RSS Hakkında..
RSS Hakkında..
Arkadaşlar İKV RSS'si hakkında bi şey soracaktım, şimdi Mozilla yer imlerine ekliyebiliyorum ama Windows 7 kullanıcısıyım ve RSS araç çubuğuna eklemek istiyorum, ama sanırım beceremiyorum (: acaba bunu nasıl yapıcağımı anlatibelecek varmı rica etsem ?? hani çok makbule geçerdide..
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: RSS Hakkında..
xPrince yazdı:Arkadaşlar İKV RSS'si hakkında bi şey soracaktım, şimdi Mozilla yer imlerine ekliyebiliyorum ama Windows 7 kullanıcısıyım ve RSS araç çubuğuna eklemek istiyorum, ama sanırım beceremiyorum (: acaba bunu nasıl yapıcağımı anlatibelecek varmı rica etsem ?? hani çok makbule geçerdide..![]()
herkeş mozilla kullanıyor biz expolererelrerle de kaldık aga
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
safari yada mozilla benim için ikiside farketmezTheanswer3 yazdı:xPrince yazdı:Arkadaşlar İKV RSS'si hakkında bi şey soracaktım, şimdi Mozilla yer imlerine ekliyebiliyorum ama Windows 7 kullanıcısıyım ve RSS araç çubuğuna eklemek istiyorum, ama sanırım beceremiyorum (: acaba bunu nasıl yapıcağımı anlatibelecek varmı rica etsem ?? hani çok makbule geçerdide..![]()
herkeş mozilla kullanıyor biz expolererelrerle de kaldık aga
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
xPrince yazdı:safari yada mozilla benim için ikiside farketmezTheanswer3 yazdı:xPrince yazdı:Arkadaşlar İKV RSS'si hakkında bi şey soracaktım, şimdi Mozilla yer imlerine ekliyebiliyorum ama Windows 7 kullanıcısıyım ve RSS araç çubuğuna eklemek istiyorum, ama sanırım beceremiyorum (: acaba bunu nasıl yapıcağımı anlatibelecek varmı rica etsem ?? hani çok makbule geçerdide..![]()
herkeş mozilla kullanıyor biz expolererelrerle de kaldık aga![]()
safari ne
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
apple'ın internet tarayıcı windows içinTheanswer3 yazdı:xPrince yazdı:safari yada mozilla benim için ikiside farketmezTheanswer3 yazdı:xPrince yazdı:Arkadaşlar İKV RSS'si hakkında bi şey soracaktım, şimdi Mozilla yer imlerine ekliyebiliyorum ama Windows 7 kullanıcısıyım ve RSS araç çubuğuna eklemek istiyorum, ama sanırım beceremiyorum (: acaba bunu nasıl yapıcağımı anlatibelecek varmı rica etsem ?? hani çok makbule geçerdide..![]()
herkeş mozilla kullanıyor biz expolererelrerle de kaldık aga![]()
safari neoda yenimi
xPrince yazdı:xPrince yazdı:günceeeelll...