Merhaba ;
Arkadaşlar Üyelikal dan Kredi kartı ile nasıl Plus alıcağımızı bilen birisi varsa lütfen yardım edebilirmi.Ben beceremedim bir türlü.
Üyelikal Plus
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Üyelikal Plus
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
Re: Üyelikal Plus
www.uyelikal.com Giriş Yapın Ve Uye Olun Siteye Eger Uyeliğiniz Varsa Giriş Yapın
Anasayfada Bulunan TTNET İstanbul Kıyamet Vakti 30 Günlük Plus Paket -ONLINE SATIŞ- Veya
SOBEE İstanbul Kıyamet Vakti 30 Günlük Plus Paket -ONLINE SATIŞ- Resımlerın Altına Ekle Butonu Var Ekleye butonuna tıklamdan once siteye giriş yaptıgımızdan emin olmamız lazım email şifre yazan bolumunde sıteye uye oldugum ısım yazar örnek olarak: sayın metehan gibi
ekle butonun tıkladıkdan sonra sad ödeme butonu tıklıyoruz
karsımıza cıkan alandakı adresımızı ve dıger bılgılerı dolduruyoruz
en altında sonraki butonuna tıklayarak devam ediyoruz gırmıs oldugumuz bılgıler karsımıza sonkez teyır etmek ıcın gelıyor ardından sonraki butonua tekrar tıklıyoruz burda suna dikkat edelim sitede kredi kartımız kesinlikle kayıtta tutulmuyor hatta kişinin kendisinden baska bir ikinci sahıs bu bılgılerı goremez boyle bır ozellıgı var odeme secımınden kredi kartını ısaretlıyerek bızden ıstedıgı bılgılerı gırıyoruz devam butonuna tıklıyoruz ve odememızı yaptıgımıza dair bilgi karsımıza geliyor
siteye giriş yaptıgımız yerde bir buton var siparişlerim tıklıyoruz epinlerimizi alıyoruz istanbuloyun.com adresinde sol tarafdaki E-PİN bölümünden aktif ediyoruz
Kısaca Özetliyecek Oluyorsak
1-www.uyelikal.com adresine giriyoruz
2-Anasayfadan ikv altındaki ekle butoununa tıklıyoruz
3-Acılan sayfada odeme butonuna tıklıyoruz
4-Karsımıza cıkan kucuk formu dolduruyoruz
5-Ödeme seçenekleri secip bilgimizi giriyoruz
6-Siparişlerimden kodu alıyoruz
Anasayfada Bulunan TTNET İstanbul Kıyamet Vakti 30 Günlük Plus Paket -ONLINE SATIŞ- Veya
SOBEE İstanbul Kıyamet Vakti 30 Günlük Plus Paket -ONLINE SATIŞ- Resımlerın Altına Ekle Butonu Var Ekleye butonuna tıklamdan once siteye giriş yaptıgımızdan emin olmamız lazım email şifre yazan bolumunde sıteye uye oldugum ısım yazar örnek olarak: sayın metehan gibi
ekle butonun tıkladıkdan sonra sad ödeme butonu tıklıyoruz
karsımıza cıkan alandakı adresımızı ve dıger bılgılerı dolduruyoruz
en altında sonraki butonuna tıklayarak devam ediyoruz gırmıs oldugumuz bılgıler karsımıza sonkez teyır etmek ıcın gelıyor ardından sonraki butonua tekrar tıklıyoruz burda suna dikkat edelim sitede kredi kartımız kesinlikle kayıtta tutulmuyor hatta kişinin kendisinden baska bir ikinci sahıs bu bılgılerı goremez boyle bır ozellıgı var odeme secımınden kredi kartını ısaretlıyerek bızden ıstedıgı bılgılerı gırıyoruz devam butonuna tıklıyoruz ve odememızı yaptıgımıza dair bilgi karsımıza geliyor
siteye giriş yaptıgımız yerde bir buton var siparişlerim tıklıyoruz epinlerimizi alıyoruz istanbuloyun.com adresinde sol tarafdaki E-PİN bölümünden aktif ediyoruz
Kısaca Özetliyecek Oluyorsak
1-www.uyelikal.com adresine giriyoruz
2-Anasayfadan ikv altındaki ekle butoununa tıklıyoruz
3-Acılan sayfada odeme butonuna tıklıyoruz
4-Karsımıza cıkan kucuk formu dolduruyoruz
5-Ödeme seçenekleri secip bilgimizi giriyoruz
6-Siparişlerimden kodu alıyoruz
bu e-pin ne kadar sürede geliyor ? ben aldım siparis bölümüne e-pin falan gelmedi durumu=onay bekliyor diyor ? yardımcı olurmusunuz lüften ?

- Kholpashalixendy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
orda kredi kartı bölümünde visa ve master card var bize diger kartlar ile plus alma hakkı tanımıorlar onu nasıl olcak mesela maximum,axess bu kartlar ile alamıoruz o yanı kötü
http://kholpashali.forumup.com/
bilgisi olan yokmu yav biri yardımcı olsun ? e-pin şifresi gelmedi siparis bölümüne ? onay bekliyor diyor durumu için ? benim onay için bişey yapmam gerekiyormu yoksa bekliycemmi ?

Visa Master card Logosu kredi kartınızın uzerınde varsa axess veya maximum olması bir seyi değiştirmez alım yapabilirsiniz eğer bu logolar var ve alım yapamıyorsanız bankanızı aramanızı tavsıye edıyorumKholpashalixendy yazdı:orda kredi kartı bölümünde visa ve master card var bize diger kartlar ile plus alma hakkı tanımıorlar onu nasıl olcak mesela maximum,axess bu kartlar ile alamıoruz o yanı kötü
uyelikal.com adresinden bilgi alabilirsinizbukalemun yazdı:bilgisi olan yokmu yav biri yardımcı olsun ? e-pin şifresi gelmedi siparis bölümüne ? onay bekliyor diyor durumu için ? benim onay için bişey yapmam gerekiyormu yoksa bekliycemmi ?
UYELİKAL.COM MSN ADRESİ: uyelikal@uyelikal.com
Epinler yenilendiği biraz gec olmustur yoksa uyelıkal.com boyle bir sorun yok ve olmadı
evet bende mail atmıstım geri döndüler msnde görüştüm büğün içinde e-pin leri göndercekleri söylediler...