bugün oyuna girdiğimde plus paketimin süresinin dolduğunu farkettim mobil ödeme aracılığıyla tekrar aldım daha sonrasında e pini yüklemek için mynet hesabıma girmek istedim fakat farklı bi durumla karşılaşdım e mail uygun değil diyo bu ttnet hesabı değil ki e maille ne alaka anlamış değilim hala bnm mynet kullanıcı adımı girmem gerekiyor fakat yanlış diyor bunuda anlamış değilim ne biçim iş yapıyosunuz milletin parasını sömürüyosunuz bu ilk değil 2 oldu haram zıkkım olsun kefen paranız olsun diyorum başka birşey demiyorum
şimdi yok onu yapcan yok bunu yapcan diye bi yönetici yorum yapcak onunda allah belasını versin :mrgreen:
mobil ödeme hakkında
- FERHATBEYy
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: mobil ödeme hakkında
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Arzın Çocukları
Sen yetkili bir abiye benziyon !MORDuMan yazdı:bugün oyuna girdiğimde plus paketimin süresinin dolduğunu farkettim mobil ödeme aracılığıyla tekrar aldım daha sonrasında e pini yüklemek için mynet hesabıma girmek istedim fakat farklı bi durumla karşılaşdım e mail uygun değil diyo bu ttnet hesabı değil ki e maille ne alaka anlamış değilim hala bnm mynet kullanıcı adımı girmem gerekiyor fakat yanlış diyor bunuda anlamış değilim ne biçim iş yapıyosunuz milletin parasını sömürüyosunuz bu ilk değil 2 oldu haram zıkkım olsun kefen paranız olsun diyorum başka birşey demiyorum
şimdi yok onu yapcan yok bunu yapcan diye bi yönetici yorum yapcak onunda allah belasını versin :mrgreen:
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı

AHAHAHAHAHAHAHHAAYesilbuyuxqanq yazdı:Sen yetkili bir abiye benziyon !MORDuMan yazdı:bugün oyuna girdiğimde plus paketimin süresinin dolduğunu farkettim mobil ödeme aracılığıyla tekrar aldım daha sonrasında e pini yüklemek için mynet hesabıma girmek istedim fakat farklı bi durumla karşılaşdım e mail uygun değil diyo bu ttnet hesabı değil ki e maille ne alaka anlamış değilim hala bnm mynet kullanıcı adımı girmem gerekiyor fakat yanlış diyor bunuda anlamış değilim ne biçim iş yapıyosunuz milletin parasını sömürüyosunuz bu ilk değil 2 oldu haram zıkkım olsun kefen paranız olsun diyorum başka birşey demiyorum
BBM PİN : 2709C9F2
:lol:OoOWARNINGOoO yazdı:AHAHAHAHAHAHAHHAAYesilbuyuxqanq yazdı:Sen yetkili bir abiye benziyon !MORDuMan yazdı:bugün oyuna girdiğimde plus paketimin süresinin dolduğunu farkettim mobil ödeme aracılığıyla tekrar aldım daha sonrasında e pini yüklemek için mynet hesabıma girmek istedim fakat farklı bi durumla karşılaşdım e mail uygun değil diyo bu ttnet hesabı değil ki e maille ne alaka anlamış değilim hala bnm mynet kullanıcı adımı girmem gerekiyor fakat yanlış diyor bunuda anlamış değilim ne biçim iş yapıyosunuz milletin parasını sömürüyosunuz bu ilk değil 2 oldu haram zıkkım olsun kefen paranız olsun diyorum başka birşey demiyorum
IIBlAşKleNtLeeII
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır...
Fatih ERDEM
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır...
Fatih ERDEM
- FERHATBEYy
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
adam kamiL beyler dağıLın :geek:Perfect yazdı::lol:OoOWARNINGOoO yazdı:AHAHAHAHAHAHAHHAAYesilbuyuxqanq yazdı:Sen yetkili bir abiye benziyon !MORDuMan yazdı:bugün oyuna girdiğimde plus paketimin süresinin dolduğunu farkettim mobil ödeme aracılığıyla tekrar aldım daha sonrasında e pini yüklemek için mynet hesabıma girmek istedim fakat farklı bi durumla karşılaşdım e mail uygun değil diyo bu ttnet hesabı değil ki e maille ne alaka anlamış değilim hala bnm mynet kullanıcı adımı girmem gerekiyor fakat yanlış diyor bunuda anlamış değilim ne biçim iş yapıyosunuz milletin parasını sömürüyosunuz bu ilk değil 2 oldu haram zıkkım olsun kefen paranız olsun diyorum başka birşey demiyorum
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,