em'de kişisel skor hk.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
em'de kişisel skor hk.
emlerde biliyorsunuz kişisel skor diye bişi de war. onu eskiden kp sistemi qibi ilk wurduqu kişiye qeliyor skor sanıyordum. ama daha sancaktan çıkmamama raqmen em in başında kesilen sancaktan, ilk kesilenlerden wurmamama raqmen bana da skor qeliyor. bu skor nasıl daqıtılıyor bilen war mı ??
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Re: em'de kişisel skor hk.
Er Meydanları ilk geldiğinde 12 kişilikti.Yani 2 grup oluyordu er meydanlarında.O kişisel skorda 15i geçince kp geliyordu.
Ama şimdi tek gruba düşünce bir amacı kalmadı(Bence.Bilmediğim şeylerde olabilir tabii.
)
Ama şimdi tek gruba düşünce bir amacı kalmadı(Bence.Bilmediğim şeylerde olabilir tabii.
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Eme dışında gruptayken karşı klandan birini kestiğinde kp nasıl gruba dağıtılıyosa, emede de eğer grup dışında biri yoksa herkese birer skor gider. Kimin vurduğu önemli değil. Fakat tam karşı klandan birinin kesildiği anda ölüysen kişisel skor alamazsın. Doğrudur heralde bu şekilde 
Patiklipenguen
Şöyle bir şeyde var grupdan cıkıp ılk hasarı verırsen sana kısısel skor gelır ben oyle çok ex kasdım 
birde grupdan uzak sanız rakıp kesılırken skor gelmıyor skor bır yandanda kazanacagınız paradır 1 skorsa 1 bın kazanıosunuz
birde grupdan uzak sanız rakıp kesılırken skor gelmıyor skor bır yandanda kazanacagınız paradır 1 skorsa 1 bın kazanıosunuz

o harf seni anlatırken bazen duygulanır ağlarım o harf seni anarken bazen sövüp günaha girerim
- winwar3
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Dap0eT yazdı:Şöyle bir şeyde var grupdan cıkıp ılk hasarı verırsen sana kısısel skor gelır ben oyle çok ex kasdım
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN
EfLatuN
Kod: Tümünü seç
İKV DESTEK FORMU
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Mitmet konu açtıysa iyidir . 

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN