu tanımasın dıye adını bıle gokhan koydu aylarca oyle tanıdık.
lazepe
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen lazepe »

bu arada
Starxbir, Starxiki, Starxüç, Starxdört, Arhavi, Arhavii, Arhaviii, Arhaviiii celık1,celik2,celik3,celik4 carlarının hepsı benım ve muammer abınındır hıc bır zaman alsenın olsun demedım oyundan ayrıldıgım zamanda bunların sıfrelerını muammer abıye verdım sana degıl
dogruyu merak merak eden varsa oyunda tusunamıye sorar yada burda muammer abı cevabını verır kımın yuzu gercek anlasılır

buraya yazacagım son yazıda bu cunku camur at ızı kalsın dıyen bır ınsanın reklamını yapamam daha fazla
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen yarar »

Biliyomusun okumaya bile tenezzül etmedim ama nese hadi cnm ras gelsin. Bana ve Gök Loncası Uzak Yüce ALLAH ' A YAKIN OL.
Resim®
SİNCE 2007...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön