Onboard ekran kartı ve İkv
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Onboard ekran kartı ve İkv
gigabyte onboard ekran kartıyla bu oyunu nasıl çalıştırabilirim lütfen yardım.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
Re: Onboard ekran kartı ve İkv
Grafik işlemcinizin onboard olması İKV oynamaya engel değildir. Eğer onboard olan grafik işlemcinizin markası INTEL ise yüksek ihtimalle sorun yaşarsınız.
Nvidia veya ATI grafik işlemcili bir anakartınız varsa sorun olmayacaktır. Sorun var ise sürücü güncelleştirmeyi deneyebilirsiniz.
Nvidia veya ATI grafik işlemcili bir anakartınız varsa sorun olmayacaktır. Sorun var ise sürücü güncelleştirmeyi deneyebilirsiniz.
-
- Acemi Savaşçı
ekran kartı büyük ihtimalle gigabyte ekran kartı sürücüsü direct xd 9 u desteklemediğini söylüyor driver çok aradım buldum denedim ama olmadı yapabilen lütfen açık olarak belirtebilirmi
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
Gigabyte'ın şu an için kendi grafik işlemcisini kullandığı bir kartı yok. Sanırım anlatmak istediğiniz Gigabyte anakart üzerine entegre(onboard) bir grafik işlemcisi. Yine yukarıda bahsettiğim gibi oyunu oynayabilmeniz entegre olan grafik işlemcisi Nvidia yahut ATI olmalıdır. Uygun sürücüler yüklendiğinde DirectX hatası vermemesi gerekiyor.
Ek olarak makinenize ortalama bir Nvidia veya ATI ekran kartı takarsanız İKV'yi rahatlıkla çalıştırabilirsiniz.
Ek olarak makinenize ortalama bir Nvidia veya ATI ekran kartı takarsanız İKV'yi rahatlıkla çalıştırabilirsiniz.
64 - 96 mb on board bu oyunu oynatmaz çünkü vertex ve pixel desteği yaklaşık 1.5 - 2 dir
malesef
en az 128 mb ekran kartı almalısın
Turkdragon da hayatında kaç kere onboard kartla ikv açtıysa
böyle bi yorum yapmış 
malesef
Turkdragon da hayatında kaç kere onboard kartla ikv açtıysa
-
- Acemi Savaşçı
ekran kartımın 64 - 94 mb oldunu km söledi ?? 256 mb Win 7 rahat kaldırıyor neyse türkdragon teşekkürler birde öyle denerimW0IkaN yazdı:64 - 96 mb on board bu oyunu oynatmaz çünkü vertex ve pixel desteği yaklaşık 1.5 - 2 dir
malesef![]()
Turkdragon da hayatında kaç kere onboard kartla ikv açtıysaböyle bi yorum yapmış
-
- Acemi Savaşçı
Güncel !
Arkadaşlar ben pc den pek anlamıyorum ekran kartı özelliklerine nereden bakıyoruz acaba xp için ?
Nothing
Bilgisayar sağ tık özelliklerScalgar yazdı:Arkadaşlar ben pc den pek anlamıyorum ekran kartı özelliklerine nereden bakıyoruz acaba xp için ?