kadim kesenlerin kadimini çeken bi heriften ne beklersin adam degilkiShader yazdı:Kadir İlla sövdürecen demi kendineizhar yazdı:Shader yazdı:Berkay g*tüne #@!? kaykay adam ol
mykonsmusun ne malsın bak geldın özur dıledın affettım gene
artıslenıyon ne ayaksın lan sen
defol gıt bıdaha bu forma bırşey yazma
Sen git Büyüğün gelsin (kendimi tutuyorum tutmasam ne sülalende hayır kalır ne sende)
Özür dilemiştim doğru ama çok önceydi o skrim özürünü
_{{{{ yenı KANUNİXX LONCA SAYFASI GÜNCELLEME )))___
Re: _{{{{ yenı KANUNİXX LONCA SAYFASI GÜNCELLEME )))___
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

neden bana sataşıyon onuda bilmiyorum sana bir zararımda yok amaShader yazdı:Ha İlk defa sana katılıyom Lan İlker :lol:
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- eagleee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
bu ite katılcak kadar düştüysen way senin haline wah wahShader yazdı:Ha İlk defa sana katılıyom Lan İlker :lol:

Dinime küfreden müslüman olsaeagleee yazdı:bu ite katılcak kadar düştüysen way senin haline wah wahShader yazdı:Ha İlk defa sana katılıyom Lan İlker :lol:

işte illa agzımı açtırıcan boşver ama senin seviyene düşüp günaha giremicem şimdieagleee yazdı:bu ite katılcak kadar düştüysen way senin haline wah wahShader yazdı:Ha İlk defa sana katılıyom Lan İlker :lol:
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- eagleee
- FareAdam Düşmanı
ilker savaşçı bana yalvarıyodun len kadir abine sölede loncaya alsın die it herif rezil sin sunucuda kaç tane loncaya girmeye çalısıp cıktın adammsını sen şimdifaysbok yazdı:işte illa agzımı açtırıcan boşver ama senin seviyene düşüp günaha giremicem şimdieagleee yazdı:bu ite katılcak kadar düştüysen way senin haline wah wahShader yazdı:Ha İlk defa sana katılıyom Lan İlker :lol:

kanıt varmıeagleee yazdı:ilker savaşçı bana yalvarıyodun len kadir abine sölede loncaya alsın die it herif rezil sin sunucuda kaç tane loncaya girmeye çalısıp cıktın adammsını sen şimdifaysbok yazdı:işte illa agzımı açtırıcan boşver ama senin seviyene düşüp günaha giremicem şimdieagleee yazdı:bu ite katılcak kadar düştüysen way senin haline wah wahShader yazdı:Ha İlk defa sana katılıyom Lan İlker :lol:
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- eagleee
- FareAdam Düşmanı
kanıt bora alper abi feln ama seni sunucu biliyorfaysbok yazdı:kanıt varmıeagleee yazdı:ilker savaşçı bana yalvarıyodun len kadir abine sölede loncaya alsın die it herif rezil sin sunucuda kaç tane loncaya girmeye çalısıp cıktın adammsını sen şimdifaysbok yazdı:işte illa agzımı açtırıcan boşver ama senin seviyene düşüp günaha giremicem şimdieagleee yazdı:bu ite katılcak kadar düştüysen way senin haline wah wahShader yazdı:Ha İlk defa sana katılıyom Lan İlker :lol: