Buzcu olunca buza 20 den fazla vermiyordu bende dağıtmıştımStrongxsifa yazdı:
yetenklere bakın ateş çemberi ağır vuruş var bune laa xD
İKV - Kimsenin Bilmedikleri...
- UltraManiac
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV - Kimsenin Bilmedikleri...
♥♥♥çσ¢υкℓυк αşкıмѕıη ѕєη ιℓк gözαğяıмѕıη кιмѕєуι кιмѕєуι ѕєνмє∂ιм ѕєηιη gιвι ѕєν∂αηıη υğяυηα тєякєттιм нєяşєуι нαуαтıη αηℓαмı gαℓαтαѕαяαу!!!♥♥♥

Herkese Teşekkürler Yanlışlarımı Düzelttiğiniz ve Güzel Yorumlarınızı Esirgemediğiniz İçin...
Budaksız abonoz çıkıyor !
Boşa canı 14 olunca vurmak işe yaramaz
Bu Kütüleri Toplamak İçin Çok Uğraştılar Ama Ben Kütüğümü Wermem30) Savaşçılar İçin Eski ve Arkadaşları Hermenn Sermen Kütük Yaran'ı Getirip Aynı Efsunda İtfaiye Baltasını Alma Görevinin Kütük Yaran Oyundan Kalktığı Halde Hala Mevcut Olduğunu, Ayrıca Herkesin Kütük Yaran'ın Daha İyi Olduğunu Bilmesine Rağmen Yöneticilerin Kimsenin Yapmadığı Bu Anlamsız Görevi Neden Kaldırmadıklarını Anlayamadığımızı ;
Boşa Canı 14 Olunca Vurmak İşe Yaramaz Emin misin Acaba Nasıl Kesiyorlar ?bilinmez yazdı:Budaksız abonoz çıkıyor !
Benimde aklıma şimdi gelen bir şeyi paylaşmak istiyorum.
Eminönü'nde Komutan'ın Önünde Çınar Altı'nın orda bir benzin varili var.Ordan içeri doğru giderseniz binanın içine giriyorsunuz.
Eminönü'nde Komutan'ın Önünde Çınar Altı'nın orda bir benzin varili var.Ordan içeri doğru giderseniz binanın içine giriyorsunuz.
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
- Soulreaper
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Yazdıklarını dikkatlice okudum fakat oyunu bilen çoğu kimsenin zaten bilmediği bişey yazmamışssın aksine eksiklerin çok bir kaçını yazayımda sonraki sefere doğrusunu geçme imkanın olsun.
14. madden
Oyunda en uzun kesilen bos dişi öürümcek demişsin.
Kaç kere ifliss Yaptın yada kestin ?
18.madden
Eski ( savaşcı ) demişsin
Eski ve arkdaşları olacak o görevi Eski ve 6 arkadaşı bitirdi.GM Aburanın bölgeden yazdığı isimlerde şöyledir.
ESKİ , Choulsea , Dktakashi , kızılyangın , KENJO , HealtBoy , Nick
29.madden
Lodos klanının hayvanlara savaş açtığı Arz klanının ise barış içinde yaşam istediği demişsin.
Arzların hayvan ırkıyla anlaşma yaptığını ve meran büyücüleri tarafından hipnotize edildiğini yazmamışsın.
Saygılarımla
eminönü / Soulreaper
14. madden
18.madden
Eski ve arkdaşları olacak o görevi Eski ve 6 arkadaşı bitirdi.GM Aburanın bölgeden yazdığı isimlerde şöyledir.
29.madden
Lodos klanının hayvanlara savaş açtığı Arz klanının ise barış içinde yaşam istediği demişsin.
Arzların hayvan ırkıyla anlaşma yaptığını ve meran büyücüleri tarafından hipnotize edildiğini yazmamışsın.
Saygılarımla
eminönü / Soulreaper
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
Soulreaper yazdı:Yazdıklarını dikkatlice okudum fakat oyunu bilen çoğu kimsenin zaten bilmediği bişey yazmamışssın aksine eksiklerin çok bir kaçını yazayımda sonraki sefere doğrusunu geçme imkanın olsun.
14. madden
18.madden
29.madden
Saygılarımla
eminönü / Soulreaper
Teşekkürler 18'i Zaten Biliyoruz Ama Görevi Yapan Kişi Eski Olarak Geçiyor, Bu Yüzden Eski Yazdım
Bir de Arz Konusunda Haticeyi Değil Neticeyi Yazdım Kısa Kısa Bilgiler Olsun Diye Uzatmak İstemedim
Yaa Serdarraz Oyuna Girmeye Niyetim Yoktu.Sırf Bunu Söylediğin İçin Denemek Amaçlı Oyuna Girip BakıcamSerdarraz yazdı:Benimde aklıma şimdi gelen bir şeyi paylaşmak istiyorum.
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Soulreaper yazdı:Yazdıklarını dikkatlice okudum fakat oyunu bilen çoğu kimsenin zaten bilmediği bişey yazmamışssın aksine eksiklerin çok bir kaçını yazayımda sonraki sefere doğrusunu geçme imkanın olsun.
14. madden
18.madden
29.madden
Saygılarımla
eminönü / Soulreaper
Sevgili dostum Soulreaper ,
29. Madde eleştirinde yazdıgın şeyi anlayamadım herhalde !
"Arzların hayvan ırkıyla anlaşma yaptığı ve meran büyücüleri tarafından hipnotize edildiği"
kelimesinde bir gariplik var
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769