EnSoNxLeonar yazdı:Angaradan sevgıler walla bısı demek ıstemıorum sadece su kadar dıorum ben bu corumLu yuzunden corum ıLınden soguyan bırıyım o derece xD
Çorum lu olan benım Ahmet ama o carı kullanan ben deılım bı car yuzundn butun bır ılden soguman yada butun corumlulardan nefret etmen dogrumu
EnSoNxLeonar yazdı:Angaradan sevgıler walla bısı demek ıstemıorum sadece su kadar dıorum ben bu corumLu yuzunden corum ıLınden soguyan bırıyım o derece xD
Çorum lu olan benım Ahmet ama o carı kullanan ben deılım bı car yuzundn butun bır ılden soguman yada butun corumlulardan nefret etmen dogrumu
Cocuk o daha abısı cocuk pursaklı veledı napacan sen once kendıne bak len pıs ankaraguclu
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
buRak oLm serdaramı desem senı omu dovse veya ben haskoyDen geçerken, kalabalık gecıoruz sızın evı taşlarız olm bak bu hafta ankaragucu antep maçı var bıttın sen haskoyden geçerken otobusu durdurucam sallama sopa kafaları bır mıLyon OLur saten ankaraguclulerın
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
EnSoNxLeonar yazdı:buRak oLm serdaramı desem senı omu dovse veya ben haskoyDen geçerken, kalabalık gecıoruz sızın evı taşlarız olm bak bu hafta ankaragucu antep maçı var bıttın sen haskoyden geçerken otobusu durdurucam sallama sopa kafaları bır mıLyon OLur saten ankaraguclulerın
Istersen serdara soyle ama yemez sıkıysa sen gel yıgıdım bır cayımı ıcersın o ankaraguclu tayfanda bılmem artık
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.