S.a. Kardeşlerim nasılsınız ? Bu aralar oyuna fazla zaman ayıramıyorum charlarda ROWxdarp var haberiniz olsun.Kendinize iyi bakın ALLAH a emanet olun hepinizi Öptüm...
Greenxman- -Healtman- -RowxSenatör- -Rowxgreen
" Misafirliğe gideceğim:
gece dönmezsem, sabah morglara bakın. cesedim, güzel bir ölünün yanında yatıyorsa rahatsız etmeyin..."
Bir haftasonu daha forumdan beraberiz Bu hafta sonu Adapazarı'ndayım(Çark Caddesi Civarı)... İlk sınavlarımı bitirdim ..85+ Oyunu şimdi indirmeye çalışıyorum burda yokmuş.Eğer kurabilirsem Shard ' ın şifresi ile girecem çünkü kendi şifrem telde kayıtlı oda Ankarada Hadi öpüldünüz kendinize iyi bakın
Bir haftasonu daha forumdan beraberiz Bu hafta sonu Adapazarı'ndayım(Çark Caddesi Civarı)... İlk sınavlarımı bitirdim ..85+ Oyunu şimdi indirmeye çalışıyorum burda yokmuş.Eğer kurabilirsem Shard ' ın şifresi ile girecem çünkü kendi şifrem telde kayıtlı oda Ankarada Hadi öpüldünüz kendinize iyi bakın
Muck .. :mrgreen:
la insan kendi şifresini bilmezmi puu sana orhanım oyuna gelince beni bul mutlaka hadi kal saglıcakla kardeşim muck sana aesin
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!