Eski bir lodosum ... Şöyle diyeyim ...
Oyunu oynayan yaş ortalaması oldukça geniş fakat alt seviye 7-8 yaş aralığı ... Bu ufak grup yani 8-17 yaş grubuna LODOS ismi daha etkileyici geliyor çoğunluğuna ben de böyleydim ... Arz'ın çocukları diyince bi garibime giderdi ... Bu yüzden lodoslarda çocuk daha fazla bu da klan konuşmalarını etkiliyor bölge konuşmalarını etkiliyor ... Arzlar'dan da yapanlar var ama bunların da yaşı ufak ... Zaten kavgalara dikkat edin genelde bu yaş grubu arasında oluyor ... Yani sorun arzlarda ya da lodoslarda değil ... Sorun çocuklarda ...
Lodos klanı her geçen gün daha da küçülüyor gözümde ... Resmen madara olmuş durumda içinden adam gibi adamları seçmek zor oluyor ... Çoğunluğu çocuk ... Bölge konuşmalarının düzeyi berbat ... Artık meran da bölgeden muhabbet etmek imkansız olmuş ... Her gün kavga,küfür vs vs. ...Yok bu vs den kaçtı yok bu vs parasını vermedi yok bu hırsız yok charımı çaldı ...
Biraz pasif olun ...
[[[[ ARZLAR NEDEN BÖLE]]]
Re: [[[[ ARZLAR NEDEN BÖLE]]]
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Daha surer bunlar merak etmeyın bu oyun 3-4 sene de aynıydı ...kişi sayısı ve cıkar arttıkca daha da çirkefleşiyor millet...
SerdarUSTA
Tekrardan SeLamYazdıkLarınızı Okudum Deahtxsedo SözLerin Doğru Ama Şunuda Yapsak olmaazmı BiriLeri Bişey Deyince Belki Sen ve senin gibi arzs arkadaşlr belki siizin sözleriniz dinlenir Onları O Şekilde engellemek oLmazmı? Maksat Daha güzel Bi Sohbt icinde dostlaarımızLa Zaman gecirmek ....Bide Bu Konunun LodosLarda Tarafından acıkLama Yapmasını Bekliyorum ....gOKtURK İsimLi KullANAcı Sanada Şunu ŞöLim Kücük İnsanLAR DeğiL OnLar..... bENİM Gördüğüm KadarıyLa Varsaada sadece %20 si onLardan dOLayıdır...
iİİyi Forumlar....
Not:4 senedir Bu Oyundayım....
iİİyi Forumlar....
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
arzlara sormak lazım nedenini 
Vay be herkes 4 senelik oyuncu olmuş biz 3. senede kaldık
4 seneliğim diyenlerin çoğunu hatırlamıyorum bile ne iştir anlamadım. Her neyse... Bu konuyu arz muhafızıyla bağdaştırdınya ben artık bir şey demiyorum

KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
Çoğu yalan o yüzden veya isim yapamamış isimlerkfat4 yazdı:Vay be herkes 4 senelik oyuncu olmuş biz 3. senede kaldık4 seneliğim diyenlerin çoğunu hatırlamıyorum bile ne iştir anlamadım. Her neyse... Bu konuyu arz muhafızıyla bağdaştırdınya ben artık bir şey demiyorum
![]()
![]()
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
olurmu canım herkes 4 senelik hatta herkes oyun kurulduğunda başladı o zamanlar test mi vardı artık bilemem şu an oynayan 800.bin kişi oynamaya başladı direk ne diyosunuz siz
tekrardan söylüyorum uzun zamandır oynamak marifet değil
çoğu kişi diyor betadan beri oynuyorum
ben betadan beri oynamıyorum ama 2 senem oldu 39 ları gördüm ben
arkadaşlarım şifacıyla başlattı beni kasamadım ve oyunu çözememiştim hatta 1-2 ayda
tekrardan söylüyorum uzun zamandır oynamak marifet değil
çoğu kişi diyor betadan beri oynuyorum
ben betadan beri oynamıyorum ama 2 senem oldu 39 ları gördüm ben
arkadaşlarım şifacıyla başlattı beni kasamadım ve oyunu çözememiştim hatta 1-2 ayda
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Ben sadece guvenebıleceğim kışıler için soylediğini yapabilirim tanımadıgım adamlar adına soz veremem ...Kralruyam yazdı:Tekrardan SeLamYazdıkLarınızı Okudum Deahtxsedo SözLerin Doğru Ama Şunuda Yapsak olmaazmı BiriLeri Bişey Deyince Belki Sen ve senin gibi arzs arkadaşlr belki siizin sözleriniz dinlenir Onları O Şekilde engellemek oLmazmı? Maksat Daha güzel Bi Sohbt icinde dostlaarımızLa Zaman gecirmek ....Bide Bu Konunun LodosLarda Tarafından acıkLama Yapmasını Bekliyorum ....gOKtURK İsimLi KullANAcı Sanada Şunu ŞöLim Kücük İnsanLAR DeğiL OnLar..... bENİM Gördüğüm KadarıyLa Varsaada sadece %20 si onLardan dOLayıdır...
iİİyi Forumlar....
SerdarUSTA
Kralruyam yazdı: arz Muhafızları Bayan diyeMİ Bu İnsanlar Dedikoducu ve neden iftira atıyorlar ...

"KOMA KODADI ROMANEKE LU DAWİ LE NEHATİYE Lİ HELBESTEKE U STRANEKE "
"KODADI TOPLULUĞU SONU GELMEMİŞ BİR ROMAN, BİR ŞİİR, BİR TÜRKÜDÜR."
- FERHATBEYy
- FareAdam Düşmanı
arzların sucu ne
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!