Çok Yakında Develüasyon Olacak...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çok Yakında Develüasyon Olacak...

Mesaj gönderen mitmet »

şaheserler qelmeden önce 750 bin etmiyordu. şaheserler qeldi 1,5m oldu. okullar açıldı madenleri stoklayanlar çarlarına qiremedikleri için mavi sıkıntısı başladı 20m oldu :D kısa bi özet qeçtim durumdaki vehameti siz anlayın :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Crack »

kok29 yazdı:herkezin maden fiyatlari yüzünden başi dertde fiyatlar ya çok yüksek oluyor yada satan olmuyor satan vardir ki elbelt haladir ellerinde bekletip piyasanin dahada yükselmesini bekliyolardir. her zman arkadaşlarima söyledim önemsiz madenler önemli duruma getirilecekdir die örneğin soruyom size geçen sene bu zmanlar mavi topaz ganoderma ve menekşe kaçaydi şimdi kaça ben söylim mavi 1m gano 2,5 menekşe 750bin-1m arasiydi şimdiye bakalim mavi 15m-17m gano10m üstü menekşe 10m fark yüzde bi milyon bu farkida zaten biz kendimiz yükselttik ama yükselmesi oyun yüzünden oldu mavi 1 saatde bir çikarken şimdi kaç saat sonra çikar oldu öteki madenlerde öyle anlicamiz eğer işin yoksa okula gitmiyosa eğer ki oyuna bağliysa carinda fazlaysa her madene bir car yerleştirip çekenler var bide şöyle düşünek okula yada işe giden arkadaşlarimiz var bunlar günde 2 saat yada sadece haftasonu girenler bunlarin suçu ne bunlar ne yapcak peki oyunmu oynicak yoksa maden başinda ötekinlerden hizli olup maden çekmek için mi yarişsacak. maden olaylari yüzünden oyun sıkıcı hale geldi benim fikrim ben oyun mu oynim yoksa maden mi çekim bide maden çikarsa tabikide oda var bu yüzden oyuna girmez oldum çünkü eski zevkli ikv ikvlikden çikmiş durumda artik oyunun adida değiştirip İstanbul Kiyamet Vakti yerine güncellemeyle İstanbul Maden Vakti 'ne Hoşgeldiniz olsun derim.
Her harfine katılıyorum.

Şimdi madenleri elinde tutup satmayanları geçtik artık maden satan da bulamıyoruz. Çıkmıyor çünkü 1 haftadır Ganoderma arıyorum E.Ö de maden çekemediğim için satın allacam fakat çekebilen olmadığı için satan da olmuyo öyle ce bekliyoruz bakalım hayırlısı.
Resim
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

Cunocuneyt yazdı: Allah biliyor şu anda online oyun arayışına girmiş bulunuyorum. Bölgeler haram şaheser silah desen yalan, maden fiyatları bir tuhaf hal aldı. ilk zamanlarda 2 yıl öncesinde oyunda bir bağımlılık yapan çekicilik vardı, şu anda ise itici olan bir şey var. Ne oynamak istiyorum nede zevk alıyorum. Ama en mantıklısı maden üzerinde bulununan fiyatı gercekte satılabilecek bir şey olsun ve o fiyatdan farklı bir şekilde faiş fiyata satılmasın.
Bundan daha iyi anlatılamazdı bende aynı şeyleri hissediyorum ve artık sıkılmya başladım.

Sesimizi duyan var mı acaba ? Bu başlık altında açılan konu daha istenilen ciddiyete gelmedi mi sizce ?
Resim
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen monsterdarker »

Bu Konu Güncel Tutulmalı Kanaatimce...!
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen abdullatif82 »

Crack yazdı:
Cunocuneyt yazdı: Allah biliyor şu anda online oyun arayışına girmiş bulunuyorum. Bölgeler haram şaheser silah desen yalan, maden fiyatları bir tuhaf hal aldı. ilk zamanlarda 2 yıl öncesinde oyunda bir bağımlılık yapan çekicilik vardı, şu anda ise itici olan bir şey var. Ne oynamak istiyorum nede zevk alıyorum. Ama en mantıklısı maden üzerinde bulununan fiyatı gercekte satılabilecek bir şey olsun ve o fiyatdan farklı bir şekilde faiş fiyata satılmasın.
Bundan daha iyi anlatılamazdı bende aynı şeyleri hissediyorum ve artık sıkılmya başladım.

Sesimizi duyan var mı acaba ? Bu başlık altında açılan konu daha istenilen ciddiyete gelmedi mi sizce ?
a
aynı bende bu durumdayım sıkıcı olmaya başladı oyun hatta itici olmaya başladı . neyi tutsanız elinizde kalıyor . öyle ya gerçi kutular satıldı nasıl olsa hasılat elde edildi ..
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
mertcam
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mertcam »

Maden olayına bir takım yenilikler şart artık.Böyle gitmez bu.
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen abdullatif82 »

bana göre problemin kaynağı gm lerin oyundaki durumu takip etmemesi oyundan haberi olmayan bir yönetimden sorunlara çare bulmasını beklemek saçmalık olur .. inş ben yanılıyorumdur genede
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Dediklerine katılıyorum. Fakat Yönetim sunuculardaki piyasayı şaheser reçetelerin değiştirmesiyle düzeltebilir. Başka türlü imkani yok ve hatırlıyorum kı hidra geldiğinde reçeteleri değiştirmişlerdi. Şaheser üretenlere madenler tekrar verilmişti. Şimdide reçeteler düzeltilirse şaheserler gider gibime geliyor. Tabi bu benim fikrim.
mertcam
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mertcam »

Bence bir daha değiştirmezler reçeteleri,

vede bu böyle devam eder gider.
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen Kable »

Sene başında 2 m olan mavi topaz 18 m ye kadar çıktığını gördüm.Yuh artık 9 kat arttı :o
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön