Tmlahmet07 yazdı:ARKADAŞLAR OYUNU BIRAKIYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN ŞİFAMIN ÜSTÜNÜ BOŞALTTIM SİLME GİBİ BİR DÜŞÜNCE İÇİNDEYİM KALBİNİ KIRDIM VARSA GERÇEKTEN ÖZÜR DİLERİM HADİ KOLAY GELSİN (DÖNSEMDE ARTIK O ESKİ ŞİFACIM YOK İTEM KALMADI
Yaaa ahmetim nereye ya daha beni şifanın üstünü göremden nere giyon !!!!! :evil: Ahmet iyi düşün kardeşim gerkesiz br akra almışsın gidersende hakınnı helal et emğin geçmiştir üstüme benden yana helalı hoş olsun ama iyi bi düşün yeniden
KÜLTİGİN
Börteçinextengiz
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Tmlahmet07 yazdı:ARKADAŞLAR OYUNU BIRAKIYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN ŞİFAMIN ÜSTÜNÜ BOŞALTTIM SİLME GİBİ BİR DÜŞÜNCE İÇİNDEYİM KALBİNİ KIRDIM VARSA GERÇEKTEN ÖZÜR DİLERİM HADİ KOLAY GELSİN (DÖNSEMDE ARTIK O ESKİ ŞİFACIM YOK İTEM KALMADI
Oyunu bıraktığını yazıp helallik istemişsin. Sebep yazmamışsın ama mutlaka geçerli bir sebeptir seni bizden ayrılmaya zorlayan. ALLAH C.C. Bahtını açık etsin. Sağlıklı, huzurlu ömür nasib etsin. Dönmeye karar verirsen aramızda yerin daima hazır bunu unutma, varsa benden yana hakkım helal olsun. Fırsat bulursan en azından forumdan bir selam ver, hal hatır sor.