* Şu anda Tilsim sunucusunda 13.07.2013 12:54:20 tarihine kadar yasaklı durumdasınız. Cezanız bitmeden karakter transferi gerçekleştirilemez.
Teşekkür Ederiz
Çarları sobeye aktarmak istedim bu yazıyla karşılaştım gmler bana ikv destek ceza itiraza email atmamı söylüyolar sanki salağım ben üç gündür bilgilendirme mesajı bile gelmiyor email atmamam gereken her yere attım bi cevap bile gelmedi ya bu nasıl bişi anlamış değilim kötü davranışdada bulunmadık bu nasıl bi anlayıştır aklım ermiyo 3 gündür bilgilendirme mesajı bile gelmiyor gmler bana kalkmış ikv destek ceza itiraza email at diyolar siz söylemeden ben o işi defalarca yaptım ama hiç bir sonuç gelmedi ikv desteği ve yönetimini bu davranıştan dolayı kınıyorummmmm.......Ha bide sanki kötü bir emel işlemişiz gibi açtığımız konuyu bile kitliyolar insan bu kadar düşüncesiz olamaz ya hiçmi düşünmüyonuz sanuçta bu bir oyun ama bu oyunu bizler oynamasak bu oyun bu kadar ilerliyemezdi lütfen bu sefer birisi bişiler yapsın...
****İYİLİĞİ GİZLEMEK KÖTÜLÜĞÜ GİZLEMEKTEN DAHA ÜSTÜNDÜR**** ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL
İKV Destek Takımı'na onlarca kez başvuru yapıyorum ama yanıt vermiyorlar yada çok geç veriyorlar!
İKV Destek Takımı İKV Camiası'nın tamamına hizmet verme çabasındadır. Aynı gün içinde yapılan ikinci ve sonraki başvurular sizin yanıt almanızı geciktireceği gibi diğer oyuncularında yanıt almasını geciktirmektedir. Bu yüzden bir konu için aynı günde sadece bir adet başvuru gönderiniz.
Aynı gün içinde gönderilmiş iki yada daha fazla başvuruya yanıt verilmez yada yanıt ertelenir.
NOT: Eğer başvurunuz üzerinden 24 saat geçmiş ama yanıt alamamışsanız ikinci bir başvuruyu bir defa daha yapabilirsiniz yada önceki başvurunuzu yineleyebilirsiniz.
Eğer ceza bildirimleri, destek geri dönüşleri, karakter aktarım onay epostaları tarafınıza ulaşmıyorsa bu e-posta ayarlarınız ile ilgili demektir. Bu ayarları düzenlemek için;
Epostanızın sağ üst kısmında bulunan Ayarlar seçeneğine tıklayarak aşağıdaki adımları takip ediniz.
Ayarlar - Diğer Ayarlar - Adres Engelleme kısmına gelip, Engellediğiniz Email'ler listesinden ikvdestek@sobee.com.tr adresini siliniz. Mynet E-posta, spam olarak gönderilen epostaların göndericilerini otomatik olarak bu listeye ekler. Bunun sebebi;
Ayarlar - Diğer Ayarlar - İstenmeyen Emailler (Spam) kısmında bulunan "İstenmeyen Email (Spam) olarak işaretlediğim Gönderici adresini otomatik olarak engellenenler listesine ekle" seçeneğidir. Bu seçeneği deaktif duruma getirdiğinizde bu durum ile tekrar karşı karşıya kalmazsınız.