hayırlı Akşamlar kardeşim hoşgeldin sayfamızaKabusxmaster yazdı:Hayırlı akşamlar Mertkan'cım ve Börteçine ailesi...
***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- Tmlahmet07
- Işık Hanım'ın Elemanı
EMİN MİSİN İBO HERKEZİN ŞİFRESİNİ BİLİYO MU ? KENANA GÜVENDİM KADAR BİR BAŞKASINA GÜVENMİYOMTheRiamax yazdı:Bozkurtensar yazdı:YazıkLar oLsun Kenana ......
![]()
![]()
Yegenim moralinmi bozuk ne içdin bugün? kenan çalsa ilk benim çarımdan başlardı. Kenan loncadaki herkesin şifresini biliyor neden bizim carlarımız dururken senininkileri çalsın.?
![]()
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
- Tmlahmet07
- Işık Hanım'ın Elemanı
BU ARADA BİZİM LONCADAN DENİZLİDE OLAN WAR MI ?
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
- Denizgezmis
- İskele Babası
Arkadaşlar anladığım kadarıyla lonca içi bir mevzu ama Kenan gibi birine böle bir yakıştırma yapılması hiç hoşuma gitmedi bn Ensar ın aktardığı itemlerin çalıntı olduğunu duydum ve kenanda bu çalıntı eştyaları çöpe atmış bence kimse bilip bilmeden konuşmasın tavsiyem.
- Bozkurtensar
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: DAĞ
Lan Ne Demek Ben Hırsızlık yaptım oylemı ?? La o mıgralı se.... ıle Kavga Ettık Kufurlestık Bana dedıkı Ben Sana Yapıcamı Bılırım Bak Nasıl Adını Hırsıza Cıakrtıyorum Dedı .... Hehe cıkartırsın dedım Sonra Gıtmıs Mertkana Demıs Boyle Boyle Dıe Elınde bı kozu varmı o mıgralının ??? Varsa Caldım Dıyeyım Varmı ??? Sonra Herkese Yayılmıs Adım Hırsıza Cıktı La Bılıp bılmeden Konusmayın Ben o ıtemelrın Parasını Nasıl Nasıl Alıcam O dıo kı benım bılge ıtemlerımı caldı ?? Ben Kenana Bılge Itemmı Verdım ?? Sorun Bakalım Salak Salak Konusmayın Charı Sıldım Ustundeı Itemler Ile Kasadakı ıtemler Ile ..!!! Bnım o Attılanın KAsasında 3 ırd 4 mavı 1 sıbıryalı vardı Ben PArada deılım Bunu da bılın Kenan Benım ıtemelrımı Ne hakla atıo ??? Ben ona guvendım aktarma yapalım dedım tmm knka gel dedı lan ben o ıtemlerı almasını bılırım denızgezmıs sende her yere atlayıp durma senınde herkes ne oldunu bılıooo ... .@@
- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Lonca: Börteçine
Ensar yapacağın ihanet belli style Loncasına gidiyormuşsun hayırlı olsun sen ne zaman dost oldun ki bana...
İtemleri çalmana gelince çalarken yanında kim vardı bir düşün... Emre ye sordum çaldı mı diye abi benim yanımda çaldı dedi bide inkar mı ediyorsun... aramızda 8 yaş var bi daha sakın adımı ağzına alma oyun biter bu sefer harbiden çekerim kulağını....
Altı üstü bir oyun için mi bana 2. kez ihanet ediyorsun HADİ BAKALIM ENSAR SENDE STYLE LONCASINIDA BEKLERİZ
İtemleri çalmana gelince çalarken yanında kim vardı bir düşün... Emre ye sordum çaldı mı diye abi benim yanımda çaldı dedi bide inkar mı ediyorsun... aramızda 8 yaş var bi daha sakın adımı ağzına alma oyun biter bu sefer harbiden çekerim kulağını....
Altı üstü bir oyun için mi bana 2. kez ihanet ediyorsun HADİ BAKALIM ENSAR SENDE STYLE LONCASINIDA BEKLERİZ
- cCcemrecCc
- FareAdam Düşmanı
S.a Loncammmmmm
NasılSınız Doğru Ben dedim...

Fazla birşeyimiz yok göründüğümüz kadarız,
ortamı biz kurar şeklide biz koyarız...!!
Kardaş biz gidene dur demeyiz. Gitsin bakalım biz onu değil o bizi kaybetti bu saatten sonra .Mertkan yazdı:Ensar yapacağın ihanet belli style Loncasına gidiyormuşsun hayırlı olsun sen ne zaman dost oldun ki bana...

-
- Acemi Savaşçı
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
Moreblood yazdı:Vay 2. karagümrüklüyü buldumeseslisemi yazdı:Loncanıza Başarılar Kuklacıdan Semi
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...