Güzel Bir Paylaşım Olmuş Ellerine Sağlık
İyi forumlar...
turkoxHAMSTER yazdı: 2) Biliyoruz ki buyucu ve şifacılar toplu kesim alanlarında savaşçılardan 1 adım önde.Çünkü kalkan yaratığa savaşçılardan daha önce vurabildiklerinden daha fazla ex topluyorlar.Peki biz neden yaratıklarda hiddeti ilk sağlayan olmayalım?
Eskiden bu taktiği çoğumuz kışkırtma yeteneği ile yapıyorduk ama artık kışkırtmayı ofansif savaşçılar kullanamadığı için başka yollara başvurmalıyız.Ben durdurma yeteneğinden yanayım.
Öncelikle yaratığın menziline giriyoruz(yaratık buyuk ihtimal ölüdür) buyuk ihtimal bir kaç buyucu hatta şifacıda yaratığın kalkmasını bekliyordur.Biz durdurma yeteneğini hızlı erişim bölümünde 1 numaraya alıyoruz.Bildiğimiz gibi ["] yani é tuşu en yakındaki yaratığı seçer.Migrat ta junondaki yılanı tutan kişiler bilirler.Sürekli é 1 é 1 tuşuna basıtyoruz.
Yaratık kalktığında sürekli é tuşuna basacağımız için yaratığı seçmiş olur ve 1 e basınca yaratığa durdurma atmış oluruz.Böylece yanınızdaki kişiler kessede ex size gelmiş olur.*
militanz yazdı:doru diosn da süpürme kullanmaktan yana deilim şahsen canavar çekmek için birebir ama verdiği hasar çok az ama canavar çekmek için kullanılabilir
50 saniyede 10 yaratıqı keseceqime aqır sert direk dalarım ne uqraşıcamCanceazi yazdı:militanz yazdı:doru diosn da süpürme kullanmaktan yana deilim şahsen canavar çekmek için birebir ama verdiği hasar çok az ama canavar çekmek için kullanılabilir
Bu bakıl açınla alakalı tek bir yaratığa atıp 1000 vurunca az gelebilir ama etrafında 10tane yaratık varsa bu bi seferde 10bin hasar vermen anlamına gelirAyrıca üstün iyi ise Savaşçı oko savaşçılarda(ofansif) süpürme vuruşu 1300 civarı bir vuruşa sahip ve 5 saniyede bir yaparsan gerçekten bir avantaj
![]()
mito ne derse odurmitmet yazdı:50 saniyede 10 yaratıqı keseceqime aqır sert direk dalarım ne uqraşıcamCanceazi yazdı:militanz yazdı:doru diosn da süpürme kullanmaktan yana deilim şahsen canavar çekmek için birebir ama verdiği hasar çok az ama canavar çekmek için kullanılabilir
Bu bakıl açınla alakalı tek bir yaratığa atıp 1000 vurunca az gelebilir ama etrafında 10tane yaratık varsa bu bi seferde 10bin hasar vermen anlamına gelirAyrıca üstün iyi ise Savaşçı oko savaşçılarda(ofansif) süpürme vuruşu 1300 civarı bir vuruşa sahip ve 5 saniyede bir yaparsan gerçekten bir avantaj
![]()
50 saniyede 10 tane karacin sana ne kadar hasar werir hesapladın mıCanceazi yazdı:mito ne derse odurmitmet yazdı:50 saniyede 10 yaratıqı keseceqime aqır sert direk dalarım ne uqraşıcamCanceazi yazdı:militanz yazdı:doru diosn da süpürme kullanmaktan yana deilim şahsen canavar çekmek için birebir ama verdiği hasar çok az ama canavar çekmek için kullanılabilir
![]()
![]()
Mito'cum ben süpürmeyle kes demiyorum yamitmet yazdı:50 saniyede 10 tane karacin sana ne kadar hasar werir hesapladın mıCanceazi yazdı:mito ne derse odurmitmet yazdı:50 saniyede 10 yaratıqı keseceqime aqır sert direk dalarım ne uqraşıcamCanceazi yazdı:militanz yazdı:doru diosn da süpürme kullanmaktan yana deilim şahsen canavar çekmek için birebir ama verdiği hasar çok az ama canavar çekmek için kullanılabilir
![]()
![]()
sakınma açsan bile yetişmez
at süpürmeyi 7-8 yaratık birden sana kilitlensin, o sırada kasanlar seni aç olarak nitelendirip yardım etmezler. ama tek tek kesersen o sana yardım eder sen onaCanceazi yazdı:Mito'cum ben süpürmeyle kes demiyorum yamitmet yazdı:50 saniyede 10 tane karacin sana ne kadar hasar werir hesapladın mıCanceazi yazdı:mito ne derse odurmitmet yazdı:50 saniyede 10 yaratıqı keseceqime aqır sert direk dalarım ne uqraşıcamCanceazi yazdı:Bu bakıl açınla alakalı tek bir yaratığa atıp 1000 vurunca az gelebilir ama etrafında 10tane yaratık varsa bu bi seferde 10bin hasar vermen anlamına gelirAyrıca üstün iyi ise Savaşçı oko savaşçılarda(ofansif) süpürme vuruşu 1300 civarı bir vuruşa sahip ve 5 saniyede bir yaparsan gerçekten bir avantaj
![]()
![]()
sakınma açsan bile yetişmez
oda bi örnekti ayrıca bi yaratığa sert ağırı aralıksız yapamzsın
sert ağır yaparsın arada süpürme at hepsine hasar ver diyorum
Yardım diye bişey İKV'de YOK..!mitmet yazdı: at süpürmeyi 7-8 yaratık birden sana kilitlensin, o sırada kasanlar seni aç olarak nitelendirip yardım etmezler. ama tek tek kesersen o sana yardım eder sen ona