Öncelikle selamlar;
Yer altı merdivenlerde tanışmıştık,Madman le yavaş yavaş arkadaş olduk.Ben çarımı 49 yaptım üstümü dizdim bu da arkalardan gelıodu yavaş yavaş o zaman a kadar bişey yoktu taki bi ablasıyla tanışıp Şah loncasına girene kadar.Yavaş yavaş tanınmaya başlandı yavaştan bı havalar sezdım,nese dedım ben bu ara oyunu bıraktım neyim var neyim yok ona verdım toplam karşılğı 120m Bnm verdiğim paraylada kendine latif felan uretti zırh düşürdü, yücelen itemleri başka bırıne vermıştım,neyse aradan 2 3 ay geçti ikv foruma bakıordum silinen karakterler geri gelior yazısı ıle karşılaştım. Bı okuyum dedım şartları hepsi tutuyordu,sevinmiştim.Aslında hiç bir şey istemıcektım kendısınden ancak Yücelen itemleri verdiğim Serserikrall aslı Abim i bulamadım,sonucundada ıtem dızmek ıçın kendısınden 40 m ıstedim verdiği cvp sizce neydi?
Kusura bakma veremem D.Şİmdi soruyorum 49 a kadar kastığım ıtem para yardımı yaptığım kısacası benim sayemde 49 lvl olup bişeler dizen adam a da bakın siz D.Eee ne değişti loncaya girdinde üzerini dizdinde Bir iki item kazanmışsın ama sen onurun u gurur nu kaybetmişsin.Yazıklar olsun...(bu arada item dızılır kolay ama arklıklar kolay kaznılmıor...)
Kendisini çok kaptırdı oyuna oyundakı para onun ıçın gerçek Anne Babasından daha onemlidir.Oyundakı arklıkları sadece göreve yardım olarak goruru kendısı...
ŞAHXMADMAN NIN GERÇEK YUZU
- FaTiHaRaBoGLu
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: ŞAHXMADMAN NIN GERÇEK YUZU
kendisini tanımıyorum ama eğer böyle birşey varsa ayıp etmiş ama senin bunu kanıtlaman gerekir........

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]
O bana baştan beri çok ayıp etti hep affettim bu affedılecek bişey değil.Kanıt meselesıne gelırsek buraya gelip yazı yazıcak yuzu olursa kendısıde doğrular.

adam zaten edepsiz geçen gün geldi birini kes dedi Adayyüllala yı kes dedi kestim sonra adaya dedim kestiriyo kusura bakma dedim sonra oda madmana demiş madman geldi ana bacı sövdü sonrada yasakladı . ve şikayet edemiyim diye oyundan çıktı . bu erkeklikmi sizce ?
Hestia 49
Hestiaxşifa 49
Hestiaxbüyü 49
Hestiaxşifa 49
Hestiaxbüyü 49
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Adamlık şaheser giymekle loncaya girmekle olmaz..Loncadayım diye üstümde şaheser var diye bir tarafı kalkanı adam yerine koyan da adam değildir, yaltakçıdır yağcıdır

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Öncelikle geçmiş olsun ben Şahxmandman hakkında gerekilen yapılacakdır beni bulun pm atın oyunda madur duruma düşen arkadaş ounda bana Resinyeri~~~~ Reisinyeribyüycü ~~~~Resinxpantaz Şahxhasretrüzgar ~~~~Extrarm ~~~~ Exanqel ~~~~Exkibir~~~~Yakamozxşanışer ~~~~ MURATBEY ~~~~ XSoNeFsANeMMX ~~~~ İsTaNbuLLu Carlarımda olurum büyük ihtimalle bana oyunda pm at madmanla yüzleşdireceğim geriğini uygulayacaız iyi Formlar .
Destekleriniz için teşekkürler.Bu olayı empati kurarak duşunursenız daha ıyı anlarsınız...

Bu arada çok onemli ayrıntıyı demeyi unutmuşum;Ben maden, para w.s. le leri verirken Özcan verdıklerımın yarsını Nihale(Eirene)ye ver demiştim o sırada Nihal oyunda yok die ona bırakmıştım sordum vermememış o konuda arada kaynadı 3 5 kere msn den ver dedim salla olum Nihali napcan dedı latfı urettım para lazım gıbı ıfadeler kullandı.Bu yaptığı hırsızlığa gırer.

- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
kardeşim vermseydın o zmn saklasaydın çarını nie itemleri verdin aklından bi zorunmu var
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Sorun item ve para değil ki.Sizde bilin istedim,para insanı nasıl değiştirior...