Arkadaşlar Savaşçı İçin Yardım...
- reaLxserto
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
Arkadaşlar Savaşçı İçin Yardım...
Arkadaşlar benm ıtemler ceket zırh harıc hepsı yucelen fakat yeterlı gozukmuor plusumda var sızde madene oturup satıp paraylamı ıtemlerı tamamlıyım yoksa merandamı kasıyım sız hangısını yapıyorsunuz 49 level savascıyım kımse sıgınaga almıor benı yrdm edın !!

Faça(49)
Re: Arkadaşlar yardım...
PLus varsa kolay 200m de kasarsın.
Akıllı ol yeter şimdi diceklerimde.
Kara cinlere git başla item kasmaya çanta doldukça boşalt. İtem düşecektir elbet. Mesela 5 günde 25 kere gidip gelebilirmisin? Bu önemli item düştü diyelim urban ceket savasçı itemini tamamlarsın zırhda olur çıkabilir.
En kötü düşcek item mağra ceket olur sen bu itemleri sata sata piyasayı düşürür ve kendinde çok zengin olursun.
Ama biraz iyi item kas 5m 4m derken bi bakmışsın 50m 2 günde neyse sana kolay gelsin.
Akıllı ol yeter şimdi diceklerimde.
Kara cinlere git başla item kasmaya çanta doldukça boşalt. İtem düşecektir elbet. Mesela 5 günde 25 kere gidip gelebilirmisin? Bu önemli item düştü diyelim urban ceket savasçı itemini tamamlarsın zırhda olur çıkabilir.
En kötü düşcek item mağra ceket olur sen bu itemleri sata sata piyasayı düşürür ve kendinde çok zengin olursun.
Ama biraz iyi item kas 5m 4m derken bi bakmışsın 50m 2 günde neyse sana kolay gelsin.
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Arkadaşlar Savaşçı İçin Yardım...
reaLxserto yazdı:Arkadaşlar benm ıtemler ceket zırh harıc hepsı yucelen fakat yeterlı gozukmuor plusumda var sızde madene oturup satıp paraylamı ıtemlerı tamamlıyım yoksa merandamı kasıyım sız hangısını yapıyorsunuz 49 level savascıyım kımse sıgınaga almıor benı yrdm edın !!
savaşçıların borusu sığınakta değil migratta tank olarak ötüyor
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- reaLxserto
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
Öncelikle cok tesekkur ederım dedıgını uygulucam migratada sokmuyorlar artık :=)

Faça(49)
bence maden çek bak ben 42 lvl savaşçıyım alman itemler vardı gittim mantar çektim ilk çıkmadı sonra gittim bida çektim GANODERMA çıktı 17 m e sattım şuan urban + yücelen karışık üstüm daha çok urban tabi yücelene ceket ayak var alalhın izniyle birazdaha para yapıp 35 lvlik gözlük alcam etkisinde deilim güzel dursun yeter:) işler iyice büyürse urban kafa bile alırım sonuç olarak
MADEN ÇEK
MADEN ÇEK
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
1. Maden
2.Ucuza At Pahalıya Sat
3.İtem düşür Sat
2.Ucuza At Pahalıya Sat
3.İtem düşür Sat
CoBaiN wazzup
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Migratta ofansif olarak ötüyor..Theanswer3 yazdı:reaLxserto yazdı:Arkadaşlar benm ıtemler ceket zırh harıc hepsı yucelen fakat yeterlı gozukmuor plusumda var sızde madene oturup satıp paraylamı ıtemlerı tamamlıyım yoksa merandamı kasıyım sız hangısını yapıyorsunuz 49 level savascıyım kımse sıgınaga almıor benı yrdm edın !!
savaşçıların borusu sığınakta değil migratta tank olarak ötüyor
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Army Of Heavens
Ofansif OLARAK'Ta demen gerekirdi.Ofansif'i insanlar bilinç altına yerleştiği için migrata'da almıyolarTskxtatanga yazdı:Migratta ofansif olarak ötüyor..Theanswer3 yazdı:reaLxserto yazdı:Arkadaşlar benm ıtemler ceket zırh harıc hepsı yucelen fakat yeterlı gozukmuor plusumda var sızde madene oturup satıp paraylamı ıtemlerı tamamlıyım yoksa merandamı kasıyım sız hangısını yapıyorsunuz 49 level savascıyım kımse sıgınaga almıor benı yrdm edın !!
savaşçıların borusu sığınakta değil migratta tank olarak ötüyor![]()
CoBaiN wazzup