yefe2009 yazdı:SA. kurtlar loncası.Tum uyeler oyun ıcerısındekı davranıslarınıza dıkkat edın. Yasım geregı bazı seylere artık tahammul edemıyorum .kısaca uyardım . ya loncayla ılıskınız kesılır yada Kurtlarxyagız artık loncada olmaz . Belkı bır cogunuz benı tanımaz ama tanıyanlar benım ne demek ıstedıgımı gayet ıyı anlamıstır. Herkese ıyı formlar,ıyı oyunlar...
<> Kurt Loncası <>
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Re: <> Kurt Loncası <>
Ulen Yağız senin gibi adam tanınmaz mı be
Hatırlıyorum yine birisi sana böyle bir şey yapmıştı o günde çok sinirlenmiştin boşver kardeşim sen bu loncada efsanesin benim gözümde bilmeyenlere de öğretiriz o güzel canını sıkma yakın bir zamanda tanışıp kaynaşma olur o zaman anlarlar kim olduğunu ...

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
evet Reisim toptan alıcı çıkarsa satacağım, çıkmazsa artık bakacağız hal çaresine biliyorsun bu aralar sennde benimde herkesin işleri güçleri var pek zmana ayıramıyoruz oyuna o kadar emek o kadar para yarın bir gün bir güncelleme gelir eldeki bütün materyaller hop çöp! ecelde yok elimde kadimi bulacak güçte yok ee en iyisi malları satayım parayı stoklayım bende tam giremiyorum o parayı lonca kasası veya ihtiyacı olanlara olmadı kendi içimizde değerlendirirz boş boş duruyor orada, çıkarsa bir toptan alan satarım çıkmazsa da artık pençeleri bulmaya çalışırız en hayırlısı bu
not : merak etmeyin tok satıcıyım bu konuda alan olmazsa da elimde durur diyorum
not : merak etmeyin tok satıcıyım bu konuda alan olmazsa da elimde durur diyorum
kurtreis yazdı:Rescuer yazdı:Şelit x5 (1 adet Şelit fiyatı 7-8m arası değişiyor).Rescuer yazdı:Bi yere ayrılma dostum ben bi reçeteye bakayım ona göre toplu fiyatı söyliyim sana.kasaphasan06 yazdı:dostlar 2 kadim pençesi hariç Ecel Getirenin bütün malzemeleri elimde var ve satmayı düşünüyorum biliyorsunuz oyuna pek giremediğim için piyasayı unuttum
Burada bana 2 kadim haricinde bütün malzemelerin toplu fiyatını şimdiki piyasaya göre çıkaracak birisi olursa bana çok yardımcı olmuş olur ...
İridyum x5 (1 adet İridyum fiyatı 10-12m arası değişiyor, 15m'ye satanlar da vardı).
Sibiryalı x5 (1 adet Sibiryalı 6-7m arası değişiyor).
Dev Komodo Dişi vs. metaryalleri yazmaya ihtiyaç duymadım biliyorsunki onlar ahım şahım bir fiyata satılmıyor. Kadim Pençeler olmadan bir şaheser reçetesi metaryalleri 200-300m ediyor şu sıralar (toplam). Ancak sen yine de karşıdan bir fiyat iste benim söylediklerim rehber olsun sadece hani tutup da bi İridyum'u 7m'ye satma.
Materyallerini neden satıyorsun Taşkın Ecel Üretmekten vaz mı geçtin ...

- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
kasaphasan06 yazdı:evet Reisim toptan alıcı çıkarsa satacağım, çıkmazsa artık bakacağız hal çaresine biliyorsun bu aralar sennde benimde herkesin işleri güçleri var pek zmana ayıramıyoruz oyuna o kadar emek o kadar para yarın bir gün bir güncelleme gelir eldeki bütün materyaller hop çöp! ecelde yok elimde kadimi bulacak güçte yok ee en iyisi malları satayım parayı stoklayım bende tam giremiyorum o parayı lonca kasası veya ihtiyacı olanlara olmadı kendi içimizde değerlendirirz boş boş duruyor orada, çıkarsa bir toptan alan satarım çıkmazsa da artık pençeleri bulmaya çalışırız en hayırlısı bu
not : merak etmeyin tok satıcıyım bu konuda alan olmazsa da elimde durur diyorum![]()
kurtreis yazdı:Rescuer yazdı:Şelit x5 (1 adet Şelit fiyatı 7-8m arası değişiyor).Rescuer yazdı:Bi yere ayrılma dostum ben bi reçeteye bakayım ona göre toplu fiyatı söyliyim sana.kasaphasan06 yazdı:dostlar 2 kadim pençesi hariç Ecel Getirenin bütün malzemeleri elimde var ve satmayı düşünüyorum biliyorsunuz oyuna pek giremediğim için piyasayı unuttum
Burada bana 2 kadim haricinde bütün malzemelerin toplu fiyatını şimdiki piyasaya göre çıkaracak birisi olursa bana çok yardımcı olmuş olur ...
İridyum x5 (1 adet İridyum fiyatı 10-12m arası değişiyor, 15m'ye satanlar da vardı).
Sibiryalı x5 (1 adet Sibiryalı 6-7m arası değişiyor).
Dev Komodo Dişi vs. metaryalleri yazmaya ihtiyaç duymadım biliyorsunki onlar ahım şahım bir fiyata satılmıyor. Kadim Pençeler olmadan bir şaheser reçetesi metaryalleri 200-300m ediyor şu sıralar (toplam). Ancak sen yine de karşıdan bir fiyat iste benim söylediklerim rehber olsun sadece hani tutup da bi İridyum'u 7m'ye satma.
Materyallerini neden satıyorsun Taşkın Ecel Üretmekten vaz mı geçtin ...
İşlerimizi yoluna koyup oyuna daha çok vakit harcamaya başladığımızda Kadim Pençeleri temin ederiz bol miktarda Taşkın sen satma materyallerini eksik kalan 2 pençe olsun bir göreve gitmeye bakar üretsin ecel getireni ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- esrarkes
- Sahaf Yardımcısı
Üçhilal Geri Dönüyor..... 
****İYİLİĞİ GİZLEMEK KÖTÜLÜĞÜ GİZLEMEKTEN DAHA ÜSTÜNDÜR****

ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL

ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
esrarkes yazdı:Üçhilal Geri Dönüyor.....
Dön artık tabiyki kanka zamanı gelmedi mi hala
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Yaşıyomusun lan senesrarkes yazdı:Üçhilal Geri Dönüyor.....
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
bugrahan97 yazdı:Murat Abi Açacağım çarın ismi şudur :Kurtlarxgazi
karakter sınıfıda yaz kardeş
karakterin sınıfını bilmeden listeye eklemem biraz olanaksız
TILSIM - KURT LONCASI
-
- FareAdam Düşmanı
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
S.a Arkadaşlar hayırlı akşamlar ...
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
İyi Akşamlar arkadaşlarım dostlarım kardeşlerim abilerim ablalarım ..
Nasılsınız :?:
Nasılsınız :?: