**__Rulers of the World__**
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: **__Rulers of the World__**
Görüşürüz
İnternet cafeye girdim bugün yine pc de ikv yüklü ama bilin ne zamanki
Yeraltı eklentisi paketi olan yüklü :roll: Söyledim yeni sürümünü yüklücekler . Haftaya çarşı iznine çıkamam sınavlar var çalışmam lazım . 2 hafta sonra görüşmek üzere...
- SpxGreywolf
- Işık Hanım'ın Elemanı
Ferat yeni bi GünceL Liste Koyarsanız qüzeL oLur bazı Row ar birbirlerine daLıyorlar
Onn için sorun oluyor.
Spxgreywolf
Spxsarı
Spxgreywolf
Spxsarı
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Rowxdev'in loncamızla bir alakası yoktur.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- RuffleS
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Olaaa Sa 
Hepinizi özledim Güzel Ailem
Şua Türkiye ye dönüş yapmış bulunmaktayım ama yinede online olamıcam sanırım.Okul Çok ağırlaştı Bildiğiniz gibi değil
Loncadaşlarımdan üniyi kazanan askeri yüksekokulu kazanmış olanları gördüm ve mutlu oldum
Bu Lonca Hem güçlü Aynı zamanda da Zeki
Hepinizi Yalıyorum 
Hepinizi özledim Güzel Ailem
Şua Türkiye ye dönüş yapmış bulunmaktayım ama yinede online olamıcam sanırım.Okul Çok ağırlaştı Bildiğiniz gibi değil
RuffleS :geek:
Rowxruff
Barış Kadınlar Ve Korkaklar İçindir...
www.013-suikast.com

Rowxruff
Barış Kadınlar Ve Korkaklar İçindir...
www.013-suikast.com

- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
Re: BayRam...
ORHANBEY yazdı:9 Günlük Bayram tatili süresince oyunda görüşmek dileğiyle ....![]()
vay orhanım 9 gün gelcen demek gel bakalım özledim valla seni berrum benim
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
SpxGreywolf yazdı:Ferat yeni bi GünceL Liste Koyarsanız qüzeL oLur bazı Row ar birbirlerine daLıyorlarOnn için sorun oluyor.
Spxgreywolf
Spxsarı
senin gibi bi yalaka row mu oldu yoksa ufaklık velet seni
MECXPSCHO
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
RuffleS yazdı:Olaaa Sa
Hepinizi özledim Güzel Ailem![]()
Şua Türkiye ye dönüş yapmış bulunmaktayım ama yinede online olamıcam sanırım.Okul Çok ağırlaştı Bildiğiniz gibi değilLoncadaşlarımdan üniyi kazanan askeri yüksekokulu kazanmış olanları gördüm ve mutlu oldum
Hepinizi Yalıyorum
muck muck muck fuffless yerim seni beni
MECXPSCHO
As dağlarım özlettin kendini umarım iyisindir caLıs adam olRuffleS yazdı:Olaaa Sa
Hepinizi özledim Güzel Ailem![]()
Şua Türkiye ye dönüş yapmış bulunmaktayım ama yinede online olamıcam sanırım.Okul Çok ağırlaştı Bildiğiniz gibi değilLoncadaşlarımdan üniyi kazanan askeri yüksekokulu kazanmış olanları gördüm ve mutlu oldum
Hepinizi Yalıyorum
GueNT
- SpxGreywolf
- Işık Hanım'ın Elemanı
Lan Olm İşiniz gücünüz yoqmu bni cekistiriosunuzsaw55 yazdı:SpxGreywolf yazdı:Ferat yeni bi GünceL Liste Koyarsanız qüzeL oLur bazı Row ar birbirlerine daLıyorlarOnn için sorun oluyor.
Spxgreywolf
Spxsarı
senin gibi bi yalaka row mu oldu yoksa ufaklık velet seni
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `
BristoL ~ `