RoA'ya dair bikaç söz!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
BebeRuhii
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

RoA'ya dair bikaç söz!

Mesaj gönderen BebeRuhii »

Selam arkadaşlar.Dha önceki konulardan ve son olarakta ''TLOO & RoA'' başlılığı altındaki yorumlardan edindiğim izlenim,biz RoA olarak kendimizi yeterince ifade edemediğimizdir.Zaten aksi olsaydı karşılıklı polemikler olmazdı diye düşünyorum.
Evet!şu anki Gm kadrosu ve denetmen ekibinin büyük bir kısmı RoA'dan çıkmıştır.Bu da ,açık konuşayım bizim için gurur vesilesidir.Fakat,bu ''GM ekibi RoA'dan çıktı,dolayısı ile RoA'ya diyet borcu vardır'' anlamına asla glmez.Zaten Gm olan kişinin herhangi bir lonca ile ne resmi ne de gayri resmi bağının olması yasaktır.Bu nedenle de bizim GM ekibinden ''maddi manevi yardım gördüğümüz'' düşüncesi koskoca bir yalan,en hafif tabirle adi bir iftiradan başka bişey değildir.Bunu daha evvelde söyledim şimdide söylüyorum; Müddei (iddia sahibi) iddiasını ıspatla mükelleftir.Biz içimizden çıkan arkadaşlarımızla tabiiki selamlaşacağız,tabiiki telefonda ya da msn de görüşeceğiz.Bundan daha doğal ne olabilirki?Zaten değilRoA'ya herhangi bir yakın arkadaşına menfaat sağlayan bir GM o görevinden atılır.Kaldıki Bizim RoA olarak böyle bir menfaate ihtiyacımız da ok.
Diğer bir husus ise: RoA büyük bir lonca mıdır?Büyükse çapı nedir?Diğer loncalara bakışı nasıldır? v.s.gibi sıkça sorulan sorular...Arkadaşlar hepinizin de bildiği gibi bütün sunucular içersinde kurulan loncaların birinci amacı ikv'nin daha organizeli,daha küfürden arınmış,daha saygın bir uslupla oynanmasıdır.RoA da bu amaçla kurulmuş sunucuların en eski lonca oluşumundan birisidir.Bizim en büyük özelliğimiz KİŞİLERE DEĞİL SİSTEM VE KURALLARA DAYALI bir lonca oluşumuzdur.Bu anlamda biz, bizim dışımızdaki bütün loncaları lodos loncası olsun ,arz loncası olsun hiçbirini düşman olarak değil ,tam tersine aynı amaca hizmet eden ,ama rekabetide elden bırakmayan oluşumlar olarak görüyoruz.Rekabet etmemiz bizi düşmanlığa değil ,kaliteli bir ikv'nin oluşumasına sevkeder.Bizim de tek amacımız bu .Bizim kavgamız ,çekişmelerimiz,yerine göre sertliklerimiz sadece kendi içimizde kendimizledir.Bizim kimseyle bir alıp veremediğimiz,bir husumetimiz bundan önce olmadığı gibi bundan sonra da olmayacaktır,olamaz da.Bizim dışımızdaki bütün lonca oluşumları bizim için çok değerlidir, ve saygındır.Kaliteli bir ikv için ve sıkıcı bir oyun modundan eğlenceli oyun moduna geçmek için bu tür oluşumların sayılarının (kaliteyi bozmadan) artmasını her zaman arzuluyoruz.
B ütün bunlara rağmen üye alımlarımızda zaman zaman ''Misyon'' ve ''vizyonumuza'' uymayan kişileri aramıza alabiliyoruz.Ama bunları aramızdan temizleyecek sağlam mekanizmalarımızın da olduğunu siz değerli oyuncularımıza bildiririm.
Son olarak yaptığımız Em savaşını kazanan TLOO'nun başta yöneticisi ve değerli oyuncuların canı gönülden tebrik ediyorum.Başarılarınızın devamını diliyorum.Sonuna kadar hakettiniz ve kazandınız.Ancak sizden ricam (bu benim içinde geçerli aynı zamanda) düşmanlığı körükleyici ,tarafları aşşağılayıcı ve hakir görücü yorumlara itibar etmeden ,saygıyı ve arkadaşlık ortamını muhafaza ederek yorumlarımızı yapalım.Temiz ve kaliteli bir ikv için düşmanlığa değil ,rekabete dayalı bütün musabakalarda buluşmak dileğiyle saygılarımı sunuyorum.
İYİ EĞLENCELER
,
Beberuhi__Fatihemre__Beberuhişifa
Kuklacı RoA lideri
http://f1208.hizliresim.com/10/3/bdq2p.png
BebeRuhi
RoA Genel Yetklisi
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: byHMF

Re: RoA'ya dair bikaç söz!

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

Evet bence Cok haklı
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

ROA VE TLOO Konusunda ki yorumlardan tüm kuklacı sakinleri rahtsız oldu tloo ve roa loncasının kuklacıda kaliteli bir lonca olduklaı aşikar fakat roa da ki bazı üyeler kendilerini çok yüksek mertebede görerek bazı Konularda aşağlıyıcı ve tahrik edici sözler sarfettiği için sürekli roa üyeleri ile karşılıklı atışmalar yaşanıyor forumda roa yetkılıleri ve lonca mensuplarının daha dikkatli olması roanın kalitesi acısından önemli olduğunu düşünmekteyim.....

Effairgenclik
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
GORSOMAN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GORSOMAN »

Açık Ve Anlaşılır ;)

:arrow:
Resim

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**

www.istanbuloyun.com
Kullanıcı avatarı
Faex
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Faex »

GORSOMAN yazdı:Açık Ve Anlaşılır ;)

:arrow:
:arrow: :P
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
Kullanıcı avatarı
kFygFb
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kFygFb »

Bizleri anlamak istemeyenlere ne kadar bizi anlatsakta boşa.Anlayana süper ötesi bir yazı.
Biz kimseye düşman değiliz kin beslemeyiz,kızabiliriz fakat o anlık olur ve biter.
Tüm ikv oyuncularına loncalarına gruplarına saygı sevgi ve desteğimiz tahmin edilenden daha büyük ve yücedir.
Ellerine yüreğine sağlık musa abim süper yazmışsın.
Göster
www.raidersofanatolia.com

Tılsım RoA

Resim
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar,

Günü gelicek başarı gösterdiğiniz herşey için suçlanacaksınız, tebrik mesajı beklerken eleştirileceksiniz, ismini bile duymadığınız insanlar sizin düşmanınız olacak belki çok sevdikleriniz bile düşmanlık yapıcak , herkes düşüşünüzü bekleyecek, dağılmanız için dua edecek...

İşte RoA üyesi olmak böyle birşey

RoAşk.

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen secret »

YasinKocamanca yazdı:ROA VE TLOO Konusunda ki yorumlardan tüm kuklacı sakinleri rahtsız oldu tloo ve roa loncasının kuklacıda kaliteli bir lonca olduklaı aşikar fakat roa da ki bazı üyeler kendilerini çok yüksek mertebede görerek bazı Konularda aşağlıyıcı ve tahrik edici sözler sarfettiği için sürekli roa üyeleri ile karşılıklı atışmalar yaşanıyor forumda roa yetkılıleri ve lonca mensuplarının daha dikkatli olması roanın kalitesi acısından önemli olduğunu düşünmekteyim.....

Effairgenclik
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen YakamozxPaix »

BebeRuhii yazdı:Selam arkadaşlar.Dha önceki konulardan ve son olarakta ''TLOO & RoA'' başlılığı altındaki yorumlardan edindiğim izlenim,biz RoA olarak kendimizi yeterince ifade edemediğimizdir.Zaten aksi olsaydı karşılıklı polemikler olmazdı diye düşünyorum.
Evet!şu anki Gm kadrosu ve denetmen ekibinin büyük bir kısmı RoA'dan çıkmıştır.Bu da ,açık konuşayım bizim için gurur vesilesidir.Fakat,bu ''GM ekibi RoA'dan çıktı,dolayısı ile RoA'ya diyet borcu vardır'' anlamına asla glmez.Zaten Gm olan kişinin herhangi bir lonca ile ne resmi ne de gayri resmi bağının olması yasaktır.Bu nedenle de bizim GM ekibinden ''maddi manevi yardım gördüğümüz'' düşüncesi koskoca bir yalan,en hafif tabirle adi bir iftiradan başka bişey değildir.Bunu daha evvelde söyledim şimdide söylüyorum; Müddei (iddia sahibi) iddiasını ıspatla mükelleftir.Biz içimizden çıkan arkadaşlarımızla tabiiki selamlaşacağız,tabiiki telefonda ya da msn de görüşeceğiz.Bundan daha doğal ne olabilirki?Zaten değilRoA'ya herhangi bir yakın arkadaşına menfaat sağlayan bir GM o görevinden atılır.Kaldıki Bizim RoA olarak böyle bir menfaate ihtiyacımız da ok.
Diğer bir husus ise: RoA büyük bir lonca mıdır?Büyükse çapı nedir?Diğer loncalara bakışı nasıldır? v.s.gibi sıkça sorulan sorular...Arkadaşlar hepinizin de bildiği gibi bütün sunucular içersinde kurulan loncaların birinci amacı ikv'nin daha organizeli,daha küfürden arınmış,daha saygın bir uslupla oynanmasıdır.RoA da bu amaçla kurulmuş sunucuların en eski lonca oluşumundan birisidir.Bizim en büyük özelliğimiz KİŞİLERE DEĞİL SİSTEM VE KURALLARA DAYALI bir lonca oluşumuzdur.Bu anlamda biz, bizim dışımızdaki bütün loncaları lodos loncası olsun ,arz loncası olsun hiçbirini düşman olarak değil ,tam tersine aynı amaca hizmet eden ,ama rekabetide elden bırakmayan oluşumlar olarak görüyoruz.Rekabet etmemiz bizi düşmanlığa değil ,kaliteli bir ikv'nin oluşumasına sevkeder.Bizim de tek amacımız bu .Bizim kavgamız ,çekişmelerimiz,yerine göre sertliklerimiz sadece kendi içimizde kendimizledir.Bizim kimseyle bir alıp veremediğimiz,bir husumetimiz bundan önce olmadığı gibi bundan sonra da olmayacaktır,olamaz da.Bizim dışımızdaki bütün lonca oluşumları bizim için çok değerlidir, ve saygındır.Kaliteli bir ikv için ve sıkıcı bir oyun modundan eğlenceli oyun moduna geçmek için bu tür oluşumların sayılarının (kaliteyi bozmadan) artmasını her zaman arzuluyoruz.
B ütün bunlara rağmen üye alımlarımızda zaman zaman ''Misyon'' ve ''vizyonumuza'' uymayan kişileri aramıza alabiliyoruz.Ama bunları aramızdan temizleyecek sağlam mekanizmalarımızın da olduğunu siz değerli oyuncularımıza bildiririm.
Son olarak yaptığımız Em savaşını kazanan TLOO'nun başta yöneticisi ve değerli oyuncuların canı gönülden tebrik ediyorum.Başarılarınızın devamını diliyorum.Sonuna kadar hakettiniz ve kazandınız.Ancak sizden ricam (bu benim içinde geçerli aynı zamanda) düşmanlığı körükleyici ,tarafları aşşağılayıcı ve hakir görücü yorumlara itibar etmeden ,saygıyı ve arkadaşlık ortamını muhafaza ederek yorumlarımızı yapalım.Temiz ve kaliteli bir ikv için düşmanlığa değil ,rekabete dayalı bütün musabakalarda buluşmak dileğiyle saygılarımı sunuyorum.
İYİ EĞLENCELER
,
Beberuhi__Fatihemre__Beberuhişifa
Kuklacı RoA lideri

Çok güzel bir konu açmışsın ve herşeyi açıkça paylaşmışsın musa abim bu açıklama kimilerine göre açıklayıcı kimilerine açıklayıcı olmasada bazı konularda gerçekçi konuşarak herşeyi anlatmışsın ki bence ve kanımca bazı arkadaşların Tloo mensubu üyelerden bence ufacıkda olsa bir özürdileyip saygı duyarak yaptığı o anki yorumlardan dolayı bazı üyelerinden özürdilemesi bence şarttır. Bir başka ayrı konu ise bizler yani yakamoz loncası mensubu üyeler her zaman roaya destekçi ve yakın durduk taki bazı üyelerinizin arkamdan konuşarak ve kurucusu olduğum loncaya kasıtlı olarak bazı şeyleri yapana kadar ki ben bunları duydum duydugum kişiyide yapan kişiyide belirtmiyorum çünkü o şahıs kendini çok iyi biliyor o yüzden benim diyeceğim tek şey var oda kimse benim arkamdan öz eleştiri yada farklı konularda konuşmasın benim yüzüm burda doğru konuşanada eğri konuşanada birşey yapmıyoruz ve mümkünse sorunu olan o arkadaş gelip bana derdini anlatsaydı ve bazı şeylerin sebeplerini sorsaydı ki sormadan bana düşmanlık beslemiş bunca zaman boyunca yüzüme gülüp arkamdan dolap çevirmiş bir arkadaş ki bunu birde övüne övüne anlatan biri ona tek sözüm mertse ve delikanlıysa eğer gelip herşeyi delikanlı gibi anlatır özürdiler aksi halde Roa ya olan güvenimizde yakınlığımız ve dostluğumuzda bu kişi gelmediği sürece askıya alınacaktır o kişiyi kendi içinizde ayıklayıp soruşturup bulursunuz ki biz bazı şeyleri yapabiliyoruz diyorsanız tabiki yapamıyorsanız zaten benim sizden bir beklentim yok demektir ve o arkadaşa tek sözüm olacak eminim bu konuyu okuyacaktır. Yakamoz loncası kurulalı 1 yıl oldu 1 yıldır yıkılmadık bundan sonrada kimsenin lafıyla yıkılmayıs taki tek basıma kalsamda o isim her zaman yürüyecek bunuda belirteyim biz onları yıkarız parçalarız gibi ibareler kullanan o arkadaş senin gücün bırak yakamozu yıkmayı beni bile yerimden kıpırdatmaz kimse arkamızdan konuşmasın kimse arkamızdan iş çevirmesin benimle sorunu olan adam gelip derdini söylesin senden böyle böyle bir şikayetim var desin bende hata yaptıysam özürümü dilerim ki kendime göre bu konuda bir hata yapmadığımı biliyorum. Size mevlananın bir sözünü yazıyorum " Birisi güzel bir söz söylüyorsa bu, dinleyenin dinlemesinden, anlamasından ileri gelir. " dinlemeyi bilmezsen kafandaki sorulara cevap alamazsan sadece kin tutar nefret beslersin bu sözü o arkadaş okursa belki yanıma gelir oda şahsen yüzüme gülüp arkamdan konuşan adamdan beklemem ya neyse iyi oyunlar iyi forumlar diliyorum...

YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Resim

Y a K a M o Z
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Loncamız ve üyelerimiz için yorum ve değerlendirme yapmak sana düşmez lütfen loncamızın adını ağzına alma ve üyeleri yargılamayı bırak.

“Genel Sohbet” sayfasına dön