ikv kutulu plus hakkında.(destek bekliyorum)
ikv kutulu plus hakkında.(destek bekliyorum)
merhabalar..biliyorum yeri değil konunun..ama ikv destege başvurdum cevap yok myneti aradım beğinsiz herif kutuyu nerden aldıysan oraya git diye cevap verdi(allah belasını versin).. Dün ikv kutulu plus paket kükledim 2 üyeliğime ama hala kullanamıyorum..saçmalık..himsedende ses çıkmıyor..ulaşabileceğim bi numara varsa paylaşırsanız çok sevinirim...
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
Re: ikv kutulu plus hakkında.(destek bekliyorum)
sianfeamx yazdı:merhabalar..biliyorum yeri değil konunun..ama ikv desteğe başvurdum cevap yok myneti aradım beyinsiz herif kutuyu nerden aldıysan oraya git diye cevap verdi(allah belasını versin).. Dün ikv kutulu plus paket yükledim 2 üyeliğime ama hala kullanamıyorum..saçmalık..kimsedende ses çıkmıyor..ulaşabileceğim bi numara varsa paylaşırsanız çok sevinirim...
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
Türk oyunu idare et
Sana yardımcı olacağım tek şey ikv desteğe ağır bir diile mail at
Aleyhdar ve kışkırtıcı tutumunuz oldukça üzücü. Sağlamaya çalıştığımız düzene ve hatalarımıza eleştiri yapmak en doğal haklarınızdan birisi. Ama çözümlenmeyen hiçbir sorunun olmadığını düşündüğümüz de bu tavrınız olması gerekenden oldukça fazla.
Forum hesabına erişiminiz, uyarı mahiyetli 7 gün engellenecektir!
kızıl bey
Aleyhdar ve kışkırtıcı tutumunuz oldukça üzücü. Sağlamaya çalıştığımız düzene ve hatalarımıza eleştiri yapmak en doğal haklarınızdan birisi. Ama çözümlenmeyen hiçbir sorunun olmadığını düşündüğümüz de bu tavrınız olması gerekenden oldukça fazla.
Forum hesabına erişiminiz, uyarı mahiyetli 7 gün engellenecektir!
kızıl bey
Merhabalarsianfeamx yazdı:merhabalar..biliyorum yeri değil konunun..ama ikv destege başvurdum cevap yok myneti aradım beğinsiz herif kutuyu nerden aldıysan oraya git diye cevap verdi(allah belasını versin).. Dün ikv kutulu plus paket kükledim 2 üyeliğime ama hala kullanamıyorum..saçmalık..himsedende ses çıkmıyor..ulaşabileceğim bi numara varsa paylaşırsanız çok sevinirim...
Sorun hakkında destek verebilmemiz için lütfen aşağıdaki bilgileri http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden Bildirim tipini : Plus paket seçerek bize iletiniz
E PIN seri numarası:
E PIN şifresi:
E PIN yüklenen üye adı ve üyelik tipi:
E PIN'in kullanılma tarihi:
İyi forumlar
Ewt bu ne anlamadım yha bende 17 gündür bekliorum destek ekibi uğraşıyoruz diolar. Resmen oyalama yapıyolar. ben özel sürüm paketi alıorum ve bu olay oluyo her türlü bilgiyi yolladım hala ortada bişi yok. bi çöüzm artık diorum yok hala uğraşıoruz diolar...!!!
MeTaNiZe
"Tarifi yok, dünyadaki sahipsizliğimin"
- memoagent47
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
''beğin''de okumayı bıraktım
ShiNiGaMi
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi
www.anadoluakincilari.com
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi
www.anadoluakincilari.com
memoagent47 yazdı:''beğin''de okumayı bıraktım
çok biliyorsunuz siz.. 10 parmak klavye kullandığım için arada tek tük harfleri yanlış basabiliyorum..ama bir sonrakinde düzeltmesi var dikkatinizi çekmemiş heralde... tuhaf .. keşke böyle ince ayrıntılara takılmak yerine bir faydanızın dokunacağı yorum yapsanız... ama nerde...
yazık gerçekten çok yazık paranla rezil oluyorsun adeta...ama ben pazartesi gününü bekliyorum eğer çözüm bulunamazsa yasal yollara başvuracağım...sağılan ineklerden farkımız kalmadı bu oyunda..karopy yazdı:Ewt bu ne anlamadım yha bende 17 gündür bekliorum destek ekibi uğraşıyoruz diolar. Resmen oyalama yapıyolar. ben özel sürüm paketi alıorum ve bu olay oluyo her türlü bilgiyi yolladım hala ortada bişi yok. bi çöüzm artık diorum yok hala uğraşıoruz diolar...!!!
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
Ewt paramla rezil oluyorum resmen yeter artık yani 18 gün oldu bu günle beraber alt tarafı bi aktivasyon kodu ve şifre yani yolladım her türlü bilgiyi ama hala yapamıyorlar ne biçim iştir bu allah aşkına yha.
MeTaNiZe
"Tarifi yok, dünyadaki sahipsizliğimin"
bugün bir kaç tüketici haklarıyla ilgilenen siteye mail yoluyla şikayetimi ilettim..pazarteside sanayi ve ticaret odasına dilekçe ile baş vuracağım..sonuç biraz geç çıkıyor ama neticede bir sonuç çıkıyor.. bu ikv deste kaldıysa işimiz daha çook bekleriz..
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk